miihii írta:Srácok,a személyeskedő részt játsszátok le privátban,okés?
Am vmilyen szinten én is úgy gondolom,h Pep szavai inkább a sajt kiéneklése volt a reál szájából,minthogy komolyan feladja a bajnokságot.Illetve még ha tényleg esélytelennek is gondolná,akkor sem mondaná így ki,ennyivel a vége előtt.Nem rá vall(ana),mivel amikor mi mentünk ennyivel,egy szóval sem mondta,h lefutott,megnyertük.Sztem vmi mögöttes tartalma,szándéka volt ezzel,talán épp a reált akarta "megnyugtatni" egyrészt...
Hovatovább még a 6 pont ellenére is lehet igaza abban,h foghatatlan már a bajnokság,de azért ő lenne az utolsó ember,aki feladja,amíg van matematikai esély.Illetve aki ezt így kijelenti ország-világ előtt,hacsak nincs vmi (hátsó) szándéka vele.
Szerintem elsősorban az volt a célja, hogy kicsit levegye a játékosai válláról a terhet, mert kb. úgy érezhetik magukat, hogy ahol elindulnak, ott nyerni kell, minden meccset hozni kell, mert ez az elvárás. Magasra tették a lécet, semmiképp se frusztrálja őket, ha esetleg idén nem sikerül valami. Egyébként azóta sokkal jobban is játszunk, idegenben mindenképp.
Engem amúgy megleptek a szavai, eleve edzőként, nyilvánosan hogy lehet ilyet mondani a bajnokság felénél...még szerencse, hogy a játékosok nem vették komolyan. Azt meg csak ő tudja pontosan, hogy mi volt a célja. Mindenesetre a Bl-nek jobban örülnék.
Közben Londonban, Milanoban, Torinoban vagy Madridban mindenki a ...ét verné a földhöz egész nyáron, ha legalább a bajnokságot vagy kupát sikerülne megnyerni.