Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ahhoz az ütközésnek már nem sok köze volt, hogy utána ez az ügyes gyerek kicsúszott...Bob_Marley írta:Kis gyökér csigazabáló az elég erős, megfogalmazás....Vétlen eset volt, megcsúszott elérte, ez ilyen körülmények között benne van!Még így is a német járt jobban mert bent maradt!
Anti Grosjean fanatikus leszekBob_Marley írta:Egyenlőre fordítvadaffy írta:akkor schumi 1. hamilton out![]()
Jó rajt volt, Lewis szépen eljött, mögötte meg ment a box
Grosjean-t nagyon sajnálom, hogy megint rosszul kezdett, de legalább még versenyben van ezen a futamon!Na eddig tartott a franciának!
Egyenlőre fordítvadaffy írta:akkor schumi 1. hamilton out
akkor schumi 1. hamilton outBob_Marley írta: Hohó esik az eső
Na tuti nem fogunk ma unatkozni
Ez nem is kérdés, Lewis levágná a kanyartdaffy írta:én nagyon remélem,hogy egyszer összeakad kimi és hamilton úgy,hogy kimi lesz elöl. kíváncsi vagyok,hogy melyikük engedne egy olyan helyzetnél,ahol egyszerre érnek be egy kanyarba.
4 tized volt, Button csak utána javított, Hamiltonnak már nem volt szüksége rá, de a futamon én sem érzem esélyesnek, főleg ezen a "gumigyilkos" pályán.ozsimiki írta:Hamilton nagy kört ment (Scooby, kicsit elírtad azért, nem 4 tized volt az előnye, hanem 1,5 tized,és a hiba nélkül lett volna kb 3,5-4 tized), de versenyre megint csak nem érzem a fő esélyesnek.
Jó lenne odaérni mondjuk az első fokáraRonaldinho&Barca írta:SCHUMACHER!!!! Visszatérése óta elösször van első 3ban, mekkora kört ment, atya ég.. remélem holnap is ott tud maradni, kell az a dobogó Mester!!!
Ez tényleg egy remek videó!ozsimiki írta:Nekem nagyon tetszik ez a promó, hideg rázós, megnéztem vagy 10szer
http://www.youtube.com/watch?v=89xBu_u7 ... r_embedded
Go TheLegend & WunderKind !