Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ő is elég nagyot ment. Ebben a Lotusban nagy potenciál van, piszkosul gyorsak. Majd meglátjuk mire lesznek képesek a következő futamokon. Bár azon se lepődnek meg, ha Kínára változnának az erőviszonyok. 3 hét F1-ben elég sok idő. Kíváncsi vagyok a folytatásra.sziryboy írta:Hi! Én Kiminek szurkolok. Kiválóan vezet, egyáltalán nem látszik rajta a kihagyás. Nem lett sajnos dobogós, csak az ötödik, de kis vigaszként azért megfutotta a leggyorsabb kört. Nagyon biztató ez a többi futamokra előre tekintve. Kínában szerintem ott lehet majd a dobogón.
Már az előző versenyen is megmondtam, hogy a Mercedes gyík lesz a versenyeken. A SuperDRS nagyon sokat számít az kvalifikációkon, főleg egy ilyen pályán, ahol ennyi egyenes van. Ugye a DRS-t nem igazán használják a versenyen, max. előzésnél, ergo sokkal lassabbak. Az időmérőn is csak addig lesznek gyorsabbak ennyivel, amíg a többiek le nem koppintják róluk ezt a SuperDRS-t ami akár a 3 hét múlva lévő Kínai Nagydíjon már meg is történhet. A Merci 1 pontot szerzett 2 futamon, megjegyzem Michael egyszer 3., egyszer a 4. helyről rajtolt. Most is az 1 pontot csak Vettel pechjének köszönhetik.gergo9 írta:http://f1-live.hu/hirek/legfrissebb_hir ... m_kereket/
Eltalált persze egy komplett autóhossznyival volt előtted , jóég.
Áh minden ami lehet rosszul jött ki neki a versenyen az más kérdés hogy Rozit így is verte. Gumikopás katasztrófa, megtankolva szintén lassúak. Bójának jók idén is. Schumacher pedig abszolút formában , vassal a kezében bőven mehetne vébéért.
Hamilton pedig formán kívül hiába a jelenlegi vb állás alapján ő a legfőbb esélyes. Vhogy nincs benne meg benne a tűz. Egyébként vicc hogy első kiállásnál nem a kedvezőbb helyzetben lévő Hamiltont hozták ki hanem Buttont ezzel is bukott sokat. Nem biztos hogy csapaton belül megvan az a pozicíója mint mondjuk két éve.
Például Massa vagy Button apját is nagyon gyakran mutatják és a három közül azért inkább Nicole-t nézem szívesebben. Pont Button magánéletéről régebben elég sokat lehetett hallani.Mihu írta: Egyébként csak engem idegesít nagyon, hogy 5 percenként mutatják Nicole kisasszonyt?![]()
És most itt nem csak erre a majd' 1 órás üresjáratra gondolok, hanem minden időmérőn és minden versenyen. Rendben van hogy a szép nők hozzátartoznak a Forma1-hez, meg jó is nézni a gyönyörű nőket, de nem hiszem hogy Ő az egyetlen a boxutcában...ez is volt a baja Hamiltonnak szerintem, hogy a magánélete túl sokat volt címlapon, meg túlságosan is elment a celeb vonal felé. Ugyan úgy mint Piqué. Button magánéletéről még nem sokat olvastam, vagy Schumacheréről anno.