Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pedig én nem is válaszoltam.ferninho írta:3:20 alatt jött rá 3 válasz, tudtam hogy ez leszkihagyhatatlan volt, bocsi
Nemferninho írta:szóval mi igazságtalanul kerültünk hátrányba? vagy mégse, vagy hogy is van ez?Andris írta: Btw nemtudom figyelnek e madridban, illetve a kedves madridisták:
Így kell játszani mikor jókora hátrányba kerülünk igazságtalanul, nem pedig legyilkolni még 5 embert, hogy a maradékot és a bírót aztán elküldhessük az anyjába.![]()
Nem volt igazságtalan, csak a madridisták szerint volt az....ferninho írta:szóval mi igazságtalanul kerültünk hátrányba? vagy mégse, vagy hogy is van ez?Andris írta: Btw nemtudom figyelnek e madridban, illetve a kedves madridisták:
Így kell játszani mikor jókora hátrányba kerülünk igazságtalanul, nem pedig legyilkolni még 5 embert, hogy a maradékot és a bírót aztán elküldhessük az anyjába.![]()
Le merem fogadni,h Andris mindkét esetben a saját szemszögre gondolt.Tehát ahogy ti gondoltátok és ahogy most mi gondoljuk,nem a másikra vonatkoztatvaferninho írta:szóval mi igazságtalanul kerültünk hátrányba? vagy mégse, vagy hogy is van ez?Andris írta: Btw nemtudom figyelnek e madridban, illetve a kedves madridisták:
szóval mi igazságtalanul kerültünk hátrányba? vagy mégse, vagy hogy is van ez?Andris írta: Btw nemtudom figyelnek e madridban, illetve a kedves madridisták:
Így kell játszani mikor jókora hátrányba kerülünk igazságtalanul, nem pedig legyilkolni még 5 embert, hogy a maradékot és a bírót aztán elküldhessük az anyjába.
Erre 10 szeres respectAndris írta:Nekem is megérne egy kisebb összeget.Sanama írta:Nagy tételben fogadnék rá, hogy Thiagonak nem lesz eltörölve a lapja!
Btw nemtudom figyelnek e madridban, illetve a kedves madridisták:
Így kell játszani mikor jókora hátrányba kerülünk igazságtalanul, nem pedig legyilkolni még 5 embert, hogy a maradékot és a bírót aztán elküldhessük az anyjába.
Nekem is megérne egy kisebb összeget.Sanama írta:Nagy tételben fogadnék rá, hogy Thiagonak nem lesz eltörölve a lapja!
lluisllach89 írta: Repost
Ez sjd aláírása: "Alapból minden Real meccset úgy kéne kezdeni, hogy kiállitják Pepét. Partjelzők megnézik a két kapun a hálót, 4. bíró ellenőrzi a digitális tábláját, a vezető bíró meg kiállitja közben Pepét. Csak így szimplán." - év hsz-e (eric)
Feel the difference
RepostP.U.Y.O.L. írta: Neki viszont már csak azért is járna az eltiltás ha felsorakozna a kezdő 11-egyben. Amolyan életműdíjként. Sőt szerintem az lenne a korrekt, ha a kezdő sípszó előtt odakocogna a bíró elé és simán felmutatná neki a pirosat...
Ezen szakadtam.P.U.Y.O.L. írta: Neki viszont már csak azért is járna az eltiltás ha felsorakozna a kezdő 11-egyben. Amolyan életműdíjként. Sőt szerintem az lenne a korrekt, ha a kezdő sípszó előtt odakocogna a bíró elé és simán felmutatná neki a pirosat...
Előbb utóbb csak levágják...Andris írta: Tudják ők, tudják ők...
Nem azt a lapot vonták vissza, hanem az elsőt. Ugyanakkor a 2. akár egyből piros is lehetett volna, de kár ragozni és engem nem is nagyon érdekel. Törődjenek inkább a madridisták ezzel...Piquenbauer írta: Csak a sárgalap visszavonást azért nem értem, mert Ramos egy az egyben emberre ment, nem pedig labdára, "jó szokásához" híven....
