Ti emg ellene , persze elfogult vagyok de 5 meccset nem kellene h kapjon , nem is tudom ki írta már , egyértelmű a piros és inkább neki kellett volna nem Özilnek , de ez is bebizonyítja h hol tat a Spanyol szövetség . Nem is csak Özilre nézve , de Pepére is aki akármit csinál eltiltják . Nem igazán érdekel mit mondott a bírónak , azzal nem veszélyeztette senki épségét és 2 meccset kapott , Ramos meg ott van a következő meccsen ....Xavi001 írta:raul72 írta:Te jó égSzerintem sem Ramos lapját kellett volna eltörölni , de szerintem amiket írkáltok h Ramosnak 5 meccset kéne kapnia
Nem azt mondom rohadtul nem pályára való jelenet , de hál istennnek el se találta a srácot , csak fetrengett 1-et egy pirosat meg ért de azért túlzásokba ne essünk szerintem ...
Az a Kompany eset meg![]()
![]()
![]()
Ez szerintem egy teljesen szabályos szerelés ...
Szerintem nagyon is Ramos mellett állsz.. egyértelműen kamikaze módjára rúgott és eltalálta biztosan!
Barça vs. Real - El Clásico
-
- Jugador d'estrella
raul72 írta:Te jó égSzerintem sem Ramos lapját kellett volna eltörölni , de szerintem amiket írkáltok h Ramosnak 5 meccset kéne kapnia
Nem azt mondom rohadtul nem pályára való jelenet , de hál istennnek el se találta a srácot , csak fetrengett 1-et egy pirosat meg ért de azért túlzásokba ne essünk szerintem ...
Az a Kompany eset meg![]()
![]()
![]()
Szerintem nagyon is Ramos mellett állsz.. egyértelműen kamikaze módjára rúgott és eltalálta biztosan!
Te jó ég
Szerintem sem Ramos lapját kellett volna eltörölni , de szerintem amiket írkáltok h Ramosnak 5 meccset kéne kapnia
Az a Kompany eset meg

Az a Kompany eset meg

belegondolva, más csapatnál (Barca és Real kivétel) mit meg nem adnának, ha a gödör 2 döntetlen lenneBár én most is reménykedek, hogy a Real gödörbe került

Ha kikapunk itt is az emberek 90%-a a bírót veszi elő. Kevesen ismerik el a gyengébb teljesítményt, ilyenkor kell 1 bűnbakot találni, aki a bíró. Elismerem sokat hibáznak a bírók, de nem a Barca ellen kiélezve. Annyit mondok ha Pep nem próbálkozott volna és nem ülteti le (azt hiszem az Osasuna ellen, de nem vagyok benne biztos) a padra Xavi és Iniestát is, akkor most 3 pont lenne a különbség és nem 6. Persze ezek már csak feltételezések, lehet akkor kapunk 20 gólt, bár valljuk be, inkább a győzelem a reálisabb. Eltörölték Ramos lapját, ez van, nem tudunk mit csinálni. Real-t meg kell verni a Nou Camp-ban , aztán ismét reménykedhetünk. Bár én most is reménykedek, hogy a Real gödörbe kerültXavi001 írta:Annyira fel idegesítenek,gondolom titeket is,hogy ha nyernek minden szép és jó , senki se hibázik,de ha kikapnak HUUHAA a bíró volt a hibás...

-
- Jugador d'estrella
De mi ez,hogy eltörlik ?! Mit művel a labdarúgó szövetség?? Istenem!! Az UEFA, miért nézi jó szemmel ? Ebben az évben sorra csinálják a [auto_cenzúra], Ramosnak eltörném a lábát és megetetném vele,szégyen amit művel, az egész Madrid egy tróger banda. Annyira fel idegesítenek,gondolom titeket is,hogy ha nyernek minden szép és jó , senki se hibázik,de ha kikapnak HUUHAA a bíró volt a hibás... , jó lehet hibázik ő is ember,de nem ő rúgja azt a labdát, nem neki kell gólt szereznie, tehát nem ő miatta veszített a madrid, a focit gólra játsszák még mindig Spanyolországban is.
- Mihu
- Director del Fútbol
A legnagyobb problémát én ott látom, hogy ezzel a szövetség mosta kezeit. A kecske is jóllakot meg a káposztából is megmaradt valami, mert hát persze a Real-nak az lett volna a legjobb ha mindet eltörlik
És egyébként nyílvánvaló hogy ők ezt elvárták volna
Meg ott van még nagy probléma, hogy nem foglalkoznak a tv-s felvételekkel, csak a jegyzőkönyvvel. Ha a jegyzőkönyvbe valami nem került be, az meg se történt. És pont egy olyan bajnokságban helyezik előtérbe a bíró döntéseit a tiszta tényekkel szemben, ahol magasan a legtöbb a rossz ítélet a játékvezetők részéről...vicc. Ha itt is az a rendszer lenne mint Angliában, hogy a tv-s felvételek alapján utólag el lehet tiltani egy játékost, akkor a Real a 38 forduló alatt nem tudna egymás után két meccsen ugyan azzal a kezdővel kiállni...

