Nazario írta:Az álszent, sunyi, színész emberek nyilván jobbak. Akik természetesen egész-csapatos letámadást intéznek a bíró ellen, amint egy kis sérelem éri őket. Nagykabátban, díszkatalánban, ki hogy szereti. Velük érthetően könnyebb azonosulni. Csupa derék példakép.
Álszent mert nem jelentik ki nyíltan,hogy mi vagyunk a legjobbak? ha megtenné nagyképű,egoistáknak lennének általatok titulálva...
Sunyi? komolyan? nem sunyiság valakit szándékosan lekönyökölni? az biztos nem az.
Színészkedés. még itt tartatok? van két játékosunk,akik ezt megteszik szezononként 3-4szer. általában ellenetek.
Nálatok is van ilyen, Di Maria,Cé.
nálunk ezzel szemben nincsenek állatkodások, nincs ellenfél semmibe vétele.
Jah és bocs,hogy nem tudok azonosulni a Ramos-Pepe féle hentesekkel, vagy Mourinhoval. Akit mindennél jobban jellemez,hogy amikor a bíró elkezdte neki mutogatni hogy menjen el a kispadtól, akkor bebújt a segítői mögé,és szépen meglapult.
Komolyan,én vagyok a hülye hogy leállok veled vitatkozni,főleg egy olyan meccs után,ahol szó sem volt arról,hogy elfújták a meccset,csak a bíró megtette,amit már ideje volt megtenni.
Én többet nem foglalkozok a témával,és ez volt az utolsó reakcióm,mert nem éri meg ezen vitatkozni.