Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2012.03.24. 10:31:33

Elég durva cenzurázott világban élünk :S És egyre inkább ez lesz.

Na mindegy. Barca-Realhoz hozzászólva :D... Benne van hogy megelőzzük őket, de ugy érzem hogy 3 ponttal vernek a végén minket. A Classicót hozzuk reméle.
Kép
Donny
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2012.03.24. 10:09:37

G.Gabe írta:

ezt gyorsan letiltották....
szerzői jogokra hivatkozva. vajon a többi focis videót miért nem tiltják le?
Azért mert azokban nincs ennyi kérdőre vonható ítélet.
Nagyon durva, hogy egyből letiltották, pedig megnéztem volna így egyben az összeset.

Érdekes amúgy az is, hogy sehol nem lehet találni Ramos első sárgájáról videót, amit eltöröltek. Ez sem lehet véletlen.
G.Gabe
Capitá del Barça

2012.03.24. 07:51:47

ezt gyorsan letiltották....
szerzői jogokra hivatkozva. vajon a többi focis videót miért nem tiltják le?
A világon sok Murinho van, de Guardiola csak egy.- Menotti
MatyiG
Adminisztrátor

2012.03.24. 00:32:40

detabarca
Capitá del Barça

2012.03.23. 23:52:34

A spanyol szövetséget nem bírálom, mert nincs miről vitatkozni. Értékelhetetlen a munkájuk.

Engem 2 dolog zavar. Az egyik hogy a fehérbalett szurkolótábora még mindig napernyő méretű szemellenzőt hord, és lenyeli a portugál különítmény által sulykolt dolgokat.
A másik, hogy nincs senki, aki megemberelné a Ramos féle játékosokat.

Sztem Raúl azért sem szólal fel SOHA a jelenlegi Real kapcsán, mert esze ágában sincs ezzel a csapattal egy cikkbe kerülni. Viszont Zidane, aki szintén részese volt a galaktikus időszaknak és jelenleg is a klubnál ténykedik, igazán elmagyarázhatná ennek a csürhének, hogy mit jelent ebben a csapatban játszani....
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!

"A sportok királya a labdarúgás, a Barcelona meg a labdarúgás királya!"
(Johan Cruyff)
Donny
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2012.03.23. 23:20:43

dak900 írta:
Donny írta:
Barcaman1993 írta:http://www.youtube.com/watch?v=VQxCyBXbDKg
Ramost nem tiltották el ezért.
Ez amúgy tiszta piros úgyhogy nincs is miről beszélni. Tökmind1 mi volt az első.
Nem értem ezt a hozzáállást :!: :!:
Nem is emlékszem mostanában ilyenre a spanyol bajnokságból, hogy visszavontak volna egy sárgát.
Én nekem egyből az jut eszembe, amikor eltörölték Kameni piroslapját, és a következő fordulóban játszhatott ellenünk... :roll: Nekünk mikor töröltek el utoljára valamilyen lapot? :?
Ja igen, valami rémlik erről.
Ott mintha eltolták volna az eltiltását, vagy a kupában töltötte le. :roll: Valami szemétség volt ott is az biztos, de már nem emlékszem pontosan. Ellenünk játszania kellett...

Szerintem nekünk még soha nem. Pedig volt egy két kirívó eset.

Szerk: közben megtaláltam, tényleg eltörölték a piros lapját. :)
trey88
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2012.03.23. 23:16:24

Írta valaki, hogy Pepe most nem csinált semmi kirívót és két meccset kapott. Ha igaz hogy anyázott, akkor az alapból 3 meccs. Azt tanítják a játékvezetőknek, hogyha valamit elrontottál, akkor azt ne tetézd még azzal, hogy utána direkt tévedsz a másik oldalra. A Ramos sárga visszavonása ennek a totál ellentéte. Barom volt a játékvezető, most meg barom még a szövetség is. Nice!
dak900
Jugador del Barça

