Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért kicsit rosszabb a helyzet, de a bíró szerintem mindkét oldalra egyaránt tévedett.pezZy írta: Nem értem mért nem tudják elfogadni h spanyol bírok nem mindig vannak a Topon.
Érdekesség: a tegnap esti mérkőzésen José Mourinho a madridi edzőstáb vezetője volt. Az edzőnek abszolút döntő szerepe volt saját maga, és csapatának több tagja kiállításában, így pedig az indulatok fokozásában.penamadridista.hu írta: 2012-03-22 15:39 - Érdekesség: a tegnap esti mérkőzésen Paradas Romero asszisztense a katalán bírótestület egyik tagja volt. A negyedik számú játékvezetőnek döntő szerepe volt Mourinho és Faria kiállításában, így pedig az indulatok fokozásában.
Szerinted... Igaza volt Puhlnak, két jogos tizit nem adott meg a bíró a Villarrealnak, + Arbeola két sárágával mehetett is volna zuhanyozni.raul72 írta: Puhl meg egy nyomorékCsak az egyik volt 11-es az is véleményes és csak sárga ...
Ha már Puhl és a büntetők.retek10 írta:minden meccsen 60szor anyázzák a bírót, ordibálnak, tapsolnak és nem csak a Real Madrid, a Barcelona, az MTK, és a Jegrenyiv Juzscsevi Fc is.és ki tudja, h Özil mit szólt be a bírónak.4szer választották a szakmájában a világ legjobbjának. Nyomorult ja. Attol mertn em értesz vele egyet, ő szakszerűen tudja azokat, amiket más szubjektiven néz a tv előtt. Ja, és mindig objektiv szinte. Néha beszél hülyeségeket, de én inkább adok egy elismert szakember szavára, mint 1500 fórumozóéra és újságíróéra együtt véve. Persze akkor okos lenne ha a Madrid javára mondott volna be 5 büntetőt..Puhl meg egy nyomorék
socio66 írta:hihetetlen,ami megy.
én nagyjából a madridi gólig néztem a meccset,utána kikapcsoltam,tehát nem láttam a problémás eseteket,de tegyük fel hogy tényleg tévedett a bíró.
de akkor is,normális dolog az,hogy ilyen hisztériát csinál egy csapat,azután hogy eddig szinte végig a szezonban élvezték a bírók jóindulatát?
csak olvasom a fejleményeket,és pislogok,hogy most ez komoly?
rugdosódás,bíró nyílt szidása,megtapsolása,komplett kispad mocskolódása..
ez már tényleg a legalja,függetlenül attól hogy mi volt jogos,és mi nem.
természetesen a gyengébb játékról senki nem beszél,csak a soha nem látott csalásról,nem is tudom kinek az eszközei ezek ismét..
nekünk ebben a szezonban már nem egy,nem két, nem három elfújt meccsünk volt, és mindössze egy-egy burkolt nyilatkozat érkezett a játékosoktól,pep-től erre vonatkozóan,ez az elmebeteg hiszti teljesen érthetetlen a másik oldaltól..
hát igen, annyiban nem érthetetlen,hogy az a főgané az edzőjük, nem is vártam mást tőle se, meg az általa "nevelkedett" csapatától se.socio66 írta:hihetetlen,ami megy.
én nagyjából a madridi gólig néztem a meccset,utána kikapcsoltam,tehát nem láttam a problémás eseteket,de tegyük fel hogy tényleg tévedett a bíró.
de akkor is,normális dolog az,hogy ilyen hisztériát csinál egy csapat,azután hogy eddig szinte végig a szezonban élvezték a bírók jóindulatát?
csak olvasom a fejleményeket,és pislogok,hogy most ez komoly?
rugdosódás,bíró nyílt szidása,megtapsolása,komplett kispad mocskolódása..
ez már tényleg a legalja,függetlenül attól hogy mi volt jogos,és mi nem.
természetesen a gyengébb játékról senki nem beszél,csak a soha nem látott csalásról,nem is tudom kinek az eszközei ezek ismét..
nekünk ebben a szezonban már nem egy,nem két, nem három elfújt meccsünk volt, és mindössze egy-egy burkolt nyilatkozat érkezett a játékosoktól,pep-től erre vonatkozóan,ez az elmebeteg hiszti teljesen érthetetlen a másik oldaltól..
minden meccsen 60szor anyázzák a bírót, ordibálnak, tapsolnak és nem csak a Real Madrid, a Barcelona, az MTK, és a Jegrenyiv Juzscsevi Fc is.és ki tudja, h Özil mit szólt be a bírónak.