Meg ott van még nagy probléma, hogy nem foglalkoznak a tv-s felvételekkel, csak a jegyzőkönyvvel. Ha a jegyzőkönyvbe valami nem került be, az meg se történt. És pont egy olyan bajnokságban helyezik előtérbe a bíró döntéseit a tiszta tényekkel szemben, ahol magasan a legtöbb a rossz ítélet a játékvezetők részéről...vicc. Ha itt is az a rendszer lenne mint Angliában, hogy a tv-s felvételek alapján utólag el lehet tiltani egy játékost, akkor a Real a 38 forduló alatt nem tudna egymás után két meccsen ugyan azzal a kezdővel kiállni...
Istenem, PONT Ramos sárgáját törlik el, aki úgy ment oda, hogy szite kérte a pirosat a bírótól. Nevetséges. Ha akármelyik másik lapot eltörlik, az is eléggé véleményes lenne, de hogy pont Ramosét, amelyik tisztán a legdurvább volt... Vicc. Az lett volna a hab a tortán, ha Alvest elmeszelik vagy 5 meccsre.

Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
- Subinho
- Director del Fútbol
az a szomorú sajnos, hogy az ilyenért nem adnak azonnal pirosat...csababarca írta:Barcaman1993 írta: Ramost nem tiltották el ezért.
http://www.youtube.com/watch?v=LMMEP2dmCqM
Ez minden idők.![]()
És még ő volt felháborodva,hogy mit esik el a csatár...kész ez az ember, nevét nem tudja leírni szerencsétlen,buta mint a föld.

De akkor töröljék el Özil piroslapját,vagy Mou kiküldését.Mihu írta:A teljes igazsághoz hozzátartozik, hogy nem ezt a sárga lapját törölték el, hanem az elsőt. Illetve, hogy Kompany esete a másik véglet, tehát azt se kéne példaként felhozni, mivel oltári nagy baromság, hogy azért 4 meccset kapott. Egyik nagyobb hülyeség mint a másik...Szerintem a szövetségénél is érezték, hogy a bíró borzalmas volt, és így akarják mosni a kezeiket, hogy ne lehessen azzal vádolni őket, hogy el akarják venni a Madridtól a bajnoki címet. Tényleg, Iniesta sárgájának nem eltörlése, illetve Ramos sárgájának eltörlése az én zsebemben is kinyitotta a bicskát. Rossz a spanyol módszer, miszerint a jegyzőkönyv az elsődleges. Amit a bíró leír, az szent. Meg se nézik a tv-s felvételeket. Angliában meg ha a bíró nem is vett észre semmit, akkor is a tv-s felvételek alapján több meccsre is el lehet meszelni egy játékost. Mondjuk ez Kompany esetében a no comment kategóriát súrolja.
De az,hogy az egész meccs legnagyobb kamikaze mozdulatáért(ami amúgy is 2meccses eltiltás kéne,hogy legyen) a végén az lesz,hogy csak 1 sárgát kap,az vicc.
- Donny
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Ez amúgy tiszta piros úgyhogy nincs is miről beszélni. Tökmind1 mi volt az első.Barcaman1993 írta:http://www.youtube.com/watch?v=VQxCyBXbDKg
Ramost nem tiltották el ezért.
Nem értem ezt a hozzáállást

Nem is emlékszem mostanában ilyenre a spanyol bajnokságból, hogy visszavontak volna egy sárgát.
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Maradjunk annyiban, hogy ezért a mozdulatért 5 meccset kellett volna kapnia... Elgurult az agya szándékosan rúgta, ütötte meg az ellenfelét. Ezen nem kell mit magyarázniMihu írta:A teljes igazsághoz hozzátartozik, hogy nem ezt a sárga lapját törölték el, hanem az elsőt.