2012.03.23. 22:33:56

Donny írta:
Ez amúgy tiszta piros úgyhogy nincs is miről beszélni. Tökmind1 mi volt az első.
Nem is emlékszem mostanában ilyenre a spanyol bajnokságból, hogy visszavontak volna egy sárgát.
Én nekem egyből az jut eszembe, amikor eltörölték Kameni piroslapját, és a következő fordulóban játszhatott ellenünk... :roll: Nekünk mikor töröltek el utoljára valamilyen lapot? :?
Xavi001
Jugador d'estrella

2012.03.23. 22:23:36

raul72 írta:
Xavi001 írta:
raul72 írta:Te jó ég :shock: Szerintem sem Ramos lapját kellett volna eltörölni , de szerintem amiket írkáltok h Ramosnak 5 meccset kéne kapnia :lol: Nem azt mondom rohadtul nem pályára való jelenet , de hál istennnek el se találta a srácot , csak fetrengett 1-et egy pirosat meg ért de azért túlzásokba ne essünk szerintem ...
Az a Kompany eset meg :roll: :shock: :shock: :shock: Ez szerintem egy teljesen szabályos szerelés ...

Szerintem nagyon is Ramos mellett állsz.. egyértelműen kamikaze módjára rúgott és eltalálta biztosan!
Ti emg ellene , persze elfogult vagyok de 5 meccset nem kellene h kapjon , nem is tudom ki írta már , egyértelmű a piros és inkább neki kellett volna nem Özilnek , de ez is bebizonyítja h hol tat a Spanyol szövetség . Nem is csak Özilre nézve , de Pepére is aki akármit csinál eltiltják . Nem igazán érdekel mit mondott a bírónak , azzal nem veszélyeztette senki épségét és 2 meccset kapott , Ramos meg ott van a következő meccsen ....
Tény,hogy sok baki volt azon a meccsen,de nem a bírón múlt,hogy lő a madrid gólt-e vagy sem. Igen a szövetség nem tudom mit csinál... de Ramosnak érik már az az 5 meccses eltiltás, akárhogy is nézzük..,valld be nem szép amit művel
MichaaBee
Llegenda del Barça

2012.03.23. 22:22:50

zola8787 írta:Annyit mondok ha Pep nem próbálkozott volna és nem ülteti le (azt hiszem az Osasuna ellen, de nem vagyok benne biztos) a padra Xavi és Iniestát is, akkor most 3 pont lenne a különbség és nem 6. Persze ezek már csak feltételezések, lehet akkor kapunk 20 gólt, bár valljuk be, inkább a győzelem a reálisabb.
B verzió, hogy most 12-15 pont lenne a hátrány, mert Xavi és Iniesta rásérültek volna az akkor már meglévő sérülésükre és mondjuk 2 hónapra kidőltek volna... Az aztán baromi jó lett volna, nem? :roll: Milliószor el lett mondva, hogy OKKAL ült Xavi és Iniesta azon a meccsen, egyik sem volt még csak 50%-os állapotban sem.

Ami pedig a bírókat illeti, tévednek ide is, oda is, nem hiszem, hogy célzottan az egyik vagy másik csapatot akarnák segíteni, még ha néha sikerül is. És ebben a szezonban ez a csapat a bajnokságban inkább a Barca volt, minket sújtottak rossz ítéletekkel, míg a Real elég jól járt e téren. Erre most jön egy meccs, ahol számukra születnek téves döntések (de a döntetlen itt is a rossz játékon múlt, nem a 85. perces kiállításon :roll: ) és akkor az egész madridi alakulat fel van háborodva, hogy az EGÉSZ bajnokság el van csalva és a Madridot hátrányosan megkülönböztetik. Aha, meg a nagy büdös l.....-t. És egy dolog az, hogy itt egy fórumon a szurkolók 90%-a bírózik, ez többnyire normális, bár nem mindig megalapozott reakció, de az, hogy amikor 8 pontról 6-ra olvad az előnyük, tehát még mindig bőven megmarad a háromnegyede, ami nagyon sok, hogy ilyen helyzetben nem csak a szurkolók 90%-a, hanem az egész madridi pereputty egyhangúlag kikel magából szóvivőkön keresztül mindenki, az már bocsánat, de felháborító pofátlanság. És ez ku... nagyon szúrja (nem csak) az én szememet. Hiába, érzik ők is, hogy gyengék és 6 pontnál már melegszik a pite. :D Magukról állítanak ki szegénységi bizonyítványt, de hajrá! Amíg a madridi bohócsajtón, a saját szurkolótáborukon, a még mindig 2009-ben élő dinamólondon szurkolókon és elvakult bárkautálókon kívül a kutya se kajázza a hülyeségüket, addig csak a falba verik a fejüket.

