Máshogy látjuk a dolgokat

Az hogy ha valaki kivédekezi, s minden tudását beleteszi, s nem hagy a másiknak területet, s eredményben is közelit hozzá, az már megsüvegelendő dolog!
Tök mindegy, hogy 30szor lőtt az ellenfél kapujára vagy 2szer, mert játékban egyenrangú volt!
Ha csak azt nézzük ki támad többet vagy van nála a labda, akkor persze, hogy nincs ellenfél, de ezt nem is lehet elvárni!Egy 100%san pörgő Barca ellen nincs csapat amelyik tud támadni

De még egy 60%os ellen sem tudod megtartani a labdát!Innentől kezdve irreális azt írni, hogy nem akartak focizni stb...Erre vannak rákényszerítve, nincs itt lovagias szépen halunk meg vagy nem!Ki lehet jönni egész pályára letámadni meg is lehet az eredménye ideig óráig, csak erőnléttel nem bírják az ellenfelek, s ami a legfontosabb fejben kell ehhez nagyon fittnek lenni, egyszer lekésel védekezésben véged, miután van mögötted egy szántásnyi terület!Ezt meg meglehet kockáztatni, s azt mondani szépen haltunk meg, csak agyonvernek, s öngyilkosság!
Ne csak előre játékban gondolkozzunk, ahhoz hogy lassítsd az ellenfelet, ott legyél mindenhol, s még ha adódik esély előrefele is játsszál nagyon nagy meló!
Előrevágom a labdát és lesz valami sem teljesen igaz, mert mint írtam ez egy egyszerű játék ez, "el kell rontani az ellenfél játékát", s a sajátodat rákényszeríteni!Ott volt náluk Ibrahimovic, aki mindenkinél magasabb egy fejjel, persze hogy lőtték fel neki a labdát, kevesebb kockázattal is jár, mintsem elveszteni a saját kaputól 30-40 méterre a labdát, s van területe, megtudja oldani!Ebben erősek, nyilván ezt erőltetik, ahogy pl mi a sanchez-Messi-Xavi 3szögeket erőltettük, mert a Milan kp jól helyezkedtek, de lassúak, s sok mozgással meg lehet őket "forgatni"!
Itt jött a képbe a mi játékunk Pique-Puyol megoldotta a svédet, Mascherano és Keita besegítésével ha kellett, de így is voltak gondjaink, mert a második hullámban a lepattanóra az első féliődben emlékezzünk jött Seedorf vagy Robinho és összetudták szerezni a labdákat!És abból voltak a helyzeteik is!
Ezt azért írtam le, mert kicsit bonyolultabb játék ez főleg ilyen szinten, mintsem kimegyek 5 csatárral és szépen meghalok a Barca ellen!Amit pl egy Milan bemutatott vagy egy RM vagy anno Inter-Chelsea arra nagyon kevesen képesek!S a másikat csak úgy tudom legyőzni ha a gyengéit kihasználom, mi gyengénk a fizikális játék, s rossz napjainkon a védekezésbeli elcsúszások a 4 védőtől de inkább 3 mert Alves általában messze jár
Kulcsszó ha 100%on prögünk ha nem, akkor bárki képes lehet játszani a játékát, nem folyik a labda nálunk, fásultak vagyunk!És ezt az ellenfelek is elősegíthetik, s ha megteszik akkor bizony az én szememben játékban felvették a kesztyűt!
Mondom sjd szerintem máshogy állunk a dologhoz, én ha bármelyik csapattól látom, hogy van felépített taktika amit követ, s szisztematikusan jól végzi a feladatát, onnantól kezdve az nálam a futball

teljesen mindegy, hogy épp a Barca passzol 100at és tökéletesen mozog a csapat együtt, s keresi a réseket, vagy az ellenfélnél látom a középpályásokat ahogy tolódnak, segítik egymást, kettőznek!
És lehet ezért írta Mihu is, hogy nem érti, pedig mint írtam is én anno pont ezért szerettem meg a Barcát, mert nagyon kevés csapat képes arra, hogy támadásban is maximálishoz közelít nyújtson, s azonnal rendezkedjen védekezéshez minden labdavesztés után!
Mint írtam a mi csapatunk a legjobban védekező jelenleg, s nem a gólok száma miatt (az is mutatja persze), hanem tényleg öröm nézni a labda nélküli mozgásokat védekezésben is, s támadásban is!Ennyi a titok nyitja a játékunkban, és ilyenkor jön elő a sok kinevelt játékos, akik mind ezt tanulják, s ezzel folytjuk meg az ellenfeleket!Tényleg nem tudok rá mást írni tökéletes játék!És nem csak a támadást tekintve, hanem a sikerességhez elengedhetetlen, hogy jól védekezz!