Barça vs. Real - El Clásico
Szerintem brutálisan szép volt mind a két gól! Néha hiányolom is Barcától a hasonló megoldásokat. Nálunk is vannak jól tüzelő játékosok, mégse lövik rá tiszta helyzetből se, inkább próbálnak még annál is tisztább ziccert kihozni, aminek sok esetben a labda elvesztése a vége. Bár az utóbbi két meccsen és a MU ellen láttam pár próbálkozást. Remélem be is lesz építve a játékba. Ez az, plusz a gyors kontrák, amiket irigylek a Realtól... Nálunk ha vihetnénk a saját térfelünkről a labdát, de akkor szépen bevárjuk a másik csapat védőit és megy a passzolgatás...
2 elképszető gólt lőtt 1 meccsen a Real, és ilyen a reakcióAmúgy szép volt Ronaldo első gólja, csak egy kapus azt védte volna.

- samy85
- Capitá del Barça
a május 2-i meccssel zárkózhatunk. Legalábbis nüansznyi esélyünk lessz rá!
Plussz még most majd a Valenciai meccs. majd meglátjuk.
Plussz még most majd a Valenciai meccs. majd meglátjuk.

Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
Egy érdekesség mióta a Realba igazolt C.R(2009) és Muringyó(2010) :
2009-től mai napig :11-k
Real M. 30 Barca: 12
ez csak a LL-ben
2009-2010 Real: 8 Barca :3 2010-2011 Real: 12 Barca : 5 2011-2012 Real: 10 Barca: 4
ezt csak azért írtam ide mert már sok Real fannak csípi a szemét a hétvégi 11-ünk meg állítólag a bírok mindig minket tolnak .
2009-től mai napig :11-k
Real M. 30 Barca: 12
ez csak a LL-ben

2009-2010 Real: 8 Barca :3 2010-2011 Real: 12 Barca : 5 2011-2012 Real: 10 Barca: 4
ezt csak azért írtam ide mert már sok Real fannak csípi a szemét a hétvégi 11-ünk meg állítólag a bírok mindig minket tolnak .
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Laudrup 2012.04.04. 15:34:15-kor.
-
- Director del Fútbol
Már azt hittem...
Amúgy szép volt Ronaldo első gólja, csak egy kapus azt védte volna.
Amúgy szép volt Ronaldo első gólja, csak egy kapus azt védte volna.

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
- Mihu
- Director del Fútbol
Május 2 Bilbao-Madridlluisllach89 írta:Kivel játszanak friendlyt a Bayern-Barca Bl döntő alatt?Mihu írta:Kezdjük ott hogy az utolsó fordulót otthon játsza a Real, mégpedig a Mallorca ellen. Előtte való héten, szerdán játszanak a Bilbao-val idegenben. Utána még két meccsük lesz.
Május 6 Granada-Madrid
Május 13 Madrid-Mallorca
-
- Director del Fútbol
Kivel játszanak friendlyt a Bayern-Barca Bl döntő alatt?Mihu írta:Kezdjük ott hogy az utolsó fordulót otthon játsza a Real, mégpedig a Mallorca ellen. Előtte való héten, szerdán játszanak a Bilbao-val idegenben. Utána még két meccsük lesz.

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Miért is lenne fontos a Bilbaonak megverni az utolsó fordulóban a Realt? Kiesni nem fognak, stabil középmezőny, nem lesz számukra fontos a győzelem, persze leszámítva a presztízst. Én valahogy nem tudom elképzelni, h a Real az utolsó fordulóban bukja a bajnokságot, ez nem az a csapat és nem is az az év. Amúgy azt sem tudom elképzelni, h egyáltalán elveszítik a La Ligát, mondjuk ezzel így vagyok kb. 2 hónapja.davidvilla007 írta:Nem mondanám,hogy szia bajnokság! ha mi 100%ban hozunk mindent a classikóval együtt akkor megkockáztatom,még ha pontegyenlőséggel is de bajnokok leszünk! egyszer még tuti x-elnek,és az utolsó fordulóban Bilbaoban bármit tennék csak nem Margit győzelmet!!
Ronaldo és Higuain(?) mutatványa pedig óriási.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
-
- Barça B
Nem mondanám,hogy szia bajnokság! ha mi 100%ban hozunk mindent a classikóval együtt akkor megkockáztatom,még ha pontegyenlőséggel is de bajnokok leszünk! egyszer még tuti x-elnek,és az utolsó fordulóban Bilbaoban bármit tennék csak nem Margit győzelmet!!
- fcbarca0827
- Director del Fútbol
8 fordulóval a vége előtt 100 gólos a Madrid. Kis teljesítmény. Csak picit fogják megdönteni a 107-es csúcsot.
Gratula nekik!
Benzema és Ronaldo pici gólokat lőttek.
Amikor 6 pontra csökkent a két csapat között a különbség, akkor elkezdtem bizakodni, sőt ugye ki is számoltam, hogy a végén 1 ponttal végül megelőzzük őket. De, akkor úgy számoltam, hogy ma leikszelnek. Hát ez nem történt meg. (Bár majdnem.
) Asszem ez a bajnokság, ma dőlt el végleg.