Végül elég hosszúra nyúlt a dolog, köszönöm, ha valaki végigolvasta. :)
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
lui1698
Llegenda del Barça

2012.03.23. 22:22:15

Az a baj raul72, hogy te is (meg még jópáran) csak azt nézed, hogy nem találta el.
De, ha eltalálja a tahó parasztja a srácot akkor össze-vissza töri.
Akkor már megérne 1 meccs eltiltást, vagy esetleg tényleg haza kell vágni valaki karrierjét ramosnak vagy a portugál gyökérnek, hogy végre megfelelően súlyos szankciót szabjanak ki rájuk? :roll:
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
raul72
Barça B

2012.03.23. 22:21:04

Xavi001 írta:
raul72 írta:Te jó ég :shock: Szerintem sem Ramos lapját kellett volna eltörölni , de szerintem amiket írkáltok h Ramosnak 5 meccset kéne kapnia :lol: Nem azt mondom rohadtul nem pályára való jelenet , de hál istennnek el se találta a srácot , csak fetrengett 1-et egy pirosat meg ért de azért túlzásokba ne essünk szerintem ...
Az a Kompany eset meg :roll: :shock: :shock: :shock: Ez szerintem egy teljesen szabályos szerelés ...

Szerintem nagyon is Ramos mellett állsz.. egyértelműen kamikaze módjára rúgott és eltalálta biztosan!
Ti emg ellene , persze elfogult vagyok de 5 meccset nem kellene h kapjon , nem is tudom ki írta már , egyértelmű a piros és inkább neki kellett volna nem Özilnek , de ez is bebizonyítja h hol tat a Spanyol szövetség . Nem is csak Özilre nézve , de Pepére is aki akármit csinál eltiltják . Nem igazán érdekel mit mondott a bírónak , azzal nem veszélyeztette senki épségét és 2 meccset kapott , Ramos meg ott van a következő meccsen ....
Xavi001
Jugador d'estrella

2012.03.23. 22:17:22

raul72
Barça B

2012.03.23. 22:14:06

Te jó ég :shock: Szerintem sem Ramos lapját kellett volna eltörölni , de szerintem amiket írkáltok h Ramosnak 5 meccset kéne kapnia :lol: Nem azt mondom rohadtul nem pályára való jelenet , de hál istennnek el se találta a srácot , csak fetrengett 1-et egy pirosat meg ért de azért túlzásokba ne essünk szerintem ...
retek10
Barça C

2012.03.23. 21:50:21

Bár én most is reménykedek, hogy a Real gödörbe került
belegondolva, más csapatnál (Barca és Real kivétel) mit meg nem adnának, ha a gödör 2 döntetlen lenne :D
zola8787
Director del Fútbol

