Nem voltam megsértődve és akkor még nem is lehetett tudni mi van vele, most pl azt mondták hétfőn játszik Rose!
Emlékeim szerint felvetettem, hogy kell-e neked Rose, amire te nem is azt írtad, hogy nem, mert sérült

PP-t szerettem volna elhozni sokadikra de neked egyik játékosom se kellett, ezért kérdeztem, akkor Rose-t!
A gondolatmenetedet nem értettem a gyenge sorsolásról stb, de ezt kiveséztük
Itt mindenki azt hiszi én mindig megvagyok sértődve

Mondjuk ez jó, mert legalább nem ismertetek még ki
15 James meg Durantot nem fog senki draftolni, de én speciel azért várom, mert én döntök és ne feledjük, jövőre azért lazább a program, így az értékes játékosok még inkább felértékelődnek

És lehet szisztematikusan választani

És akkor nem olyanokat kapok mint Scola, Gasol Stoudamire vagy éppen a sérült Ginobili

Kell a francnak James elölről, én az egyik legjobb helyen draftolhattam a 10ik pozícióból, de az autodraft ezek szerint nem nézte a meccseket, s ki lehet erős idén

vagy éppen kis sérült

Pont amit múltkor kifejtettem, hogy a magas embereknek kisebb a szerepük ebben a rendszerben és kaptam 6 PF/C embert

De nem bánkódok, mert 2 hónap alatt sikerült megfordítani az arányt

Csak hát érthető módon azok az emberek akik ilyen formában sokat érnek, kevésbé mozdíthatóak

ahogy MichaelBee is írta a draft sokat eldönt, de pl Cumbee te is bemutattad nem mindent (és ezért minden dícséret meg is illet), ezért szép ez a játék, hát ha még realisztikus is lenne
Meg azért szerintem sok mindenki sokat megtanult, így más lenne a hozzáállás, ezért mondja sok ember, majd jövőre

De majd úgyis kiderül mi lesz
És pl akkor leírom, a másik fantasyban milyen csapatot kaptam nagyjából és 1 cserém volt

KG-t hoztam Iggy helyett!
Jordan Crawford-Dudley-Batum-Ilyasova-KG-Dunleavy-Gasol-Varejao-Melo-Jamison-Jack-Dorell Wright-Kaman
Kicsit barátibb lett