Barça vs. Real - El Clásico
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Mi a magunkét megtettük. Most a Sociedadon a sor. Ha úgy játszanak, mint ellenünk 2x és a Real ellen otthon, akkor lehet keresnivalójuk. A józan eszem sima Real győzelmet vár, de hátha mégis bevillan Casillasnak ismét Santi Cazorla. 

Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
- MessiFan91
- Jugador d'estrella
Gyerünk, Real......Sociedad! 

- Andris
- Adminisztrátor
Pedig én nem is válaszoltam.ferninho írta:3:20 alatt jött rá 3 válasz, tudtam hogy ez leszkihagyhatatlan volt, bocsi
De szerintem nem csak a reakcióidő mérése miatt írtad te azt, ha nem haragszol, ezt most nem hinném el.
inkább azt mondjátok, mit tippelünk a madridhoz? egy jó gólszegény x, vagy egy véres vendéggyőzelem?
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
3:20 alatt jött rá 3 válasz, tudtam hogy ez lesz
kihagyhatatlan volt, bocsi 

madridista
Nemferninho írta:szóval mi igazságtalanul kerültünk hátrányba? vagy mégse, vagy hogy is van ez?Andris írta: Btw nemtudom figyelnek e madridban, illetve a kedves madridisták:
Így kell játszani mikor jókora hátrányba kerülünk igazságtalanul, nem pedig legyilkolni még 5 embert, hogy a maradékot és a bírót aztán elküldhessük az anyjába.![]()

El se merem képzelni mekkora gyilok ment volna ott,ha még igazságtalan is lett volna a kiállítás

Nem volt igazságtalan, csak a madridisták szerint volt az....ferninho írta:szóval mi igazságtalanul kerültünk hátrányba? vagy mégse, vagy hogy is van ez?Andris írta: Btw nemtudom figyelnek e madridban, illetve a kedves madridisták:
Így kell játszani mikor jókora hátrányba kerülünk igazságtalanul, nem pedig legyilkolni még 5 embert, hogy a maradékot és a bírót aztán elküldhessük az anyjába.![]()

- miihii
- KHAL
Le merem fogadni,h Andris mindkét esetben a saját szemszögre gondolt.Tehát ahogy ti gondoltátok és ahogy most mi gondoljuk,nem a másikra vonatkoztatvaferninho írta:szóval mi igazságtalanul kerültünk hátrányba? vagy mégse, vagy hogy is van ez?Andris írta: Btw nemtudom figyelnek e madridban, illetve a kedves madridisták:

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
szóval mi igazságtalanul kerültünk hátrányba? vagy mégse, vagy hogy is van ez?Andris írta: Btw nemtudom figyelnek e madridban, illetve a kedves madridisták:
Így kell játszani mikor jókora hátrányba kerülünk igazságtalanul, nem pedig legyilkolni még 5 embert, hogy a maradékot és a bírót aztán elküldhessük az anyjába.

madridista
-
- Jugador d'estrella
Erre 10 szeres respectAndris írta:Nekem is megérne egy kisebb összeget.Sanama írta:Nagy tételben fogadnék rá, hogy Thiagonak nem lesz eltörölve a lapja!
Btw nemtudom figyelnek e madridban, illetve a kedves madridisták:
Így kell játszani mikor jókora hátrányba kerülünk igazságtalanul, nem pedig legyilkolni még 5 embert, hogy a maradékot és a bírót aztán elküldhessük az anyjába.

- Andris
- Adminisztrátor
Nekem is megérne egy kisebb összeget.Sanama írta:Nagy tételben fogadnék rá, hogy Thiagonak nem lesz eltörölve a lapja!
Btw nemtudom figyelnek e madridban, illetve a kedves madridisták:
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Nagy tételben fogadnék rá, hogy Thiagonak nem lesz eltörölve a lapja!
- tri_campeones
- Jugador del Barça
Jelenleg félidőben 3 pont a különbség
Remélem a Real meccs után is 3 pont különbségről beszélhetünk majd!