Benzema és Ronaldo pici gólokat lőttek.

Amikor 6 pontra csökkent a két csapat között a különbség, akkor elkezdtem bizakodni, sőt ugye ki is számoltam, hogy a végén 1 ponttal végül megelőzzük őket. De, akkor úgy számoltam, hogy ma leikszelnek. Hát ez nem történt meg. (Bár majdnem.

KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
- Xanthor
- Capitá del Barça
Csoda, hogy nem kaptak tizit érteshutterisland írta:sajnos gála, ennyi a pozitívum : http://www.youtube.com/watch?v=qvlvY3CTKBU

- ronaldinho89
- Capitá del Barça
Nem tudom mi volt ez a nagy felhajtás az Osasuna körül, jaj 3. helyre vagy hanyadikra meg mire hajtanak, pff. egy percig se gondoltam hogy a real 2-nél kevesebbel veri őket. viszont nekünk kemény meccsünk lesz ma ugyhogy csak adjunk bele mindent! Go Barca!!
- Mihu
- Director del Fútbol
Azt jelenti, hogy felkészülni egy meccsre. Nem kell annyi időt tölteni az ellenfél elemzésével, begyakorolni esetleges figurákat, akár a támadóknak, akár a védelemnek, mert nem élet-halál kérdése a győzelem. Ha egy teljesen nyílt bajnokságban (most csak mondok egy időt, az arányok érzékeltetéseképpen) Pep és a csapat 2 napot tölt a soros ellenfél feltérképezésére, akkor egy lefutott bajnokságban ez az idő 1 nap, és azt az egy napot ami felszabadult, inkább a soros BL meccsre használja fel, mert ott viszont élet-halál hogy nyerünk vagy nem.Mikaos írta: Mit jelent az, hogy valamire koncentrálni? Nem kell választani. De különben is: mind az edzőnk, mind a játékosaink nem fognak válogatni meccs és meccs között. Mindegyik meccset meg kell nyerni, minden egyes meccsre kell koncentrálni - ez az elvárás nálunk.
A Real meg örülhet a 3 góljának, mert a mutatott játékban alig van különbség a két csapat között.
És hiába elemzed, hogy ki lehet az, aki megfoghatja/nem foghatja meg a Real Madridot...mert nézd meg, hogy eddig kik fogták meg: egyáltalán nem a nagy nevek! Minden meccs 50-50 esélyes. És amíg ez így van, addig a maradék 27 pont sorsa bárhogy rendeződhet mind a Madridnál, mind a Barcánál.
A gondolatmenet egyébként logikus, és jó lenne, ha nem néznénk meg az utóbbi évek Barca-Real versenyfutását az utolsó 7-8 fordulóban. Amikor arról volt szó hogy zsinórban 7 meccset kellett nyerni, akkor mind a kettő megnyerte mind a 7et. Úgyhogy amikor már csak egy karnyújtásnyira van a bajnoki trófea, akkor mindegy hogy hogy, de mindkét csapat behúzza a meccseit, legyen az bármilyen nevű és erősségű ellenfél.
- shutterisland
- Director del Fútbol
sajnos gála, ennyi a pozitívum : http://www.youtube.com/watch?v=qvlvY3CTKBU 

