Na mindegy. Barca-Realhoz hozzászólva

Azért mert azokban nincs ennyi kérdőre vonható ítélet.G.Gabe írta:S.Agüero írta:http://www.youtube.com/watch?v=UdZnL8gy0NE
ezt gyorsan letiltották....
szerzői jogokra hivatkozva. vajon a többi focis videót miért nem tiltják le?
S.Agüero írta:http://www.youtube.com/watch?v=UdZnL8gy0NE
Ja igen, valami rémlik erről.dak900 írta:Én nekem egyből az jut eszembe, amikor eltörölték Kameni piroslapját, és a következő fordulóban játszhatott ellenünk...Donny írta:Ez amúgy tiszta piros úgyhogy nincs is miről beszélni. Tökmind1 mi volt az első.Barcaman1993 írta:http://www.youtube.com/watch?v=VQxCyBXbDKg
Ramost nem tiltották el ezért.
Nem értem ezt a hozzáállást![]()
![]()
Nem is emlékszem mostanában ilyenre a spanyol bajnokságból, hogy visszavontak volna egy sárgát.Nekünk mikor töröltek el utoljára valamilyen lapot?
Én nekem egyből az jut eszembe, amikor eltörölték Kameni piroslapját, és a következő fordulóban játszhatott ellenünk...Donny írta:Ez amúgy tiszta piros úgyhogy nincs is miről beszélni. Tökmind1 mi volt az első.Barcaman1993 írta:http://www.youtube.com/watch?v=VQxCyBXbDKg
Nem értem ezt a hozzáállást![]()
![]()
Nem is emlékszem mostanában ilyenre a spanyol bajnokságból, hogy visszavontak volna egy sárgát.
Tény,hogy sok baki volt azon a meccsen,de nem a bírón múlt,hogy lő a madrid gólt-e vagy sem. Igen a szövetség nem tudom mit csinál... de Ramosnak érik már az az 5 meccses eltiltás, akárhogy is nézzük..,valld be nem szép amit művelraul72 írta:Ti emg ellene , persze elfogult vagyok de 5 meccset nem kellene h kapjon , nem is tudom ki írta már , egyértelmű a piros és inkább neki kellett volna nem Özilnek , de ez is bebizonyítja h hol tat a Spanyol szövetség . Nem is csak Özilre nézve , de Pepére is aki akármit csinál eltiltják . Nem igazán érdekel mit mondott a bírónak , azzal nem veszélyeztette senki épségét és 2 meccset kapott , Ramos meg ott van a következő meccsen ....Xavi001 írta:raul72 írta:Te jó égSzerintem sem Ramos lapját kellett volna eltörölni , de szerintem amiket írkáltok h Ramosnak 5 meccset kéne kapnia
Nem azt mondom rohadtul nem pályára való jelenet , de hál istennnek el se találta a srácot , csak fetrengett 1-et egy pirosat meg ért de azért túlzásokba ne essünk szerintem ...
Az a Kompany eset meg![]()
![]()
![]()
Ez szerintem egy teljesen szabályos szerelés ...
Szerintem nagyon is Ramos mellett állsz.. egyértelműen kamikaze módjára rúgott és eltalálta biztosan!
B verzió, hogy most 12-15 pont lenne a hátrány, mert Xavi és Iniesta rásérültek volna az akkor már meglévő sérülésükre és mondjuk 2 hónapra kidőltek volna... Az aztán baromi jó lett volna, nem?zola8787 írta:Annyit mondok ha Pep nem próbálkozott volna és nem ülteti le (azt hiszem az Osasuna ellen, de nem vagyok benne biztos) a padra Xavi és Iniestát is, akkor most 3 pont lenne a különbség és nem 6. Persze ezek már csak feltételezések, lehet akkor kapunk 20 gólt, bár valljuk be, inkább a győzelem a reálisabb.
Ti emg ellene , persze elfogult vagyok de 5 meccset nem kellene h kapjon , nem is tudom ki írta már , egyértelmű a piros és inkább neki kellett volna nem Özilnek , de ez is bebizonyítja h hol tat a Spanyol szövetség . Nem is csak Özilre nézve , de Pepére is aki akármit csinál eltiltják . Nem igazán érdekel mit mondott a bírónak , azzal nem veszélyeztette senki épségét és 2 meccset kapott , Ramos meg ott van a következő meccsen ....Xavi001 írta:raul72 írta:Te jó égSzerintem sem Ramos lapját kellett volna eltörölni , de szerintem amiket írkáltok h Ramosnak 5 meccset kéne kapnia
Nem azt mondom rohadtul nem pályára való jelenet , de hál istennnek el se találta a srácot , csak fetrengett 1-et egy pirosat meg ért de azért túlzásokba ne essünk szerintem ...
