Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez szerintem jó így, mert a nyolc közötti meccseket hívják negyeddöntőnek, ha jól tudom. Először amúgy én is fintorogtam rá, de aztán végiggondolva ez jó így. Egyébként nem a legjobb 16 közé jutottak most a csapatok?Badi írta:BL: Mourinho a Benficára vár
2005-12-12 00:30 Utolsó módosítás: 2005-12-12 00:30
José Mourinho, a Chelsea portugál vezetőedzője azt reméli, hogy csapata a Benficával csap össze a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében. Mourinho szerint remek lenne, ha összejönne ez a párosítás, mert ez egyben azt is jelentené, hogy mindkét együttes a legjobb nyolc közé jut.
Mourinho elismerően beszélt a portugál bajnokról, amely óriási csatában ütötte el a továbbjutástól a Manchester Unitedet.
mimimimivan?![]()
BL: Mourinho a Benficára vár
2005-12-12 00:30 Utolsó módosítás: 2005-12-12 00:30
José Mourinho, a Chelsea portugál vezetőedzője azt reméli, hogy csapata a Benficával csap össze a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében. Mourinho szerint remek lenne, ha összejönne ez a párosítás, mert ez egyben azt is jelentené, hogy mindkét együttes a legjobb nyolc közé jut.
Mourinho elismerően beszélt a portugál bajnokról, amely óriási csatában ütötte el a továbbjutástól a Manchester Unitedet.
Tényleg elég nagy baj van Sanyi fejével. Pedig nem rossz játékos, akármit is mondanak róla az emberek. A magyar ember sajátossága, hogy felszínesen ítél meg dolgokat, senki nem lát annál tovább, hogy Sanyi idegbeteg.Ordog írta:Igen!!! Ő a MI Sanyink!!!
Amúgy 1-2 haverommal csak Milos-nak hívjuk.
Biztos ti is ismeritek Milost. A maga a pokol című filmben volt ez az őrültmutánsemberke.--> Egy bőrsapkát tettek a fejére, amin lánc lógott és ezzel tartották az őrök, nehogy csináljon vmi őrültséget:)) TISZTA SANYI![]()
Van Damme volt a főszereplő, aki egy orosz börtönbe került, ahonnan megszökött a végén:)))
gondolom páran vágjátok miről beszélek:)
Kár, pedig a leggyengébbek a mezonyben.real_funghi írta:Nem.Enrique írta:Madridot kaphatjuk??
Fúúú az Óriási film,,,mostanába volt a TV-be(semmi REklám:lol:)...És az a MILOS a FAlat verte állandóan!!!,,,Ordog írta:Igen!!! Ő a MI Sanyink!!!
Amúgy 1-2 haverommal csak Milos-nak hívjuk.
Biztos ti is ismeritek Milost. A maga a pokol című filmben volt ez az őrültmutánsemberke.--> Egy bőrsapkát tettek a fejére, amin lánc lógott és ezzel tartották az őrök, nehogy csináljon vmi őrültséget:)) TISZTA SANYI![]()
Van Damme volt a főszereplő, aki egy orosz börtönbe került, ahonnan megszökött a végén:)))
gondolom páran vágjátok miről beszélek:)
SaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnyyyyyyyyyyyiiiiiiiiiiiiiiiiiiTorghelle Sándor ötször kapott szerepet. Gólt nem lőtt, három lövéséből kettő kapu mellé szállt. A magyar támadó ellenben a szabálytalanságok terén az élmezőnyben volt (holtversenyben a hetedik lett), legalábbis ő 19-szer használt nem megengedett eszközöket, ellene csak hatszor szabálytalankodtak. Torghelle statisztikáját még két sárga lap is bővíti.
Barca-Sevilla...Lio3030 írta:srácok a hétvégén Barca-sevilla,vagy sevilla-Barca????????
ezzel ugyanígy voltam én is. a plafonig ugrottam, amikor lefújták a meccsetSzakacs írta:nem tudom miert de ezen a benfica meccsen ugy izgultam h nyerjen a benfica mintha legalabb mi jaccodtunk volna
lehet h Koeman miatt
Huha a Benfica meccsen Luisiao nagyoon nagyot alakitottMorminho írta:Így van, nagyon gyenge volt ma a MURonaldinho 17 írta:Jól számolom hogy csoportutolsó a MU???![]()
Még az UEFA sincs meg nekik!!!De gáz
Így van, nagyon gyenge volt ma a MURonaldinho 17 írta:Jól számolom hogy csoportutolsó a MU???![]()
Még az UEFA sincs meg nekik!!!De gáz
Semmi baj majd a Pool jöhet később!Mr. Master írta:Fernando írta:A Pool is csoportelső lett és ezért nem lehet ellenfél mert csak csoportmásodik lehet az ellenfelünk![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sorry
really!
Akkor:
Chelseeeaaaaaa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nem követem szinte csak a barca körüli dogokat, mostanában elég kevés időm van a fórumozásra, meg minden egyébre is... Tényleg sorry.
Fernando írta:A Pool is csoportelső lett és ezért nem lehet ellenfél mert csak csoportmásodik lehet az ellenfelünk