Barça vs. Real - El Clásico
PARADAS ROMERO FOR PRESIDENT!!!!! 

Ez a királyi Real Madrid!
Csípem a sporit.

Csípem a sporit.

ASDADASDAD
Mi folyik iiiitt?
\______/ <--- ebbe sírj majd Mourinho!

Az a baj, hogy sok az a 10 perc, de bízzunk azért a csodában.szszabolcs19 írta:Na most lehet szurkolni!!!!!!!!!!!
Cirka 10 perc van a meccsből, remélem, hogy kihúzzák 1-1el!!!:)

-
- Capitá del Barça
És Ramos mehet zuhanyozni! 
Nem baj, a többieknek nem hidegzuhany lesz, mert bemelegíti a csapot!
És ÖZil is????
MIÉRT?
Nem mintha érdekelne

Nem baj, a többieknek nem hidegzuhany lesz, mert bemelegíti a csapot!
És ÖZil is????
MIÉRT?
Nem mintha érdekelne

A világon sok Murinho van, de Guardiola csak egy.- Menotti
-
- Capitá del Barça
Özilt csókultatom:D

-
- Jugador del Barça
Na most lehet szurkolni!!!!!!!!!!!
-
- Capitá del Barça
Ramos undorító mocsok pfejj... 

Na leszálltak a bíró tökei?

csak egy Senna-ja voltImperial írta:De jól jönne most egy Cazorla a Villarrealnak

Senna-nak megadta a tehetséget a jó Isten
ő pedig élt vele!
1:1
GYERÜNK!!!

-
- Capitá del Barça
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára G.Gabe 2012.03.21. 23:39:42-kor.
A világon sok Murinho van, de Guardiola csak egy.- Menotti
-
- Capitá del Barça
LOOOL:D ien nincs , de nem bánom:D

SENNAAAA 

De jól jönne most egy Cazorla a Villarrealnak 
Szerk:
Igazságos, ennyit minimum érdemelt ma a Villa.

Szerk:
Igazságos, ennyit minimum érdemelt ma a Villa.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Imperial 2012.03.21. 23:38:55-kor.
Elfáradtak, meg elég nekik ennyi: kicsi vereség, az belefér...kár, nem ilyen csapat volt a Villareal, küzdős, kombinatív csapatot veszít el a spanyol bajnokság.Tobias88 írta:Villareal feladta. Pedig csak 1 gól
szerk: jöhetne Cazorla

szerk2: na ugye...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára recrea 2012.03.21. 23:38:35-kor.
-
- Barça B
Sose voltak... Sose lesznek...mahitoo írta:Tudom, hogy sokan azt mondják ezen az oldalon, hogy csak magunknak köszönhetjük a lemaradást.Az én véleményem, hogy nem lehet egy szezonban 50 meccset lejátszani jó formában.Ennek a Madridnak már több gyenge produkciója volt, mint nekünk.Nagyon szerencsések ebben az egész szezonban.
A másik a bírózás, amin megy a vita. Én továbbra sem ordítok csalást, de hatalmas különbség van ebben a fajta "szerencsében" is. És persze az ellen szurkolói egy ilyen meccsen már ott tartottak C gólja előtt, hogy a Villareal megvette a bírót.Normálisak?

- mahitoo
- Entrenador del Barça
Tudom, hogy sokan azt mondják ezen az oldalon, hogy csak magunknak köszönhetjük a lemaradást.Az én véleményem, hogy nem lehet egy szezonban 50 meccset lejátszani jó formában.Ennek a Madridnak már több gyenge produkciója volt, mint nekünk.Nagyon szerencsések ebben az egész szezonban.
A másik a bírózás, amin megy a vita. Én továbbra sem ordítok csalást, de hatalmas különbség van ebben a fajta "szerencsében" is. És persze az ellen szurkolói egy ilyen meccsen már ott tartottak C gólja előtt, hogy a Villareal megvette a bírót.Normálisak?
Marcelo játsza a nagyhalált, Ramos meg ordít a bíróval. Nem tudom ezt a csapatot tisztelni.
Marcelo játsza a nagyhalált, Ramos meg ordít a bíróval. Nem tudom ezt a csapatot tisztelni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mahitoo 2012.03.21. 23:33:36-kor.
Villareal feladta. Pedig csak 1 gól
94:39 6 - 1
Nem érdemel ez a Real lópikulát sem, nemhogy bajnoki címet, felejtsük el ezt a maszlagot.
Rengeteg területet ad nekik a Villareal, nem beszélve arról, h a gól előtt Ronaldot úgy támadta meg a védő.....pfff...sehogy, félve, betojva.
Nem szabad lemondani a bajnokságról.
Rengeteg területet ad nekik a Villareal, nem beszélve arról, h a gól előtt Ronaldot úgy támadta meg a védő.....pfff...sehogy, félve, betojva.
Nem szabad lemondani a bajnokságról.
Helyzeteik 90%a beadásokból van, nulla kidolgozottság.
94:39 6 - 1