Remélem a Real meccs után is 3 pont különbségről beszélhetünk majd!
- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
lluisllach89 írta: Repost
Ez sjd aláírása: "Alapból minden Real meccset úgy kéne kezdeni, hogy kiállitják Pepét. Partjelzők megnézik a két kapun a hálót, 4. bíró ellenőrzi a digitális tábláját, a vezető bíró meg kiállitja közben Pepét. Csak így szimplán." - év hsz-e (eric)
Feel the difference

(sjd-é részletesebb és nagyon tetszik!

-
- Director del Fútbol
RepostP.U.Y.O.L. írta: Neki viszont már csak azért is járna az eltiltás ha felsorakozna a kezdő 11-egyben. Amolyan életműdíjként. Sőt szerintem az lenne a korrekt, ha a kezdő sípszó előtt odakocogna a bíró elé és simán felmutatná neki a pirosat...

Ez sjd aláírása: "Alapból minden Real meccset úgy kéne kezdeni, hogy kiállitják Pepét. Partjelzők megnézik a két kapun a hálót, 4. bíró ellenőrzi a digitális tábláját, a vezető bíró meg kiállitja közben Pepét. Csak így szimplán." - év hsz-e (eric)
Feel the difference

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
- Donny
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Ezen szakadtam.P.U.Y.O.L. írta: Neki viszont már csak azért is járna az eltiltás ha felsorakozna a kezdő 11-egyben. Amolyan életműdíjként. Sőt szerintem az lenne a korrekt, ha a kezdő sípszó előtt odakocogna a bíró elé és simán felmutatná neki a pirosat...

Van benne igazság...

Én érzek legalább egy ikszet a Sociedad-ban. Frusztráltak lehetnek a Madridiak most, hogy az egész világ ellenük fordult.
Előbb utóbb csak levágják...Andris írta: Tudják ők, tudják ők...

- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
Nem azt a lapot vonták vissza, hanem az elsőt. Ugyanakkor a 2. akár egyből piros is lehetett volna, de kár ragozni és engem nem is nagyon érdekel. Törődjenek inkább a madridisták ezzel...Piquenbauer írta: Csak a sárgalap visszavonást azért nem értem, mert Ramos egy az egyben emberre ment, nem pedig labdára, "jó szokásához" híven....
- Piquenbauer
- Jugador d'estrella
Csak a sárgalap visszavonást azért nem értem, mert Ramos egy az egyben emberre ment, nem pedig labdára, "jó szokásához" híven....P.U.Y.O.L. írta:Az, hogy a szövetség visszavon egy sárgát, azzal még nem is lenne túl nagy probléma. A legnagyobb probléma, hogy ez velünk nem esett meg emberemlékezet óta. (vagy egyáltalán nem...) A Madridnál meg már nem az első eset, hogy utólag enyhítik a büntetést.
Pepét nem tudom, hogy most miért hoztad fel. 2 sárgával 2 meccs. Ez így elég szigorú, még akkor is, ha nem tudjuk, hogy mit mondhatott a sporinak a folyosón. Neki viszont már csak azért is járna az eltiltás ha felsorakozna a kezdő 11-egyben. Amolyan életműdíjként. Sőt szerintem az lenne a korrekt, ha a kezdő sípszó előtt odakocogna a bíró elé és simán felmutatná neki a pirosat...
(nyilván apró túlzások előfordulhatnak a hsz-emben, ezt nézzétek el...)
- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
Az, hogy a szövetség visszavon egy sárgát, azzal még nem is lenne túl nagy probléma. A legnagyobb probléma, hogy ez velünk nem esett meg emberemlékezet óta. (vagy egyáltalán nem...) A Madridnál meg már nem az első eset, hogy utólag enyhítik a büntetést.Piquenbauer írta:Most olvastam, h törölték Ramos sárgáját? Milyen okból kifolyólag? Vicc ami itt folyik. És akkor még Pepe is no comment.
Ezek (Ramos és Pepe) így továbbra is csak azt csinálnak, amit akarnak...
Pepét nem tudom, hogy most miért hoztad fel. 2 sárgával 2 meccs. Ez így elég szigorú, még akkor is, ha nem tudjuk, hogy mit mondhatott a sporinak a folyosón. Neki viszont már csak azért is járna az eltiltás ha felsorakozna a kezdő 11-egyben. Amolyan életműdíjként. Sőt szerintem az lenne a korrekt, ha a kezdő sípszó előtt odakocogna a bíró elé és simán felmutatná neki a pirosat...
(nyilván apró túlzások előfordulhatnak a hsz-emben, ezt nézzétek el...

