Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
ahol Xavi a kispadról rohant be a pályára, és ahol Guardiola sem éppen megszokott módon viselkedett. A retorzió elmaradt. Ez a bíró egy kretén, nem kell védeni.Érdekes mondjuk, hogy rögtön csalónak meg barçásnak lett kikiáltva a madridisták között Paradas Romero, holott ő fújta a mi Osasuna elleni idegenbeli meccsünket (3-2) is, ahol érdekes módon mintha nem a Barçának fújt volna, sőt...
Az meg, hogy allergiás a beszólogatásra meg a kritikára szintén köztudott volt, hiszen Mourinhot is állította már ki, meg ugye a mi meccsünk után a játékoskijáróban sem volt rest Mascheranonak 2. sárgát adni, mikor számon kérte rajta az Osasuna lesgólját.
A madridista ezt írja:csütörtök, 18:03 - A Real Madrid a mai napon zárt kapuk mögött folytatja a felkészülést. A hazai csapat következő meccsén hiányozni fog eltiltás miatt: Lass, Ramos, Özil és Pepe. Sérülés miatt nem lesz ott Di María, Carvalho és feltehetően Callejón sem.Renesans írta:nana, nézd csak meg jobban, inkább egy másik RS rövidítésű csapattal, a Real Sociedaddalvisca el barca írta:kár h most 7végén csak a santanderrel játszanak, mert ha most lenne a bilbao/atma/sevilla/vale négyesből valaki, tuti h kikapnának.mindjárt más
nana, nézd csak meg jobban, inkább egy másik RS rövidítésű csapattal, a Real Sociedaddalvisca el barca írta:kár h most 7végén csak a santanderrel játszanak, mert ha most lenne a bilbao/atma/sevilla/vale négyesből valaki, tuti h kikapnának.
Gyerekes hozzáállás, de a nagy lóról lehet nagyot esni. Még simán eltűnhet az az előny, főleg ha ilyen gyengén játszanak, mint az utóbbi 5-6 meccsükön.barcaaa91 írta:Nem tudom, hogy volt-e már. Nincs időm most visszaolvasni, de...
Eladio Paramés, a portugál szakember szóvivője viszont internethez jutva twitter-oldalán nem állta meg, hogy ne piszkáljon oda a hatpontos hátrányban lévő katalánoknak: „Igaz, hogy két ponttal csökkent az előnyünk, de még mindig hahahahaha, elnézést, nem tudom abbahagyni a nevetést, mert a tabellára nézve még mindig látok hatot. És ne feledjük, hogy a második az az első az utolsók között. Na és most ki a második, ki? Elnézést, megint nevetnem kell.”
Ez mindent elmond murinnyóról és a stábjáról. Háthova süllyedt ez a csapat?! Én szégyellném magam, ha Pep szóvívője ilyen lenne.
Azért kicsit rosszabb a helyzet, de a bíró szerintem mindkét oldalra egyaránt tévedett.pezZy írta: Nem értem mért nem tudják elfogadni h spanyol bírok nem mindig vannak a Topon.
Érdekesség: a tegnap esti mérkőzésen José Mourinho a madridi edzőstáb vezetője volt. Az edzőnek abszolút döntő szerepe volt saját maga, és csapatának több tagja kiállításában, így pedig az indulatok fokozásában.penamadridista.hu írta: 2012-03-22 15:39 - Érdekesség: a tegnap esti mérkőzésen Paradas Romero asszisztense a katalán bírótestület egyik tagja volt. A negyedik számú játékvezetőnek döntő szerepe volt Mourinho és Faria kiállításában, így pedig az indulatok fokozásában.
Szerinted... Igaza volt Puhlnak, két jogos tizit nem adott meg a bíró a Villarrealnak, + Arbeola két sárágával mehetett is volna zuhanyozni.raul72 írta: Puhl meg egy nyomorékCsak az egyik volt 11-es az is véleményes és csak sárga ...
Ha már Puhl és a büntetők.retek10 írta:minden meccsen 60szor anyázzák a bírót, ordibálnak, tapsolnak és nem csak a Real Madrid, a Barcelona, az MTK, és a Jegrenyiv Juzscsevi Fc is.és ki tudja, h Özil mit szólt be a bírónak.4szer választották a szakmájában a világ legjobbjának. Nyomorult ja. Attol mertn em értesz vele egyet, ő szakszerűen tudja azokat, amiket más szubjektiven néz a tv előtt. Ja, és mindig objektiv szinte. Néha beszél hülyeségeket, de én inkább adok egy elismert szakember szavára, mint 1500 fórumozóéra és újságíróéra együtt véve. Persze akkor okos lenne ha a Madrid javára mondott volna be 5 büntetőt..Puhl meg egy nyomorék
socio66 írta:hihetetlen,ami megy.
én nagyjából a madridi gólig néztem a meccset,utána kikapcsoltam,tehát nem láttam a problémás eseteket,de tegyük fel hogy tényleg tévedett a bíró.
de akkor is,normális dolog az,hogy ilyen hisztériát csinál egy csapat,azután hogy eddig szinte végig a szezonban élvezték a bírók jóindulatát?
csak olvasom a fejleményeket,és pislogok,hogy most ez komoly?
rugdosódás,bíró nyílt szidása,megtapsolása,komplett kispad mocskolódása..
ez már tényleg a legalja,függetlenül attól hogy mi volt jogos,és mi nem.
természetesen a gyengébb játékról senki nem beszél,csak a soha nem látott csalásról,nem is tudom kinek az eszközei ezek ismét..
nekünk ebben a szezonban már nem egy,nem két, nem három elfújt meccsünk volt, és mindössze egy-egy burkolt nyilatkozat érkezett a játékosoktól,pep-től erre vonatkozóan,ez az elmebeteg hiszti teljesen érthetetlen a másik oldaltól..
hát igen, annyiban nem érthetetlen,hogy az a főgané az edzőjük, nem is vártam mást tőle se, meg az általa "nevelkedett" csapatától se.socio66 írta:hihetetlen,ami megy.
én nagyjából a madridi gólig néztem a meccset,utána kikapcsoltam,tehát nem láttam a problémás eseteket,de tegyük fel hogy tényleg tévedett a bíró.
de akkor is,normális dolog az,hogy ilyen hisztériát csinál egy csapat,azután hogy eddig szinte végig a szezonban élvezték a bírók jóindulatát?
csak olvasom a fejleményeket,és pislogok,hogy most ez komoly?
rugdosódás,bíró nyílt szidása,megtapsolása,komplett kispad mocskolódása..
ez már tényleg a legalja,függetlenül attól hogy mi volt jogos,és mi nem.
természetesen a gyengébb játékról senki nem beszél,csak a soha nem látott csalásról,nem is tudom kinek az eszközei ezek ismét..
nekünk ebben a szezonban már nem egy,nem két, nem három elfújt meccsünk volt, és mindössze egy-egy burkolt nyilatkozat érkezett a játékosoktól,pep-től erre vonatkozóan,ez az elmebeteg hiszti teljesen érthetetlen a másik oldaltól..