Barça vs. Real - El Clásico
Cét le kell igazolni a Barcába! Hisz nagyon jó színész!mahitoo írta:Hogy C minden meccsen eldobja magát a 16-oson belül.Most még el is ismerte, akkó mé nem sárga?Amúgy Benzema gólja gyönyörű volt.
irónia... de rühellem ezt a sztereotípiát...

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
Ha már meg lett említve ez a meccs....láttam a gólt és valami hatalmas volt! Hatalmas gratula Benzemának. Remélem azért az Osasuna felszívja magát és egy x-re jó lesz...MessiFan91 írta:Ez az Osasuna-Real hasonlít eddig a Betis-Realhoz
Az Osasuna is mer támadni, mégis a Real szerzi az első gólt.
Reméljük hogy az eredmény nem az lesz, ami a Betis-Realon volt
- MessiFan91
- Jugador d'estrella
Ez az Osasuna-Real hasonlít eddig a Betis-Realhoz
- mahitoo
- Entrenador del Barça
Meghajlok előttetek, ezt a történetet biztosan jobban tudjátok mint én.
Sajnálom hogy elment, mert azért az utóbbi években nagyon is sokszor beférhetett volna a kezdő 11-be, persze ha visszanyerte volna a Madridban a játékkedvét.És persze sajnálom azért is, mert egy nagyszerű sportember, nagyszerű ellenfél.

Nem számolt volna vele kezdőként, olyan szerepkört szánt neki mint Materazzinak az Interben, a jobbkezének szerette volna az öltözőben, akit néha a meccsek végén bedob pár percre. Raul úgy érezte hogy van még benne annyi, hogy megpróbálja a Bundesligában.Akkor leírnád kérlek, hogy hogy volt pontosan?Tudom, hogy annyira már nem ment neki, de ez szerintem nem csak az ő hibája volt, és az új edző talán megadhatta volna a bizalmat az akkori legnagyobb ikonnak.De te vagy a madridista, elhiszem amit írsz.
Nagyon jól tette egyébként, hogy elment, jót tettek neki az új kihívások, 2003 környékén játszott utoljára ilyen jól hosszú távon. Most nem csak a gólokra gondolok mert azok megvoltak 2007-2008-2009-ben is, csak már látszott rajta hogy nem megy a játék több meccsen keresztül.
Igazából ő mint játékos akkor járt volna a legjobban, ha már 2004-2005 környékén elment volna a MU-ba például, mert Ferguson mindig szerette volna leigazolna. Lehet nem lett volna belőle ekkora madridi ikon, de legjobb játékos korát (27-28-29 éves kort) nem kellett volna motiválatlanul egy rakás sz*r csapatban tölteni.
- mahitoo
- Entrenador del Barça
Akkor leírnád kérlek, hogy hogy volt pontosan?Tudom, hogy annyira már nem ment neki, de ez szerintem nem csak az ő hibája volt, és az új edző talán megadhatta volna a bizalmat az akkori legnagyobb ikonnak.De te vagy a madridista, elhiszem amit írsz.Halfkey írta:Bírom az ilyen "jóltájékozottságot".A portugál először elzavarta a az ikon és csk Raul-t.
-
- Barça C
Visca el Barca y Visca el Catalunya!
Bírom az ilyen "jóltájékozottságot".A portugál először elzavarta a az ikon és csk Raul-t.
-
- Capitá del Barça
Ez már nagyon belemagyarázás. Akkor lehetne mondani, hogy nem csak a fikával, hanem a gyep sarával is megkínálta a gyereket, hiszen megpiszkálta utána még a cipőjét is.mes írta:http://www.hatharom.hu/article/5d3f10-i ... video?eb=1Rinku írta:Ó még belegondolni is kuncogós, hogy a Barca fogadná be az utolsó tiszta lelkű madridistát!![]()
az utolso csoppnyi szennyt is kipiszkalta a lelkebol, neki mar tiszta
Következő duma az lesz, hogy mekkora pedofil, mert kikezdett a kölökkel.
Emlékszem, pár évvel ezelőtt a Chelsea kereste meg egy üres csekkel.
Lehet, hogy elő fog kerülni megint?
A világon sok Murinho van, de Guardiola csak egy.- Menotti
Vannak olyan hófehérkék, akik szerintem még fizetnének is érte, hogy San Iker összekenje őket... 
Amúgy ha pontegyenlőséggel leszünk bajnokok, megillet minket egy 3 hónapos, legitim röhögőgörcs?

Amúgy ha pontegyenlőséggel leszünk bajnokok, megillet minket egy 3 hónapos, legitim röhögőgörcs?

