Szerintem mi bárkások üljünk a pofánkra és kussoljunk. 3 évig minket toltak a bírók, színészkedhettünk akármit, nem fújtak, a Chelsea ellen is le volt bundázva, Platini, unicef, mindenki benne volt... Undorító, nem?mahitoo írta:Nem is tudom mit háborogtunk a bírók miatt, teljesen ugyanúgy fújnak a Barca meg a Real meccseken.Persze egy hangyányi különbség van.Amit nekünk nem adnak meg, azt a Real ellenfeleinek sem, amit meg ellenünk befújnak, azt a Real ellenfelei ellen is...![]()
Ha csak a kezezéseket nézzük: Alves tegnapi kezezése vétlenül is megérte a második sárgáját,ugyanúgy, mint pár hete valamelyik csapat játékosának a Madrid ellen.Amilyen kezezéseket a 16-oson belül nekünk nem adtak meg, azokat ugyanúgy a Real ellen sem adták meg, Pepe, Ramos és Alonso esetében.![]()
Azért ez vicces, na!Teljesen ugyanazok a szituk voltak. Na jó, persze hogy inkább tragikomikus, és ezek csak a kezezések voltak...
A Madrid egyenlőre ma sem az igazi, meglátjuk mire mennek.
Most meg egy másfél métert nyúlt az a sárga mez, de sajna nem lett tizi...
Szerintem az volt, de ezzel már hiába foglalkozunk...G.Gabe írta:Ez a szögletnél , nem volt 11-es?Tobias88 írta:Hihetetlen ez a Villareal meccs is. Simán vezethezne a Villareal 2 góllal is ha kicsit szerencsésebb. De persze a Madrid majd megnyeri a meccset mákkal és/vagy bíróval.
Ez a szögletnél , nem volt 11-es?Tobias88 írta:Hihetetlen ez a Villareal meccs is. Simán vezethezne a Villareal 2 góllal is ha kicsit szerencsésebb. De persze a Madrid majd megnyeri a meccset mákkal és/vagy bíróval.
Mourinho mindig ezt csinálja, egy kicsit játszani képes csapat ellen. Beáll 3 szűrővel.S.Agüero írta:Védekeznek!?
A Real Madrid kezdője a Villarreal otthonában (La Liga, 22:00): Casillas - Arbeloa, Pepe, Ramos, Marcelo - Xabi, Lass, Khedira - Özil, Benzema, Ronaldo.
Hajrá Villarreal!![]()
X kinézhet ebből a meccsből.![]()
mint tegnapelég ha egyszer véletlenül elbambulnak valamelyik meccsen, egyet meg valamelyik be nem avatott jatekvezeto () elfuj nekik. máris csak két pont.
Ha megnézed akár a mi, akár a Madrid pontvesztéseit, nem feltétlenül mondanánk azt, hogy azok bekalkulált pontvesztések.kurdt írta:És nézzük a Realt: Mi elverjük őket, még mindig marad 5 pont előnyük. A Valencia-Atletico párosból valamelyik (inkább a Valencia) jó lehet a döntetlenre, még mindig van három pont előnyük.gerzsakov írta: Real: Villareal(i) Sociedad(o) Osasuna(i) Valencia(o) A. Madrid(i) Gijon(o) Barca(i) Sevilla(o) Granada(i) Mallorca(o)
Barca: Granada(o) Mallorca(i) Bilbao(o) Zaragoza(i) Getafe(o) Levante(i) Real(o) Vellecano(i) Espanyol(o) Betis(i)
És sajnos az idei szezont elnézve (ezt mindenki értse úgy, ahogy szeretné) nem látom, hogy ezt a hármat hol veszíthetnék el.
De ne legyen igazam...
visca el barca írta:elég ha egyszer véletlenül elbambulnak valamelyik meccsen, egyet meg valamelyik be nem avatott jatekvezeto (:D) elfuj nekik. máris csak két pont.
amugy azonos pontszám esetén mi dönt a végső elszámolásnál? (jol tudom h a több gyozelem?)
Szerintem meg vagy a gólarány vagy az egymás elleni meccsek eredményevisca el barca írta:elég ha egyszer véletlenül elbambulnak valamelyik meccsen, egyet meg valamelyik be nem avatott jatekvezeto (:D) elfuj nekik. máris csak két pont.
amugy azonos pontszám esetén mi dönt a végső elszámolásnál? (jol tudom h a több gyozelem?)
Ugye az egészről akkor van értelme beszélni, ha a Barça megnyerné mind a 11 hátralévő meccsét (akkor viszont 96 ponttal zárnánk, ami nagyon nem gyenge). Ez igazából nem lehetetlen, hazai pályán gyakorlatilag verhetetlenek vagyunk még mindig (simán azzal számolok, hogy otthon elverjük a Realt), a gond az idei idegenbeli forma. Viszont ott szerencsére nem lesznek annyira kemény meccsek, szerintem egyedül a Betis, a Rayo és a Levante otthonában kell nagyon vigyázni, de ezek is simán nyerhető meccsek.gerzsakov írta: Real: Villareal(i) Sociedad(o) Osasuna(i) Valencia(o) A. Madrid(i) Gijon(o) Barca(i) Sevilla(o) Granada(i) Mallorca(o)
Barca: Granada(o) Mallorca(i) Bilbao(o) Zaragoza(i) Getafe(o) Levante(i) Real(o) Vellecano(i) Espanyol(o) Betis(i)