Rooney hány meccset kapott, mert belekáromkodott a kamerába? Vagy Suarez rasszizmusért? Csak ennyi a különbség a 2 szövetség között. Vannak amiknek a pályán a helye és vannak amiknek nem. Amit Ramos művelt annak semmi köze nincs a focihoz, és ez már hányadik eset nála büntetlenül ebben a szezonban... Nem lennék meglepve, ha gólt szerezne a következő meccsen. Ezek az események vhogy mindig így szoktak megtörténni.Mihu írta: Meg se nézik a tv-s felvételeket. Angliában meg ha a bíró nem is vett észre semmit, akkor is a tv-s felvételek alapján több meccsre is el lehet meszelni egy játékost.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
- Mihu
- Director del Fútbol
A teljes igazsághoz hozzátartozik, hogy nem ezt a sárga lapját törölték el, hanem az elsőt. Illetve, hogy Kompany esete a másik véglet, tehát azt se kéne példaként felhozni, mivel oltári nagy baromság, hogy azért 4 meccset kapott. Egyik nagyobb hülyeség mint a másik...Szerintem a szövetségénél is érezték, hogy a bíró borzalmas volt, és így akarják mosni a kezeiket, hogy ne lehessen azzal vádolni őket, hogy el akarják venni a Madridtól a bajnoki címet. Tényleg, Iniesta sárgájának nem eltörlése, illetve Ramos sárgájának eltörlése az én zsebemben is kinyitotta a bicskát. Rossz a spanyol módszer, miszerint a jegyzőkönyv az elsődleges. Amit a bíró leír, az szent. Meg se nézik a tv-s felvételeket. Angliában meg ha a bíró nem is vett észre semmit, akkor is a tv-s felvételek alapján több meccsre is el lehet meszelni egy játékost. Mondjuk ez Kompany esetében a no comment kategóriát súrolja.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Barcaman1993 írta: Ramost nem tiltották el ezért.
Ez minden idők.

