Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért ahogy a csapatnak megy, nem nagyon lóg ki lefelé. Soriano egy erősebb Barca B-ben ontotta a gólokat, most viszont "csak" középcsapatként tudnak funkcionálniLionel85 írta:És Dongou mellett Rodrinak is lehet örülni, végre betalált! Idény elején azért igazolták, hogy szállítsa a gólokat, első idénye nem a legjobb, a soccerway szerint 8 gólja van idén, ez kevés.
Jövőre hivatalosan is az első csapat tagja lesz, csakúgy mint Jonathan, Bartra és Muniesa. Zubizarretaék már többször elmondták a sajtóban.MessiFan írta:Montoya tőlem, és remélhetőleg Guardiolától is kap egy nagy piros pontot. Védelemben jól mozgott és dolgozott, egyáltalán nem volt meglepődve és a támadásoknál is bátran felfutott, bár nem nagyon kapott labdát.
Szerintem ha továbbra is edz majd a nagycsapattal és lehetőségekhez jut, akkor szerződést is kaphat, mert szükség van valakire Alves mögött aki el tudná végezni egy jobb bekk feladatát.
a meccs után megpróbálta, hátha beveszik vizesfiúnaknagyi írta:sjd írta:Milyen apropóból?ab1daL írta:A Barca B - Alcoyano meccset (egyébként 2-1 lett a vége!) a helyszínen tekintette meg Villas-Boas.
a meccs után megpróbálta, hátha beveszik vizesfiúnaksjd írta:Milyen apropóból?ab1daL írta:A Barca B - Alcoyano meccset (egyébként 2-1 lett a vége!) a helyszínen tekintette meg Villas-Boas.
Milyen apropóból?ab1daL írta:A Barca B - Alcoyano meccset (egyébként 2-1 lett a vége!) a helyszínen tekintette meg Villas-Boas.
Én is csak dicsérni tudom. Hatalmas pozitívum volt a pályán mutatott teljesítménye. Kár, hogy a 2 nagy helyzetéből nem vágta rá legalább az egyiket, de a fő feladatát makulátlanul elvégezte.MessiFan írta:Montoya tőlem, és remélhetőleg Guardiolától is kap egy nagy piros pontot. Védelemben jól mozgott és dolgozott, egyáltalán nem volt meglepődve és a támadásoknál is bátran felfutott, bár nem nagyon kapott labdát.
Szerintem ha továbbra is edz majd a nagycsapattal és lehetőségekhez jut, akkor szerződést is kaphat, mert szükség van valakire Alves mögött aki el tudná végezni egy jobb bekk feladatát.
Elutazott. Legalábbis tegnap még a nagy csapattal készült a Mallorca elleni meccsre, csakúgy mint Montoya, Bartra és Muniesa...Messidona10 írta:Számomra nem teljesen egyértelmű, Tello is elutazott Mallorcára?
igenMessidona10 írta:Számomra nem teljesen egyértelmű, Tello is elutazott Mallorcára?
Senki nem állítja szerintem, hogy visszaküldené. Egyszerűen csak óvatosan kell bánni a szerződésadással. Ha szerződés köt az A kerethet, nem játszhatsz a B-ben. Viszont korlátlanul tudsz játszani az A keret meccsein, ha nincs profi kontraktusod, így ez jolly joker a fiatal játékosok esetében!sura írta:Aki akár csak egy meccsre is visszaküldené Tellot a B-be, az se a focihoz, se egy játékos felépítéséhez nem ért.
Szerintem az se ért hozzá sokat, aki inkább ücsörögtetné a padon heti 10 perc játék mellett, mert "csak" Fabregas, Iniesta, Pedro, Cuenca, Afellay, Sánchez jön még szóba a posztján...sura írta:Aki akár csak egy meccsre is visszaküldené Tellot a B-be, az se a focihoz, se egy játékos felépítéséhez nem ért.
Óriási játékos, ígéretes tehetség. Nagyon tetszik a játéka, remélem azért több lehetőséget kap bár már most jó úton halad.S.Agüero írta:http://www.youtube.com/watch?v=mpJ1JU5J ... re=related