Rivaldinho! 3 éven keresztül megnyertek mindent, olyan szép focival és dominanciával, ami még nem volt ilyen hosszú távon a modern labdarúgásban.Lehet őket szidni, de egyszerűen nem lehet 4-6 éven keresztül szezononkénti 50 meccsen végig jól, motiváltan és koncentráltan játszani.Nem gépek, emberek.Sérülések, rossz forma, stb.Tudom, hogy lehetne több pontunk, de ha azt nézzük, hogy a Madridnak hány rossz meccse volt, mennyiszer volt szerencséje, akkor nekünk kéne vezetnünk, és senkit nem érdekelne az a 3-4 rosszabb meccs.Én az Osasuna ellenit sajnálom nagyon, mert az a felállás hibája volt, se Xavi, se Ini, se Fabre.Az előtt a meccs előtt pedig még azt nyilatkozta Pep, hogy nem adjuk fel, aztán Sergi Robertótól vártuk a csodát.Na az a mi hibánk volt.
Most viszont nem lehet megállni, ha a csökkenő távolság a bajnokságban, és a BL cím nem elég motiváció, akkor tényleg baj van.Ez a csapat még mindig magasan a legjobb a világon, ha jó lesz a formaidőzítés, és teljesen rendet raknak a fejekben, akkor nem állíthat meg minket senki.A bajnokság persze még mindig nem a mi kezünkben van, de a Madrid az elmúlt 3 évben bizonyította, hogy nem bírja jól a kiélezett helyzeteket, ha nyerjük a meccseinket, hibázni fognak.
Akármilyen elképesztő szezonjaink is voltak, ha ebben az idényben sikerülne megnyerni a bajnokságot ismerve a körülményeket, és sikerülne elsőként megvédeni a címünket a BL-ben, az vinne mindent.De most jön szerintem a mindent vagy semmit játék, sehol sem lehet már pihenni.Meglátjuk.