4szer választották a szakmájában a világ legjobbjának. Nyomorult ja. Attol mertn em értesz vele egyet, ő szakszerűen tudja azokat, amiket más szubjektiven néz a tv előtt. Ja, és mindig objektiv szinte. Néha beszél hülyeségeket, de én inkább adok egy elismert szakember szavára, mint 1500 fórumozóéra és újságíróéra együtt véve. Persze akkor okos lenne ha a Madrid javára mondott volna be 5 büntetőt..Puhl meg egy nyomorék
ennyi a lényeg. Nem akkor kell sportszerűen viselkedni amikor nyerésre állsz (az baromi könnyű) hanem amikor vesztésre. Erre a reál nem képes, mert a főagy ( mourinho) másfelé viszi őketMikaos írta: Egy Barca-Madrid meccsen sokszor a hatodik mészárlás után kap sárga lapot egy-egy ilyen őrült (Arbeloa, Ramos, Pepe, Lass, Khedira, X.Alonso, Marcelo), ami rendkívül bosszantó tud lenni, mivel ezt a sportágat FUTBALL-nak hívják. Továbbá ez igaz minden olyan meccsre, amelyen a Madrid döntetlenre vagy vereségre áll: elkezdenek rugdalózni. A sárgák persze sehol nincsenek a legtöbb esetben...
Még több ilyen bírót szeretnék látni. Mert, ha már össze-vissza fújnak, legalább a brutalitást és sportszerűtlenséget csak észre kéne venniük.
Kb. leírtad a szezonunkat idáigraul72 írta: És ha szeretnél még több ilyen bírót nem tudom már kiiírta de remélem ti kapjátok majd és nektek is lesérítik 2 játékosotokat büntetlenül és kiszórja azt aki egy szót is hozzá szól .
Akkor most már azt is tudod, milyen volt nekünk Clasico-t nézni az elmúlt egy évben. Egyébként sem favágás volt, hanem "férfias játék"raul72 írta:és a bíró hibája az is h "fávágás" lett a vége , tehát 1-et szabálytalankodtunk , mivel a Villareal bármit megtehetett. Szétrúghatták Callejont , Pepét leüthették . Xabi Alonsora Ruben ráugrott és miután nem volt ott a labda bele rúgott , ezek közül egy ért 1 !!! srágalapot ...
Az a kétsárgás dolog.csababarca írta:
Azt a két sárgás dolgot sosem fogjuk megtudni hogy mi volt pontosan,nálatok valaki elterjeszti dogmaként,hogy úgy volt és kész. De árulkodó,hogy senki sem reklamált,a marca-n az ilyenek még meccs közben cikket kapnak. itt meg semmi ilyen nem volt.
.
Sanama írta:Na Drigo nagyon jól leírja a lényeget!
Voltak olyan ítéletek, amik a Real ellen szóltak,ez igaz. De miért most jön minden madridista hatalmas igazságérzettel,hogy azokat fújni kellett volna?
Elmúlt klasszikusokon valahogy csendben maradtak ezek az emberek
Ezen kéne elgondolkozni.
Szerintem ezen a barcásoknak is el kell gondolkozni , mivel az megy mindig h nekünk fújnak 2 meccset felvan háborodva minden barcás aztán fordítva , de szerintem belátja szép lassan mindenki h szánalmas a Spanyol bírói testület.jelwaz írta:Én kisírok! Öregem, azért a képmutatásnak is van határa. De úgy látszik a Real szellemiségben nincs. Mind a csapat felől, mind a szurkerek felől. Az utóbbi két döntetlen után micsoda pálfordulás következett be a bírói megítélésben. És külön groteszk, ahogy egy Barcás oldalon a hentelés miatt sírtok. Legalább következetesek lennétek. Mert mikor Pep a múltkor felhozta a bíró témát, akkor ugrottatok mind, mint a hiéna ,,hogy bezzeg most"...