És még ő volt felháborodva,hogy mit esik el a csatár...kész ez az ember, nevét nem tudja leírni szerencsétlen,buta mint a föld.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
http://www.youtube.com/watch?v=l7NCY8dzhHc
Iniesta sárgáját nem törölték el, pedig tisztán látható, hogy 11-es.
http://www.youtube.com/watch?v=VQxCyBXbDKg
Ramost felmentik ezért.
http://www.youtube.com/watch?v=0dXDqw17ngg
Angliában Kompany ezért a mozdulatért 4 meccset kapott, pedig még az ellenfelet sem találta el.
Hol van itt az igazság? Mocskos kétszínű társaság elhúzhatna a jó édes... Az egy dolog, hogy a bírók ilyen gyengék, de ez túltesz mindenen... Undorító ez az egész, az egésztől csak hányni tudnék. És akkor mondják azt, hogy egyenlő a két csapat bánásmódja? Mert én ezek után már nem hiszem...
Iniesta sárgáját nem törölték el, pedig tisztán látható, hogy 11-es.
http://www.youtube.com/watch?v=VQxCyBXbDKg
Ramost felmentik ezért.
http://www.youtube.com/watch?v=0dXDqw17ngg
Angliában Kompany ezért a mozdulatért 4 meccset kapott, pedig még az ellenfelet sem találta el.
Hol van itt az igazság? Mocskos kétszínű társaság elhúzhatna a jó édes... Az egy dolog, hogy a bírók ilyen gyengék, de ez túltesz mindenen... Undorító ez az egész, az egésztől csak hányni tudnék. És akkor mondják azt, hogy egyenlő a két csapat bánásmódja? Mert én ezek után már nem hiszem...
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Az igen. Ezt nem tudtam, de nem nagyon akarok hinni ennek. Biztos nem azért szerzett ennyi pontot mert kiállítottak a Real ellenfeleitől mindenkit és a Barcát is szivatták. De egyébként is, ez már teljesen a múlté. Nem akarom védeni a madridot, de akárhonnan nézzük, egy bajnokságot nem egy istenverte "bírók királya" nyeri meg egy csapatnak...
- Deus
- Boixos Nois
"Volt egy bizonyos Plaza Jose Pedraz. Focizott a Real Madridban és az Atleticoban is. Sok -sok éven keresztül ő volt a spanyol játékvezetői bizottság elnöke és ő felelt a bíróküldésekért.
Egy kis statisztika a ténykedéséről:
Ő volt a főnök,
első szakasz:
67/68-as szezontól - 69/70-es szezonig:
bajnokok: Real Madrid, Real Madrid, Atletico Madrid
Ekkor lemondott a már említett Guruceta eset miatt.
Ezután amikor nem ő a főnök,
bajnokok:
Valencia, Real Madrid, Atletico Madrid, Barca, Real Madrid
1975-ben visszatért - előtte bajnok lett a Barca
Ekkor mondta hogy amíg ő lesz a bírók főnöke, addig nem lesz bajnok a Barca. Ezt a mondatot megerősítette egy játékvezető is.
A második szakasz ténykedésének,
bajnokok:
Real Madrid,Atletico Madrid,Real Madrid,Real Madrid,Real Madrid
Uhh, micsoda véletlen!
1980-ban változtattak a játékvezetők kijelölésének mikéntjéről. Ezentúl 3 volt játékvezető választotta ki hogy melyik meccset ki vezeti:
Tehát nem ő küldi a bírókat,
bajnokok:
Sociedad, Sociedad, Bilbao, Bilbao, Barca
Már megint bajnok lett a Barca és nem tud bajnok lenni a Madrid. Valamit tenni kell!
Visszatértek a régi módszerre és újból Plaza Jose Pedraz jelőlte a játékvezetőket közvetlenül.
A harmadik szakasz amikor ő a főnök,
bajnokok:
Real Madrid, Real Madrid, Real Madrid, Real Madrid, Real Madrid
Ez igen! Újból micsoda véletlen!
Összegezve mikor bizonyos úrember küldte a bírókat 13 szezonból 11 Real Madrid bajnoki cím és 2 Atletico bajnoki cím. Más nem nyerhetett.
Közben amikor ilyen-olyan okból nem ez a bizonyos úriember küldte a játékvezetőket 10 szezonból 2 Real Madrid, 1 Atletico, 2 Barcelona, 2 Sociedad, 2 Bilbao bajnoki cím.
Még egy kis számadat:
Barca és Real Madrid
Abban a 13 szezonban amikor Plaza Jose Pedraz volt a bírók királya:
kiállítás:
Barca:40
Real Madrid: 25
Abban a 10 szezonban amikor nem ő volt a főnök:
kiállítás:
Barca: 16
Ez alatt a a 13 szezon alatt amikor verhetetlenül 11 bajnoki címet tudott szerezni a Madrid a BEK-ben sikerült egyszer döntőbe kerülniük és ott ki is kaptak. Biztos ez is csak egy véletlen."
Egy kis statisztika a ténykedéséről:
Ő volt a főnök,
első szakasz:
67/68-as szezontól - 69/70-es szezonig:
bajnokok: Real Madrid, Real Madrid, Atletico Madrid
Ekkor lemondott a már említett Guruceta eset miatt.
Ezután amikor nem ő a főnök,
bajnokok:
Valencia, Real Madrid, Atletico Madrid, Barca, Real Madrid
1975-ben visszatért - előtte bajnok lett a Barca
Ekkor mondta hogy amíg ő lesz a bírók főnöke, addig nem lesz bajnok a Barca. Ezt a mondatot megerősítette egy játékvezető is.
A második szakasz ténykedésének,
bajnokok:
Real Madrid,Atletico Madrid,Real Madrid,Real Madrid,Real Madrid
Uhh, micsoda véletlen!
1980-ban változtattak a játékvezetők kijelölésének mikéntjéről. Ezentúl 3 volt játékvezető választotta ki hogy melyik meccset ki vezeti:
Tehát nem ő küldi a bírókat,
bajnokok:
Sociedad, Sociedad, Bilbao, Bilbao, Barca
Már megint bajnok lett a Barca és nem tud bajnok lenni a Madrid. Valamit tenni kell!
Visszatértek a régi módszerre és újból Plaza Jose Pedraz jelőlte a játékvezetőket közvetlenül.
A harmadik szakasz amikor ő a főnök,
bajnokok:
Real Madrid, Real Madrid, Real Madrid, Real Madrid, Real Madrid
Ez igen! Újból micsoda véletlen!
Összegezve mikor bizonyos úrember küldte a bírókat 13 szezonból 11 Real Madrid bajnoki cím és 2 Atletico bajnoki cím. Más nem nyerhetett.
Közben amikor ilyen-olyan okból nem ez a bizonyos úriember küldte a játékvezetőket 10 szezonból 2 Real Madrid, 1 Atletico, 2 Barcelona, 2 Sociedad, 2 Bilbao bajnoki cím.
Még egy kis számadat:
Barca és Real Madrid
Abban a 13 szezonban amikor Plaza Jose Pedraz volt a bírók királya:
kiállítás:
Barca:40
Abban a 10 szezonban amikor nem ő volt a főnök:
kiállítás:
Barca: 16
Ez alatt a a 13 szezon alatt amikor verhetetlenül 11 bajnoki címet tudott szerezni a Madrid a BEK-ben sikerült egyszer döntőbe kerülniük és ott ki is kaptak. Biztos ez is csak egy véletlen."

