Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Anno a 2006-os VB-n is volt egy hasonló a horvátoknál, és szerintem ott sem volt óvás...visca el barca írta:ez műhiba, ezért kérhetnek újrajátszást... azt hiszem...
de, így a liga is automatikusan az övék... -.-Lionel Kicsi Messi írta:
nem..de így utólag nem nyerhet autromatikusan a reál 3-0ra majd??
nem..de így utólag nem nyerhet autromatikusan a reál 3-0ra majd??Messa írta:kiállították?Tobias88 írta:19' M. Ruben
55' M. Ruben
Majd fellebbeznek és ad nekik a liga 1gólt,amivel nyerik a meccset.tri_campeones írta:Ez elég érdekes! Szinte minden site így írja.... Morinho tuti ki fog akadniTobias88 írta:19' M. Ruben
55' M. Ruben
![]()
Mellesleg szép estét az összes online Barca szurkolónak
kiállították?Tobias88 írta:19' M. Ruben
55' M. Ruben
Ez elég érdekes! Szinte minden site így írja.... Morinho tuti ki fog akadniTobias88 írta:19' M. Ruben
55' M. Ruben
Hát nem tudom. Puhl elmondta, hogy kb 6ot tévedtek a Real javára, 3at ellene és hogy ez egálban tévedéscsababarca írta:Jó de ha nem tudnátok,a sport tv-nél fizetett barca ajnározók ülnek, és ők kötelezőből mondják ezt.
Akinek ez nem tetszik, az nézze a digin majd az ismétléstcsababarca írta:Jó de ha nem tudnátok,a sport tv-nél fizetett barca ajnározók ülnek, és ők kötelezőből mondják ezt.
Legyen vereség ma és akkor 5 pont. Nyerjük a Classico-t és akkor már egy döntetlen is elég a MadridtólMichaaBee írta: És hogy érdemben is hozzászóljak: ha most bukik megint a Real, akkor szerintem ismét lehet beszélni a bajnokságról. 6 pont az már látótávolság lenne egy hazai clásico előtt, de még mindig korai erről beszélni...