Mit jelent az, hogy valamire koncentrálni? Nem kell választani. De különben is: mind az edzőnk, mind a játékosaink nem fognak válogatni meccs és meccs között. Mindegyik meccset meg kell nyerni, minden egyes meccsre kell koncentrálni - ez az elvárás nálunk.Mihu írta:Szia bajnokság....a Valencia csak ellenünk tud focizni, akkor is csak hazai pályán, Barcelona-ban mindig elverjük őket 3-4-5-6-al, nem szokott ez másképp lenni a Bernabéuban sem. A Bilbao bajnoki szezonja véget ért mikor bekerültek a kupadöntőbe. Biztosítva van az EL indulásuk, attól függetlenül, hogy hol végeznek a bajnokságban, kiesni már nem fognak, így nyugodtan koncentrálhatnak a Schalke elleni visszavágóra, meg valószinűleg majd az elődöntőre. Nem kell foglalkozniuk a bajnoksággal. Atletico is szintén csak ellenünk tud focizni mikor otthon játszanak, Sevilla meg otthon kapott egy sima 6-ost, a Bernabéuban se lepődnék meg, ha ennyit kapnának...a többiek meg a futottak még kategória. Úgyhogy asszem nyugodtan lehet koncentrálni a BL-re....
A Real meg örülhet a 3 góljának, mert a mutatott játékban alig van különbség a két csapat között.
És hiába elemzed, hogy ki lehet az, aki megfoghatja/nem foghatja meg a Real Madridot...mert nézd meg, hogy eddig kik fogták meg: egyáltalán nem a nagy nevek! Minden meccs 50-50 esélyes. És amíg ez így van, addig a maradék 27 pont sorsa bárhogy rendeződhet mind a Madridnál, mind a Barcánál.
- Mihu
- Director del Fútbol
Szia bajnokság....a Valencia csak ellenünk tud focizni, akkor is csak hazai pályán, Barcelona-ban mindig elverjük őket 3-4-5-6-al, nem szokott ez másképp lenni a Bernabéuban sem. A Bilbao bajnoki szezonja véget ért mikor bekerültek a kupadöntőbe. Biztosítva van az EL indulásuk, attól függetlenül, hogy hol végeznek a bajnokságban, kiesni már nem fognak, így nyugodtan koncentrálhatnak a Schalke elleni visszavágóra, meg valószinűleg majd az elődöntőre. Nem kell foglalkozniuk a bajnoksággal. Atletico is szintén csak ellenünk tud focizni mikor otthon játszanak, Sevilla meg otthon kapott egy sima 6-ost, a Bernabéuban se lepődnék meg, ha ennyit kapnának...a többiek meg a futottak még kategória. Úgyhogy asszem nyugodtan lehet koncentrálni a BL-re....
- mahitoo
- Entrenador del Barça
0-3. Tudom, hogy mi tartalékosan álltunk ki ellnenük, de ez akkor is bosszantó.A Madrid fél gőzzel átsétált a Sociedadon, Apoel ellen annyi sem kellett, most az Osasuna ellen pihenhetnek a második félidőben,aztán megint Apoel. Mi meg Milan, Bilbao, Milan és előtte a Mallorca sem volt egyszerű a kiállítás miatt.
- shutterisland
- Director del Fútbol
bíztam az osasunában, volt értelme 

Cét le kell igazolni a Barcába! Hisz nagyon jó színész!mahitoo írta:Hogy C minden meccsen eldobja magát a 16-oson belül.Most még el is ismerte, akkó mé nem sárga?Amúgy Benzema gólja gyönyörű volt.
irónia... de rühellem ezt a sztereotípiát...

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
Ha már meg lett említve ez a meccs....láttam a gólt és valami hatalmas volt! Hatalmas gratula Benzemának. Remélem azért az Osasuna felszívja magát és egy x-re jó lesz...MessiFan91 írta:Ez az Osasuna-Real hasonlít eddig a Betis-Realhoz
Az Osasuna is mer támadni, mégis a Real szerzi az első gólt.
Reméljük hogy az eredmény nem az lesz, ami a Betis-Realon volt
- MessiFan91
- Jugador d'estrella
Ez az Osasuna-Real hasonlít eddig a Betis-Realhoz
- mahitoo
- Entrenador del Barça
Meghajlok előttetek, ezt a történetet biztosan jobban tudjátok mint én.
Sajnálom hogy elment, mert azért az utóbbi években nagyon is sokszor beférhetett volna a kezdő 11-be, persze ha visszanyerte volna a Madridban a játékkedvét.És persze sajnálom azért is, mert egy nagyszerű sportember, nagyszerű ellenfél.