Özil Jogtalan lapja maradt, Pepe 2 meccs, Ramos teljesen jogos lapját eltörölték. Ez aztán segítségHát ez már szánalmas. Féltek az újabb madridi botlástól? kaptak egy kis segítséget...

Azért nehogy már rendes védők nélkül kelljen a Reálnak játszania... Így most összeállhat egy Arbeola, Varene, Ramos, Marcelo védelem.
Alvesnél is eltörölték volna az egyik sárgát, ha fellebbezünk??? 

- #David Villa#
- Capitá del Barça
Hát ez már szánalmas. Féltek az újabb madridi botlástól? kaptak egy kis segítséget...
Érdekes,hogy mikor a Barca fellebbez meg egy egyértelműen jogtalan lapot, akkor el se olvassa a szövetség/liga, reflexből dobják vissza.
Most meg Ramos sárgát törölnek
Hihetetlen.
Most meg Ramos sárgát törölnek

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Nevetséges az egész...
Ha még Mourinho eltiltását eltörlik,az okés.
De Ramosét? könyörgöm,az az ember elmeháborodott eleve,és csinált két olyan megmozdulást,amiből a második rögtön piros alapesetben.
És akkor képesek az egyiket semmissé tenni?
nah most jöjjön ide madridista,és magyarázza a bizonyítványát.
És már hányadszor van ez,hogy tőlük visszavonják a lapokat...Ramosról tudom,hogy kb 3 lapját már visszavonták, kis mutyizások után...
fertő ami abban az országban folyik "labdarúgó szövetség" néven,pedig azt hittem,hogy az MLSZ-nél nincs rosszabb,tévedtem.
Ezek megtehetnek mindent,szabadon,büntetlenül...végülis jó példa ez mindenkinek. Rúgj,üss, legyén durva,szabálytalan,alattomos,úgyse kapsz érte semmit,ha igen,akkor majd elintézik fent,hogy mégse.
tanulságos.
Ha még Mourinho eltiltását eltörlik,az okés.
De Ramosét? könyörgöm,az az ember elmeháborodott eleve,és csinált két olyan megmozdulást,amiből a második rögtön piros alapesetben.
És akkor képesek az egyiket semmissé tenni?
nah most jöjjön ide madridista,és magyarázza a bizonyítványát.
És már hányadszor van ez,hogy tőlük visszavonják a lapokat...Ramosról tudom,hogy kb 3 lapját már visszavonták, kis mutyizások után...
fertő ami abban az országban folyik "labdarúgó szövetség" néven,pedig azt hittem,hogy az MLSZ-nél nincs rosszabb,tévedtem.
Ezek megtehetnek mindent,szabadon,büntetlenül...végülis jó példa ez mindenkinek. Rúgj,üss, legyén durva,szabálytalan,alattomos,úgyse kapsz érte semmit,ha igen,akkor majd elintézik fent,hogy mégse.
tanulságos.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csababarca 2012.03.23. 18:35:24-kor.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- ab1daL
- Director del Fútbol
Legalább Pepe 2 meccset kapott.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
-
- Jugador del Barça
Na hát erről beszélek... ezek után bármit megcsinálhat...sajnos.Ramos egyik sárgáját eltörölték, mert nem volt jogos... Shocked

Ami meg tényleg érdekes, hogy ezeket a nyilatkozatokat gondolok itt az elloptak két pontot stb. kijelentésekre, hogy ezeket "sem" büntetik mostantól, mert ez már nevetséges, mert minden meccsen amikor éppen nem a Real nyer folyton ez van. Pedig régen talán büntették...

Sajnos minden klubnál csoportosul egy maroknyi idióta, aki arra törekszik, hogy bemocskolja más csapatok hírnevét" – Brendan Rodgers.