Csak a sárgalap visszavonást azért nem értem, mert Ramos egy az egyben emberre ment, nem pedig labdára, "jó szokásához" híven....P.U.Y.O.L. írta:Az, hogy a szövetség visszavon egy sárgát, azzal még nem is lenne túl nagy probléma. A legnagyobb probléma, hogy ez velünk nem esett meg emberemlékezet óta. (vagy egyáltalán nem...) A Madridnál meg már nem az első eset, hogy utólag enyhítik a büntetést.
Pepét nem tudom, hogy most miért hoztad fel. 2 sárgával 2 meccs. Ez így elég szigorú, még akkor is, ha nem tudjuk, hogy mit mondhatott a sporinak a folyosón. Neki viszont már csak azért is járna az eltiltás ha felsorakozna a kezdő 11-egyben. Amolyan életműdíjként. Sőt szerintem az lenne a korrekt, ha a kezdő sípszó előtt odakocogna a bíró elé és simán felmutatná neki a pirosat...
(nyilván apró túlzások előfordulhatnak a hsz-emben, ezt nézzétek el...)
Az, hogy a szövetség visszavon egy sárgát, azzal még nem is lenne túl nagy probléma. A legnagyobb probléma, hogy ez velünk nem esett meg emberemlékezet óta. (vagy egyáltalán nem...) A Madridnál meg már nem az első eset, hogy utólag enyhítik a büntetést.Piquenbauer írta:Most olvastam, h törölték Ramos sárgáját? Milyen okból kifolyólag? Vicc ami itt folyik. És akkor még Pepe is no comment.
Ezek (Ramos és Pepe) így továbbra is csak azt csinálnak, amit akarnak...
Tudják ők, tudják ők, hogy sok itt a piros lap, meg azt is sejtik, hogy Mourinho az edző, sőt már-már az összefüggés is mintha felsejlene a madridista agyakban, de az ok-okozati viszony még várat magára.madridista.hu írta: Mourinho vonzza a piroslapokat: Amióta Mourinho átvette a Real Madrid irányítását 22 piros lapot kaptak játékosai. Ezek közül egyiket, amit Ramos kapott a Villarreal ellen eltörölték. Érdekesség, hogy a lapok közül hetet a Barcelona ellen kapta a csapat. Pepe, Arbeloa és Ramos 3-3 alkalommal jutott a kiállítás sorsára.
Arra se hiszem hogy ttúl sokan számítottak, hogy egymás után kétszer is x-elnek. Ráadásul hazai pályán a Malagával és idegenben egy bitanggyenge Villarreallal szemben...Sanama írta:A Real nem fog 3szor egymás után botlani szerintem. Ha nagyon nehezen is,de be fogják húzni a meccset majd.
Kétségtelenül erre van legnagyobb esély, de nem rossz kis csapatot fogadnak, és szerintem nagyon rossz állapotban vannak idegileg és a játékukat tekintve is. Arról nem is beszélve hogy van pár fontos hiányzó is.Sanama írta:A Real nem fog 3szor egymás után botlani szerintem. Ha nagyon nehezen is,de be fogják húzni a meccset majd.
mahitoo írta:K900 írta:Idézett:"
Ezek szerint ők igy látják.A szent madrid az ártatlan Pepével és múringyúval.
Forrás: http://penamadridista.hu/index.php?mod=nw_d&hr_id=379
"a minden fronton elindított támadás..."![]()
![]()
Komolyan mondom, betegek, nem normálisak, lelki sérültek.
Ki indított támadást?Ki ellen?Biztos a magyar Barca drukkerek meg a katalán sajtó miatt alakult így a Villareal meccs.Semmi köze ahhoz hogy a Madrid 1 hónapja pocsékul játszik.Meg már megint a Barca a csaló 2!!!!! pont elbukása miatt.Ilyen frusztráltságot még nem láttam.Ahelyett hogy örülnének hogy a szerencsének köszönhetően még van 6 pont előnyük. Nem baj, csinálják csak, legfőképp Mou és a játékosok, és iszonyatosan nagyot fognak bukni.Reális esélyt látok a Barcelona bajnoki címére.