- Piquenbauer
- Jugador d'estrella
Most olvastam, h törölték Ramos sárgáját? Milyen okból kifolyólag? Vicc ami itt folyik. És akkor még Pepe is no comment.
- Andris
- Adminisztrátor
Tudják ők, tudják ők, hogy sok itt a piros lap, meg azt is sejtik, hogy Mourinho az edző, sőt már-már az összefüggés is mintha felsejlene a madridista agyakban, de az ok-okozati viszony még várat magára.madridista.hu írta: Mourinho vonzza a piroslapokat: Amióta Mourinho átvette a Real Madrid irányítását 22 piros lapot kaptak játékosai. Ezek közül egyiket, amit Ramos kapott a Villarreal ellen eltörölték. Érdekesség, hogy a lapok közül hetet a Barcelona ellen kapta a csapat. Pepe, Arbeloa és Ramos 3-3 alkalommal jutott a kiállítás sorsára.

- József Attila
- József Attila
- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
Arra se hiszem hogy ttúl sokan számítottak, hogy egymás után kétszer is x-elnek. Ráadásul hazai pályán a Malagával és idegenben egy bitanggyenge Villarreallal szemben...Sanama írta:A Real nem fog 3szor egymás után botlani szerintem. Ha nagyon nehezen is,de be fogják húzni a meccset majd.

- Andris
- Adminisztrátor
Kétségtelenül erre van legnagyobb esély, de nem rossz kis csapatot fogadnak, és szerintem nagyon rossz állapotban vannak idegileg és a játékukat tekintve is. Arról nem is beszélve hogy van pár fontos hiányzó is.Sanama írta:A Real nem fog 3szor egymás után botlani szerintem. Ha nagyon nehezen is,de be fogják húzni a meccset majd.
Simán benne lehet bármi szerintem.
- József Attila
- József Attila
A Real nem fog 3szor egymás után botlani szerintem. Ha nagyon nehezen is,de be fogják húzni a meccset majd.
Szerény meglátásom szerint amennyiben ma megszerezzük a három pontot és valami csoda folytán a Sociedad pontot/pontokat szerez a Madridtól a Barca-é lesz a liga. Alapozom ezt arra,hogy a már most meglévő félelmük és frusztráltságuk attól(gondoljunk a vezetőik nyilatkozatára),hogy esetleg idén sem nyernek semmit olyan mértékben megnő,hogy nekünk "csak" hoznunk kell a meccseinket. 

„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
-
- Capitá del Barça
mahitoo írta:K900 írta:Idézett:"
Ezek szerint ők igy látják.A szent madrid az ártatlan Pepével és múringyúval.
Forrás: http://penamadridista.hu/index.php?mod=nw_d&hr_id=379
"a minden fronton elindított támadás..."![]()
![]()
Komolyan mondom, betegek, nem normálisak, lelki sérültek.
Ki indított támadást?Ki ellen?Biztos a magyar Barca drukkerek meg a katalán sajtó miatt alakult így a Villareal meccs.Semmi köze ahhoz hogy a Madrid 1 hónapja pocsékul játszik.Meg már megint a Barca a csaló 2!!!!! pont elbukása miatt.Ilyen frusztráltságot még nem láttam.Ahelyett hogy örülnének hogy a szerencsének köszönhetően még van 6 pont előnyük. Nem baj, csinálják csak, legfőképp Mou és a játékosok, és iszonyatosan nagyot fognak bukni.Reális esélyt látok a Barcelona bajnoki címére.
Jaja!
Csinálják csak!
Foglalkozzanak a bíróval, szídják, legyenek idegbetegek.
És amíg ilyen elmebeteg állat módjára fognak viselkedni, és nem a
játékkal törődnek, addig hullajtani fogják a pontokat. És ez nekünk jó
A világon sok Murinho van, de Guardiola csak egy.- Menotti