Football, bloody hell. /SAF/
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
http://www.hatharom.hu/article/5d3f10-i ... video?eb=1Rinku írta:Ó még belegondolni is kuncogós, hogy a Barca fogadná be az utolsó tiszta lelkű madridistát!![]()
az utolso csoppnyi szennyt is kipiszkalta a lelkebol, neki mar tiszta

Ó még belegondolni is kuncogós, hogy a Barca fogadná be az utolsó tiszta lelkű madridistát!
Nem srácok, ezt azért nem bírom elképzelni...
Nagyon szeretem az irodalmat, de ez még az én fantáziámhoz is súlyos. ^^ Mekkora odds lenne erre, ha lehetne fogadni?
20 Ft-ból is vagyont csinálnék... 
Kíváncsi leszek, hogy Mordorban mi lesz nyáron, de tényleg remélni tudom, hogy Casillas távozik, jót tenne neki. A luzitán görényt nem fogják kirakni, hadd dőljön csak össze a fehér palota a hosszú rothadása után, ráfér már.

Kíváncsi leszek, hogy Mordorban mi lesz nyáron, de tényleg remélni tudom, hogy Casillas távozik, jót tenne neki. A luzitán görényt nem fogják kirakni, hadd dőljön csak össze a fehér palota a hosszú rothadása után, ráfér már.

Football, bloody hell. /SAF/
-
- Capitá del Barça
mahitoo írta:Nem hinném, hogy ennek sok valóságtartalma van, de... A portugál először elzavarta a az ikon és csk Raul-t.Utána Valdano bezavart neki, ki is lett rúgva.Én az utolsó igazi madridistát Casillas személyében látom, bár sajos már rá is hatással volt.Tudom, hogy mindenki elfogult a saját csapatával, de nem zavarja ez a Madrid drukkereket?Tényleg ennyit ér egy bajnoki vagy BL győzelem?Mert szerintem ha Mou ezeket megnyeri, simán lelép a Realtól, olyan szintű erkölcsi mocskot hagyva maga után, amit a modern kori Madrid még nem látott.kas7as írta:Tudom, h remenytelen, de Valdes es Pinto cserejenek jo lenne! (joke)
![]()
![]()
http://www.hatharom.hu/article/501613-m ... l-a-nyaron
Már a digi sporthíreiben is felhozták ezt.
Nem zörög a haraszt....
És abszolúte reális. Ugye már abból is volt balhéja, h a kupadöntő után felhívta őket telefonon, és bocsánatot kért tőlük. Le is lett ültetve kispadra.
Murinnyó zsigerből gyűlöli a Barcát.
A világon sok Murinho van, de Guardiola csak egy.- Menotti
- mahitoo
- Entrenador del Barça
Nem hinném, hogy ennek sok valóságtartalma van, de... A portugál először elzavarta a az ikon és csk Raul-t.Utána Valdano bezavart neki, ki is lett rúgva.Én az utolsó igazi madridistát Casillas személyében látom, bár sajos már rá is hatással volt.Tudom, hogy mindenki elfogult a saját csapatával, de nem zavarja ez a Madrid drukkereket?Tényleg ennyit ér egy bajnoki vagy BL győzelem?Mert szerintem ha Mou ezeket megnyeri, simán lelép a Realtól, olyan szintű erkölcsi mocskot hagyva maga után, amit a modern kori Madrid még nem látott.kas7as írta:Tudom, h remenytelen, de Valdes es Pinto cserejenek jo lenne! (joke)
![]()
![]()
- kas7as
- Jugador del Barça
Tudom, h remenytelen, de Valdes es Pinto cserejenek jo lenne! (joke)

"Szabadidejében gombát szed - és aki gombát szed, rossz ember nem lehet."
Guardiola állítása Xaviról.
Guardiola állítása Xaviról.
- salas9
- Entrenador del Barça
Nem is kicsiSanama írta:jó nagy disznóól van mindkettő után

Az valami energiabomba, gondolom énSanama írta:Amúgy az a dynamic energy az mi?

jó nagy disznóól van mindkettő után 
Amúgy az a dynamic energy az mi?

Amúgy az a dynamic energy az mi?
- TrogAir
- Jugador d'estrella
Uramég:D Ezért híznak el ezek a madridisták :DD Azért érdemes megfigyelni mind a két öltöző csupa rendetlenség, és kosz

"The other day I watched him make this goal. They say it was like Maradona. I think he is better. (Salvador Aparicio)
- MessiFan91
- Jugador d'estrella