Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
sztem zidane is alattomos, tehát azért nem szólal fel. ( bár én zidanet soha nem szerettem, lehet kicsit elfogult vagyok)Véleményem szerint a zidane előtti ronaldós, robi carlosos madrid lehetne akiről pédát vehetnének. Egyébként nem akarok durva példákat hozni a történelembőlm de ha emberek milliói megették a náci németországban amit megettek... és hihetetlen szélsőséges eszméket milliókkal lehet elhitetni ( mármint hogy az jó, és nem is szélsőséges) akkor mit várunk.....a reál ezekhez képest kismiskadetabarca írta:A spanyol szövetséget nem bírálom, mert nincs miről vitatkozni. Értékelhetetlen a munkájuk.
Engem 2 dolog zavar. Az egyik hogy a fehérbalett szurkolótábora még mindig napernyő méretű szemellenzőt hord, és lenyeli a portugál különítmény által sulykolt dolgokat.
A másik, hogy nincs senki, aki megemberelné a Ramos féle játékosokat.
Sztem Raúl azért sem szólal fel SOHA a jelenlegi Real kapcsán, mert esze ágában sincs ezzel a csapattal egy cikkbe kerülni. Viszont Zidane, aki szintén részese volt a galaktikus időszaknak és jelenleg is a klubnál ténykedik, igazán elmagyarázhatná ennek a csürhének, hogy mit jelent ebben a csapatban játszani....
Miről beszélsz???Vedd már észre, hogy a te drága "SZENT" Múgringód hergeli az egész bandádatt.Egyébként Pepével,meg Mouval akkikel biztosan könnyen lehet azonosulni.Nazario írta:Az álszent, sunyi, színész emberek nyilván jobbak. Akik természetesen egész-csapatos letámadást intéznek a bíró ellen, amint egy kis sérelem éri őket. Nagykabátban, díszkatalánban, ki hogy szereti. Velük érthetően könnyebb azonosulni. Csupa derék példakép.
Az álszent, sunyi, színész emberek nyilván jobbak. Akik természetesen egész-csapatos letámadást intéznek a bíró ellen, amint egy kis sérelem éri őket. Nagykabátban, díszkatalánban, ki hogy szereti. Velük érthetően könnyebb azonosulni. Csupa derék példakép.csababarca írta:Komolyan,mi inkább essünk ki,előbb elviselem,mint azt a szégyent,hogy ilyen mélyre süllyedjen a csapatom emberileg.
"a minden fronton elindított támadás..."K900 írta:Idézett:"Tegnap este csalás történt. Arra, amit Paradas Romero játékvezető művelt nincs jobb szó. Ami igazán idegölő, hogy tulajdonképpen a madridiak kicsit több koncentrációval, pontosabb játékkal mindkét mérkőzést behúzhatták volna. Csakhogy Romero a mérkőzés első percétől kezdve tördelte a játékot, esélyt sem adva arra, hogy a fővárosiak saját játékukat játszhassák. Túlságosan is középpontba akart kerülni, neki kellett a főszerepet játszania, mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy félidőben már hat sárgalapot is felmutatott. Tette mindezt úgy, hogy sokszor tudni sem lehetett, hogy miért figyelmeztette a játékosokat, ellenben nem büntette meg a favágó hazaiakat, például Callejón esetében, sőt, a Pepét brutálisan letaroló Musacchio helyett a sértettnek osztott ki egy lapot.Megérte tehát nyavajogni a katalánoknak; a minden fronton elindított támadás elérte a célját, ugyanis a szerdai játékvezetőről mindent el lehet mondani, csak azt nem, hogy a Madridnak fújt volna."
Ezek szerint ők igy látják.A szent madrid az ártatlan Pepével és múringyúval.
Forrás: http://penamadridista.hu/index.php?mod=nw_d&hr_id=379
Kedves Ozsi!ozsimiki írta:Te nagyon informált.altercore írta:Nem tudom milye sűrűn szoktad ezt a topicot olvasni, de az elmúlt 4 hónap megnyilvánulásai a Barca drukkerek részéről sírás, kifogáskeresés, képtelen összeesküvéselméletek gyártása, a bírók kritizálása volt.MQuC írta:Olyan, mintha valami nagyon durva gombapörkölttel etetnék a bagázst![]()
![]()
Szégyen, hogy állandóan kifogásokat keresnek. Jó hogy arra nincs valami mentség vagy összeesküvés elméletük, ha 5 góllal ők nyernek...![]()
kicsit off: Nem is tudom, amugy NSO-n egyik cikkhez volt egy hozzászólás, amiben taglalták, hogy amikor egy bizonyos személy volt a biroi tagság vezetője és ő válogatta a sporikat a meccsekre, a Real nyerte a bajnokságokat szinte egytől egyig. Mikor nem ő volt, akkor pedig Barca, Bilbao, Valencia stb.... Persze erre sincs bizonyiték és sajnos nincs meg a hozzászolás, nem tudom ki és hová irta :S Ezt cska érdekesség képpen irtam, hogy ilyet is hallottam már.
