Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Agüero...matador írta: Állítólag az ok:
http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... es-2123988
Végül itt egy érdekes elemzés, hogy miért gyengélkedik mostanában a City, Gary Neville elképzelése szerint (érdekes módon egyáltalán nem mond hülyeségeket, abszolút van ráció abban, amit mond). Angoltudók előnyben.
http://www.youtube.com/watch?v=YBaDDC6ca08
Mennyit keres hetente? 150ezer körül? Ez pont egy átlagos kereset a City-nélelbandi írta: Mancini már tavaly is kiakarta rakni,csak a fizetése miatt nem kellett senkinek,ezért kölcsön adták.(fizetése egy részét a city állja még)
Mancini már tavaly is kiakarta rakni,csak a fizetése miatt nem kellett senkinek,ezért kölcsön adták.(fizetése egy részét a city állja még)Game90 írta:Egyébként meg nem értem, hogy miért nem tartja meg a ManCity Adebayor-t, összeveszett Mancini-vel vagy mi? Cavani - Lavezzi - Falcao hármasnál semmivel sem rosszabb.Balotelli meg ma is lőtt 2 gólt, de sikerült Kolarov-val összevesznie egy szabadrúgáson...
Egyáltalán nem tévedsz.lui1698 írta:Heize-t első évében asszem még az év játékosának is megválaszották a MU szurkolók.messideco írta:WTF![]()
Heinze és P. Ferreira volt a két csk?
Vagy csak már sörmeccs volt?
Javítsatok ki, ha tévedek.
A MU részéről nagyon durván sörmeccs volt, kb a C csapat játszott.messideco írta:WTF![]()
Heinze és Terry volt a két csk. Jobb oldalon lehet látni.messideco írta:WTF![]()
Heize-t első évében asszem még az év játékosának is megválaszották a MU szurkolók.messideco írta:WTF![]()
De, elnézéstsjd írta:
(A stadion nem Etihad akart lenni egyébként?)
Nem semmi jelenet voltGame90 írta:
Balotelli meg ma is lőtt 2 gólt, de sikerült Kolarov-val összevesznie egy szabadrúgáson...
Az az érdekes, hogy ellenünk is rengetegszer próbálkoznak ezzel, be is jött már párszor, csak szerencsére nekünk kicsit használhatóbb szélsőhátvédeink vannakmatador írta: Végül itt egy érdekes elemzés, hogy miért gyengélkedik mostanában a City, Gary Neville elképzelése szerint (érdekes módon egyáltalán nem mond hülyeségeket, abszolút van ráció abban, amit mond). Angoltudók előnyben.
http://www.youtube.com/watch?v=YBaDDC6ca08
Angliában is van ilyen? Azt hittem ez csak spanyol szokásmatador írta: Unitedes berkekben már azt számolgatják, hogy mi kell ahhoz, hogy az Emiratesben álljon sorfalat a City a Unitednek...
Állítólag az ok:elbandi írta:Jó hír az Arsenal szurkolóknak.Jövő heti Arsenal-Cityt meccset is kihagyhatja Agüero,aki "rejtélyes" lábsérülést szenvedett 2 hete.
Hihetetlen!Game90 írta: Szegény Petrov, múlthéten még játszott...![]()
http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... ov-2123980
Nyugodtan vihetitek. Nem.elbandi írta: Érkezhet egy-két csatár(Van Persie,Cavani,Lavezzi,Falcao közül).
Még véletlenül sem.sjd írta:Burkolt kritika akart lenni?Game90 írta: Berbatov-ot meg valamiért nem kedveli FAS.![]()
Burkolt kritika akart lenni?Game90 írta: Berbatov-ot meg valamiért nem kedveli FAS.
Berba nyáron távozik.Barcaforever írta:
Addig is kérdezném az okokat, h miért Wellbeck zsinórban a kezdő(legalábbis mikor pont ránézek) Chicharito és Berbatov helyett!?
Berbatov miért nem ment még el?Alig játszik.
Pár hónapja kint van már. De legalább leesettMessiFan írta:Off: Game! Nem tudom mióta van kint ez az aláírás nálad, de csak most értettem meg...![]()
Egyelőre én is csak egy középszintű játékosnak tartom, de még csak 21 éves, fejlődhet még. És így is belebotlott 7x a labdába, többször, mint Torres vagy Carroll. Berbatov-ot meg valamiért nem kedveli FAS.Barcaforever írta: Addig is kérdezném az okokat, h miért Wellbeck zsinórban a kezdő(legalábbis mikor pont ránézek) Chicharito és Berbatov helyett!?
nem vagyok MU szurkoló , de számomra is jó kérdés. én amit látok, az az, hogy néha jól botlik bele a labdába és ez elég a sir-ek ahhoz a hitéhez, hogy végre sikerült kinevelni egy jó focistát, játszassuk a sajátot. teljesen középszerű szvsz, legtöbbször rosszul helyezkedik, 4 ziccerből egyet berug, de ez elég ezek szerint, hogy rá lehessen aggatni a "jó kis saját nevelésű csatár" jelzőt, akiből "ki.aszott nagy" játékos lehet. mindenesetre MU szurkolóként kaparnám a tapétát amikor meglátom a kezdőbe (ahogy a MU szurker barátaim teszik is), Berbatov helyébe meg rég elhúztam voln a bús p.csába. szóval részemről ennyit Danny-ről.Barcaforever írta:Man Utd szurkolók!
Digi Tv hiányában pár éve nem tudok angol focit nézni, de hamarosan újra fogok.
Addig is kérdezném az okokat, h miért Wellbeck zsinórban a kezdő(legalábbis mikor pont ránézek) Chicharito és Berbatov helyett!?