2012.03.23. 21:34:32

Xavi001 írta:Annyira fel idegesítenek,gondolom titeket is,hogy ha nyernek minden szép és jó , senki se hibázik,de ha kikapnak HUUHAA a bíró volt a hibás...
Ha kikapunk itt is az emberek 90%-a a bírót veszi elő. Kevesen ismerik el a gyengébb teljesítményt, ilyenkor kell 1 bűnbakot találni, aki a bíró. Elismerem sokat hibáznak a bírók, de nem a Barca ellen kiélezve. Annyit mondok ha Pep nem próbálkozott volna és nem ülteti le (azt hiszem az Osasuna ellen, de nem vagyok benne biztos) a padra Xavi és Iniestát is, akkor most 3 pont lenne a különbség és nem 6. Persze ezek már csak feltételezések, lehet akkor kapunk 20 gólt, bár valljuk be, inkább a győzelem a reálisabb. Eltörölték Ramos lapját, ez van, nem tudunk mit csinálni. Real-t meg kell verni a Nou Camp-ban , aztán ismét reménykedhetünk. Bár én most is reménykedek, hogy a Real gödörbe került :)
Xavi001
Jugador d'estrella

2012.03.23. 21:22:33

De mi ez,hogy eltörlik ?! Mit művel a labdarúgó szövetség?? Istenem!! Az UEFA, miért nézi jó szemmel ? Ebben az évben sorra csinálják a [auto_cenzúra], Ramosnak eltörném a lábát és megetetném vele,szégyen amit művel, az egész Madrid egy tróger banda. Annyira fel idegesítenek,gondolom titeket is,hogy ha nyernek minden szép és jó , senki se hibázik,de ha kikapnak HUUHAA a bíró volt a hibás... , jó lehet hibázik ő is ember,de nem ő rúgja azt a labdát, nem neki kell gólt szereznie, tehát nem ő miatta veszített a madrid, a focit gólra játsszák még mindig Spanyolországban is.
Mihu
Director del Fútbol

2012.03.23. 21:18:11

A legnagyobb problémát én ott látom, hogy ezzel a szövetség mosta kezeit. A kecske is jóllakot meg a káposztából is megmaradt valami, mert hát persze a Real-nak az lett volna a legjobb ha mindet eltörlik :lol: :lol: És egyébként nyílvánvaló hogy ők ezt elvárták volna :D

Meg ott van még nagy probléma, hogy nem foglalkoznak a tv-s felvételekkel, csak a jegyzőkönyvvel. Ha a jegyzőkönyvbe valami nem került be, az meg se történt. És pont egy olyan bajnokságban helyezik előtérbe a bíró döntéseit a tiszta tényekkel szemben, ahol magasan a legtöbb a rossz ítélet a játékvezetők részéről...vicc. Ha itt is az a rendszer lenne mint Angliában, hogy a tv-s felvételek alapján utólag el lehet tiltani egy játékost, akkor a Real a 38 forduló alatt nem tudna egymás után két meccsen ugyan azzal a kezdővel kiállni...
Stalkyard
Director del Fútbol

2012.03.23. 21:06:07

Istenem, PONT Ramos sárgáját törlik el, aki úgy ment oda, hogy szite kérte a pirosat a bírótól. Nevetséges. Ha akármelyik másik lapot eltörlik, az is eléggé véleményes lenne, de hogy pont Ramosét, amelyik tisztán a legdurvább volt... Vicc. Az lett volna a hab a tortán, ha Alvest elmeszelik vagy 5 meccsre. :lol: :lol:
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Subinho
Director del Fútbol

2012.03.23. 21:05:57

csababarca írta:
Barcaman1993 írta: Ramost nem tiltották el ezért.
http://www.youtube.com/watch?v=LMMEP2dmCqM

Ez minden idők. :D
És még ő volt felháborodva,hogy mit esik el a csatár...kész ez az ember, nevét nem tudja leírni szerencsétlen,buta mint a föld.
az a szomorú sajnos, hogy az ilyenért nem adnak azonnal pirosat... :roll:
Sanama
Llegenda del Barça

