Fura helyzetben vagyok, mert évek óta nem volt ilyen: nagyjából végignéztem egy olyan real meccset, amin nem a Barcával játszott.
Az egyik dolog, ami feltűnő volt a Madridnál, hogy míg sokan a Barca kispadját rövidnek tartják, addig ők sem szenvednek a bőség zavarában, hogy olyasvalaki menjen be a pályára, aki hozzá tud adni a játékhoz.
A játék nagyon gyenge volt a kósza helyzetek ellenére, alig volt felépített támadás, vagy gördülékeny kontra részükről.
A gólok szépek voltak, de az érződött, hogy a Villareal jó lehet egy döntetlenre. Meg is érdemelték.
Szerintem a bíróval semmi baj nem volt. Jól vezette a meccset, Puhl nagyon gáz volt.
Amit látott, azt befújta, amit nem azt nem fújta be. Azért partjelzők is vannak, tehát ha a közelükben történik valami, rájuk kell hagyatkoznia.
Lerántásoknál takarásban lehetett, de a partjelző nem!
Ramos kiállítás jogos volt.
A másik három piros lapos dühöngőé is valószínűleg.
A kérdéses dupla sárgánál az elsőt nem az a player kapta, tiszta sor.
Hogy közben röpcédulaosztás volt?, ment rendesen a rugdosódás, és ő meg osztotta nekik rendesen. Teljesen ok. Van ilyen meccs.
A Madrid helyzete éleződik és ahogy haladt előre a meccs, látszódott, hogy egyre feszültebbek.
Jogosan torolta meg a bíró, és a másik oldalra is osztogatott.
Ha hamarabb ad egy pirosat az mire garancia? Senki se nevettesse ki magát. Lehet még jobban eldurvul a meccs, volt már sok ilyen.
Term. még így is voltak sárga lapos esetek, de akkor végül isez nem volt elég a hitetlenkedőknek?
A Real megszívta, kezdett elmenni a 3 pont, és elvesztetették a fejüket.