Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Azért az Atleticonak sem mindegy, hogy nyernek vagy simán kikapnak a városi riválistól. Szóval én attól a meccstől többet várok, mint egy sima Real siker.#David Villa# írta:Szerintem sajnos nem lesz megfellebezve. Ami a fordulókat illeti, sok jót ne várjatok a Valenciától, hiszen harmat gyenge, ráadásul, ha jól tudom a madrid ellen eltiltott lesz Soldado és Alba. Valamint azt Atletico is harmat gyenge ismét, sorban kapnak ki ők is. Szóval a szokásos lesz csak a madrid ellen!
Feltételezésben én is toppon vagyok!MessiFan írta: De ha belegondolunk csak úgy lehetünk bajnokok, hogyha mind a 9 hátralévő meccsünket megnyerjük. Másképp nem. Meg egyébként az is lehet, hogy megnyerjük mind a 9-et, de a Real meg a másik 8-at, és úgy is 3 pont a különbség.
Én még mindig nem reménykedem.
a valenica az elmult 2 buktájával hálistennek nagyon magára huzta a malaga levante párost, igy nekik igen-igen erősen teperni kell h meglegyen a bl-t érő 3.-4. hely! nem lesz az olyan egyszerű....messideco írta:Nehezen. Aki a Valencia győzelmét vagy egy döntetlent vár a két csapat mérkőzésétől, annak azt mondom, hogy csalódnia kell. Ezt a Valenciát a Real 3 gól fölött megveri.late11 írta:6pont behozható!
Amit én várok az egy meglepetés a Granadától vagy valamelyik kisebb csapattól. Meg a Clasico is ott van ugye
Foci, én így szeretlek!

Nehezen. Aki a Valencia győzelmét vagy egy döntetlent vár a két csapat mérkőzésétől, annak azt mondom, hogy csalódnia kell. Ezt a Valenciát a Real 3 gól fölött megveri.late11 írta:6pont behozható!
A jobb oldalában még van is realitás...levproff írta:Kiszámoltam hány ponttal leszünk bajnokok:
http://www.kepfeltoltes.hu/120325/10581 ... es.hu_.png

Szerintem meg egyértelműen látszik, hogy beleér Alexis. Utólag biztos, hogy neki adják. Nem tudom, hogy most mit írtak ki.kistotti írta:ígyvanLionel Kicsi Messi írta:A gól Messié ha jól látom több helyen is őt írták, akkor 35gólós a bajnokságba??