2012.03.23. 20:36:29

Mihu írta:A teljes igazsághoz hozzátartozik, hogy nem ezt a sárga lapját törölték el, hanem az elsőt. Illetve, hogy Kompany esete a másik véglet, tehát azt se kéne példaként felhozni, mivel oltári nagy baromság, hogy azért 4 meccset kapott. Egyik nagyobb hülyeség mint a másik...Szerintem a szövetségénél is érezték, hogy a bíró borzalmas volt, és így akarják mosni a kezeiket, hogy ne lehessen azzal vádolni őket, hogy el akarják venni a Madridtól a bajnoki címet. Tényleg, Iniesta sárgájának nem eltörlése, illetve Ramos sárgájának eltörlése az én zsebemben is kinyitotta a bicskát. Rossz a spanyol módszer, miszerint a jegyzőkönyv az elsődleges. Amit a bíró leír, az szent. Meg se nézik a tv-s felvételeket. Angliában meg ha a bíró nem is vett észre semmit, akkor is a tv-s felvételek alapján több meccsre is el lehet meszelni egy játékost. Mondjuk ez Kompany esetében a no comment kategóriát súrolja.
De akkor töröljék el Özil piroslapját,vagy Mou kiküldését.
De az,hogy az egész meccs legnagyobb kamikaze mozdulatáért(ami amúgy is 2meccses eltiltás kéne,hogy legyen) a végén az lesz,hogy csak 1 sárgát kap,az vicc.
Donny
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2012.03.23. 20:34:36

Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.03.23. 20:26:46

Mihu írta:A teljes igazsághoz hozzátartozik, hogy nem ezt a sárga lapját törölték el, hanem az elsőt.
Maradjunk annyiban, hogy ezért a mozdulatért 5 meccset kellett volna kapnia... Elgurult az agya szándékosan rúgta, ütötte meg az ellenfelét. Ezen nem kell mit magyarázni :!: Teljesen egyértelmű az egész. De hát ez a Spanyol Labdarúgó Szövetséget minősíti. De az is, hogy azon gondolkodtak, hogy Alvesnek több meccset akartak adni, mikor nem csinált semmit, csak szimpla szabálytalanságokért kapta a sárgáit. Pepe meg 2 meccset kapott, mikor most tényleg nem csinált semmit. Mocskos szemétláda ez az egész szövetség...
Mihu írta: Meg se nézik a tv-s felvételeket. Angliában meg ha a bíró nem is vett észre semmit, akkor is a tv-s felvételek alapján több meccsre is el lehet meszelni egy játékost.
Rooney hány meccset kapott, mert belekáromkodott a kamerába? Vagy Suarez rasszizmusért? Csak ennyi a különbség a 2 szövetség között. Vannak amiknek a pályán a helye és vannak amiknek nem. Amit Ramos művelt annak semmi köze nincs a focihoz, és ez már hányadik eset nála büntetlenül ebben a szezonban... Nem lennék meglepve, ha gólt szerezne a következő meccsen. Ezek az események vhogy mindig így szoktak megtörténni.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Mihu
Director del Fútbol

2012.03.23. 20:02:14

A teljes igazsághoz hozzátartozik, hogy nem ezt a sárga lapját törölték el, hanem az elsőt. Illetve, hogy Kompany esete a másik véglet, tehát azt se kéne példaként felhozni, mivel oltári nagy baromság, hogy azért 4 meccset kapott. Egyik nagyobb hülyeség mint a másik...Szerintem a szövetségénél is érezték, hogy a bíró borzalmas volt, és így akarják mosni a kezeiket, hogy ne lehessen azzal vádolni őket, hogy el akarják venni a Madridtól a bajnoki címet. Tényleg, Iniesta sárgájának nem eltörlése, illetve Ramos sárgájának eltörlése az én zsebemben is kinyitotta a bicskát. Rossz a spanyol módszer, miszerint a jegyzőkönyv az elsődleges. Amit a bíró leír, az szent. Meg se nézik a tv-s felvételeket. Angliában meg ha a bíró nem is vett észre semmit, akkor is a tv-s felvételek alapján több meccsre is el lehet meszelni egy játékost. Mondjuk ez Kompany esetében a no comment kategóriát súrolja.
Deus
Boixos Nois

2012.03.23. 19:58:09

csababarca írta:buta mint a föld.
Ez azért nem így van... a föld sokkal okosabb nála.
KépKép
Válasz küldése