![]()
![]()
Szerintem nagyon is Ramos mellett állsz.. egyértelműen kamikaze módjára rúgott és eltalálta biztosan!
raul72 írta:Te jó égSzerintem sem Ramos lapját kellett volna eltörölni , de szerintem amiket írkáltok h Ramosnak 5 meccset kéne kapnia
![]()
![]()
belegondolva, más csapatnál (Barca és Real kivétel) mit meg nem adnának, ha a gödör 2 döntetlen lenneBár én most is reménykedek, hogy a Real gödörbe került
Ha kikapunk itt is az emberek 90%-a a bírót veszi elő. Kevesen ismerik el a gyengébb teljesítményt, ilyenkor kell 1 bűnbakot találni, aki a bíró. Elismerem sokat hibáznak a bírók, de nem a Barca ellen kiélezve. Annyit mondok ha Pep nem próbálkozott volna és nem ülteti le (azt hiszem az Osasuna ellen, de nem vagyok benne biztos) a padra Xavi és Iniestát is, akkor most 3 pont lenne a különbség és nem 6. Persze ezek már csak feltételezések, lehet akkor kapunk 20 gólt, bár valljuk be, inkább a győzelem a reálisabb. Eltörölték Ramos lapját, ez van, nem tudunk mit csinálni. Real-t meg kell verni a Nou Camp-ban , aztán ismét reménykedhetünk. Bár én most is reménykedek, hogy a Real gödörbe kerültXavi001 írta:Annyira fel idegesítenek,gondolom titeket is,hogy ha nyernek minden szép és jó , senki se hibázik,de ha kikapnak HUUHAA a bíró volt a hibás...
az a szomorú sajnos, hogy az ilyenért nem adnak azonnal pirosat...csababarca írta:Barcaman1993 írta: Ramost nem tiltották el ezért.
http://www.youtube.com/watch?v=LMMEP2dmCqM
Ez minden idők.![]()
És még ő volt felháborodva,hogy mit esik el a csatár...kész ez az ember, nevét nem tudja leírni szerencsétlen,buta mint a föld.
De akkor töröljék el Özil piroslapját,vagy Mou kiküldését.Mihu írta:A teljes igazsághoz hozzátartozik, hogy nem ezt a sárga lapját törölték el, hanem az elsőt. Illetve, hogy Kompany esete a másik véglet, tehát azt se kéne példaként felhozni, mivel oltári nagy baromság, hogy azért 4 meccset kapott. Egyik nagyobb hülyeség mint a másik...Szerintem a szövetségénél is érezték, hogy a bíró borzalmas volt, és így akarják mosni a kezeiket, hogy ne lehessen azzal vádolni őket, hogy el akarják venni a Madridtól a bajnoki címet. Tényleg, Iniesta sárgájának nem eltörlése, illetve Ramos sárgájának eltörlése az én zsebemben is kinyitotta a bicskát. Rossz a spanyol módszer, miszerint a jegyzőkönyv az elsődleges. Amit a bíró leír, az szent. Meg se nézik a tv-s felvételeket. Angliában meg ha a bíró nem is vett észre semmit, akkor is a tv-s felvételek alapján több meccsre is el lehet meszelni egy játékost. Mondjuk ez Kompany esetében a no comment kategóriát súrolja.
Ez amúgy tiszta piros úgyhogy nincs is miről beszélni. Tökmind1 mi volt az első.Barcaman1993 írta:http://www.youtube.com/watch?v=VQxCyBXbDKg
Maradjunk annyiban, hogy ezért a mozdulatért 5 meccset kellett volna kapnia... Elgurult az agya szándékosan rúgta, ütötte meg az ellenfelét. Ezen nem kell mit magyarázniMihu írta:A teljes igazsághoz hozzátartozik, hogy nem ezt a sárga lapját törölték el, hanem az elsőt.
Rooney hány meccset kapott, mert belekáromkodott a kamerába? Vagy Suarez rasszizmusért? Csak ennyi a különbség a 2 szövetség között. Vannak amiknek a pályán a helye és vannak amiknek nem. Amit Ramos művelt annak semmi köze nincs a focihoz, és ez már hányadik eset nála büntetlenül ebben a szezonban... Nem lennék meglepve, ha gólt szerezne a következő meccsen. Ezek az események vhogy mindig így szoktak megtörténni.Mihu írta: Meg se nézik a tv-s felvételeket. Angliában meg ha a bíró nem is vett észre semmit, akkor is a tv-s felvételek alapján több meccsre is el lehet meszelni egy játékost.