Az éremnek 2 oldala van...
Nem érzékeled a különbséget aközött,hogy fórumerek mit írnak, mit látnak bele, vagy aközött,hogy a klub miket nyilatkozik? Nem mind1 ám.
az FC BARCELONA mikor nyilatkozott olyat,hogy Unicef,ENSZ (ó édes Istenem) és a többi szépség ami elhagyta Mourinho, szóvivője, vagy egyes Reál legendák száját?
szégyen kb, de persze tapsoljátok meg ezeket is, aki egy Mourinhonak bír tapsolni, miközben a Real Madridtól teljesen idegen (nek kellene lennie) eszközökhöz nyúl, alkalmaz, azon már meg sem lepődök.
Te nagyon informált.altercore írta:Nem tudom milye sűrűn szoktad ezt a topicot olvasni, de az elmúlt 4 hónap megnyilvánulásai a Barca drukkerek részéről sírás, kifogáskeresés, képtelen összeesküvéselméletek gyártása, a bírók kritizálása volt.MQuC írta:Olyan, mintha valami nagyon durva gombapörkölttel etetnék a bagázst![]()
![]()
Szégyen, hogy állandóan kifogásokat keresnek. Jó hogy arra nincs valami mentség vagy összeesküvés elméletük, ha 5 góllal ők nyernek...![]()
kicsit off: Nem is tudom, amugy NSO-n egyik cikkhez volt egy hozzászólás, amiben taglalták, hogy amikor egy bizonyos személy volt a biroi tagság vezetője és ő válogatta a sporikat a meccsekre, a Real nyerte a bajnokságokat szinte egytől egyig. Mikor nem ő volt, akkor pedig Barca, Bilbao, Valencia stb.... Persze erre sincs bizonyiték és sajnos nincs meg a hozzászolás, nem tudom ki és hová irta :S Ezt cska érdekesség képpen irtam, hogy ilyet is hallottam már.
Az éremnek 2 oldala van...

Nem tudom milye sűrűn szoktad ezt a topicot olvasni, de az elmúlt 4 hónap megnyilvánulásai a Barca drukkerek részéről sírás, kifogáskeresés, képtelen összeesküvéselméletek gyártása, a bírók kritizálása volt.MQuC írta:Olyan, mintha valami nagyon durva gombapörkölttel etetnék a bagázst![]()
![]()
MQuC írta: kicsit off: Nem is tudom, amugy NSO-n egyik cikkhez volt egy hozzászólás, amiben taglalták, hogy amikor egy bizonyos személy volt a biroi tagság vezetője és ő válogatta a sporikat a meccsekre, a Real nyerte a bajnokságokat szinte egytől egyig. Mikor nem ő volt, akkor pedig Barca, Bilbao, Valencia stb.... Persze erre sincs bizonyiték és sajnos nincs meg a hozzászolás, nem tudom ki és hová irta :S Ezt cska érdekesség képpen irtam, hogy ilyet is hallottam már.
Ez már több mint súlyos...gergo9 írta:Miközben a Real Madrid szakmai stábja ......

Ez csak úgy lehetett, hogy megnézték, hogy milyen felállásban tud kiállni a Madrid a következő meccsre és rájöttek, hogy nincs elég védőjük.mahitoo írta: A jegyzőkönyv alapján hogy jöttek rá, hogy ez ne legyen már sárga??
Nem a visszahúzás mértéke a lényeg itt, hanem az, hogy milyen helyzetet akadályozott meg, ahogy már többen is elmondtuk, ez a klasszikus taktikai szabálytalanság.mahitoo írta:Persze, szabálykönyv szerint jogos a lap, csak azt mondom, hogy ekkora visszahúzásnál nem mindig adják meg a félpályánál.A második meg sima piros volt.De most komolyan! A jegyzőkönyv alapján hogy jöttek rá, hogy ez ne legyen már sárga??