A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
Eddig nem partnerek. Pedig "csak" ezt a korán kapott gólt kellett volna megúszniuk. Na hajrá.Barcaman1993 írta:Mi a magunkét megtettük. Most a Sociedadon a sor. Ha úgy játszanak, mint ellenünk 2x és a Real ellen otthon, akkor lehet keresnivalójuk. A józan eszem sima Real győzelmet vár, de hátha mégis bevillan Casillasnak ismét Santi Cazorla.
Pedig én nem is válaszoltam.ferninho írta:3:20 alatt jött rá 3 válasz, tudtam hogy ez leszkihagyhatatlan volt, bocsi
Nemferninho írta:szóval mi igazságtalanul kerültünk hátrányba? vagy mégse, vagy hogy is van ez?Andris írta: Btw nemtudom figyelnek e madridban, illetve a kedves madridisták:
Így kell játszani mikor jókora hátrányba kerülünk igazságtalanul, nem pedig legyilkolni még 5 embert, hogy a maradékot és a bírót aztán elküldhessük az anyjába.![]()
Nem volt igazságtalan, csak a madridisták szerint volt az....ferninho írta:szóval mi igazságtalanul kerültünk hátrányba? vagy mégse, vagy hogy is van ez?Andris írta: Btw nemtudom figyelnek e madridban, illetve a kedves madridisták:
Így kell játszani mikor jókora hátrányba kerülünk igazságtalanul, nem pedig legyilkolni még 5 embert, hogy a maradékot és a bírót aztán elküldhessük az anyjába.![]()
Le merem fogadni,h Andris mindkét esetben a saját szemszögre gondolt.Tehát ahogy ti gondoltátok és ahogy most mi gondoljuk,nem a másikra vonatkoztatvaferninho írta:szóval mi igazságtalanul kerültünk hátrányba? vagy mégse, vagy hogy is van ez?Andris írta: Btw nemtudom figyelnek e madridban, illetve a kedves madridisták:
szóval mi igazságtalanul kerültünk hátrányba? vagy mégse, vagy hogy is van ez?Andris írta: Btw nemtudom figyelnek e madridban, illetve a kedves madridisták:
Így kell játszani mikor jókora hátrányba kerülünk igazságtalanul, nem pedig legyilkolni még 5 embert, hogy a maradékot és a bírót aztán elküldhessük az anyjába.
Erre 10 szeres respectAndris írta:Nekem is megérne egy kisebb összeget.Sanama írta:Nagy tételben fogadnék rá, hogy Thiagonak nem lesz eltörölve a lapja!
Btw nemtudom figyelnek e madridban, illetve a kedves madridisták:
Így kell játszani mikor jókora hátrányba kerülünk igazságtalanul, nem pedig legyilkolni még 5 embert, hogy a maradékot és a bírót aztán elküldhessük az anyjába.
Nekem is megérne egy kisebb összeget.Sanama írta:Nagy tételben fogadnék rá, hogy Thiagonak nem lesz eltörölve a lapja!
lluisllach89 írta: Repost
Ez sjd aláírása: "Alapból minden Real meccset úgy kéne kezdeni, hogy kiállitják Pepét. Partjelzők megnézik a két kapun a hálót, 4. bíró ellenőrzi a digitális tábláját, a vezető bíró meg kiállitja közben Pepét. Csak így szimplán." - év hsz-e (eric)
Feel the difference
RepostP.U.Y.O.L. írta: Neki viszont már csak azért is járna az eltiltás ha felsorakozna a kezdő 11-egyben. Amolyan életműdíjként. Sőt szerintem az lenne a korrekt, ha a kezdő sípszó előtt odakocogna a bíró elé és simán felmutatná neki a pirosat...

Ezen szakadtam.P.U.Y.O.L. írta: Neki viszont már csak azért is járna az eltiltás ha felsorakozna a kezdő 11-egyben. Amolyan életműdíjként. Sőt szerintem az lenne a korrekt, ha a kezdő sípszó előtt odakocogna a bíró elé és simán felmutatná neki a pirosat...
Előbb utóbb csak levágják...Andris írta: Tudják ők, tudják ők...
Nem azt a lapot vonták vissza, hanem az elsőt. Ugyanakkor a 2. akár egyből piros is lehetett volna, de kár ragozni és engem nem is nagyon érdekel. Törődjenek inkább a madridisták ezzel...Piquenbauer írta: Csak a sárgalap visszavonást azért nem értem, mert Ramos egy az egyben emberre ment, nem pedig labdára, "jó szokásához" híven....
Csak a sárgalap visszavonást azért nem értem, mert Ramos egy az egyben emberre ment, nem pedig labdára, "jó szokásához" híven....P.U.Y.O.L. írta:Az, hogy a szövetség visszavon egy sárgát, azzal még nem is lenne túl nagy probléma. A legnagyobb probléma, hogy ez velünk nem esett meg emberemlékezet óta. (vagy egyáltalán nem...) A Madridnál meg már nem az első eset, hogy utólag enyhítik a büntetést.
Pepét nem tudom, hogy most miért hoztad fel. 2 sárgával 2 meccs. Ez így elég szigorú, még akkor is, ha nem tudjuk, hogy mit mondhatott a sporinak a folyosón. Neki viszont már csak azért is járna az eltiltás ha felsorakozna a kezdő 11-egyben. Amolyan életműdíjként. Sőt szerintem az lenne a korrekt, ha a kezdő sípszó előtt odakocogna a bíró elé és simán felmutatná neki a pirosat...
(nyilván apró túlzások előfordulhatnak a hsz-emben, ezt nézzétek el...)
Az, hogy a szövetség visszavon egy sárgát, azzal még nem is lenne túl nagy probléma. A legnagyobb probléma, hogy ez velünk nem esett meg emberemlékezet óta. (vagy egyáltalán nem...) A Madridnál meg már nem az első eset, hogy utólag enyhítik a büntetést.Piquenbauer írta:Most olvastam, h törölték Ramos sárgáját? Milyen okból kifolyólag? Vicc ami itt folyik. És akkor még Pepe is no comment.
Ezek (Ramos és Pepe) így továbbra is csak azt csinálnak, amit akarnak...