Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
http://es.wikipedia.org/wiki/Anexo:M%C3 ... spa%C3%B1aozsimiki írta:Ez kicsit most mellékes, de:
"Messi (153) surpasses Julio Salinas (152) and is now 16th top goalscorer in the history of the Liga #fcblive"
vki tud mutatni nekem egy top 20at ebből?
http://en.wikipedia.org/wiki/La_Liga#Al ... op_scorersozsimiki írta:Ez kicsit most mellékes, de:
"Messi (153) surpasses Julio Salinas (152) and is now 16th top goalscorer in the history of the Liga #fcblive"
vki tud mutatni nekem egy top 20at ebből?
Vicces hogy egy Sztár Sportos poszter ott feszít a szekrényajtónlevproff írta:
Ini fecskébe befigyel.
Ebben a szezonban bajnokin ez volt az 5. triplája, illetve volt ugye egy 4-ese is, szal tulajdonképpen a 6.Rivaldinho írta:Nem tudom mennyi mesterhármasa van a bolhának ebben a szezonban ( a bajnokikon )... Nem tudja valaki ?
Igen, előbb küldte a mailemreDeus írta:ozsimiki írta:Háttér is befigyel
Na neeee... Ez nagyon nagy kép!!!Ez most készült?
Nem lehet tudni. Bármikor jöhetnek olyan focisták mint Messi....ekkoriban szerinted kérdezgették, vajon megdöntik e César rekordjátmessideco írta:Impossible is nothing
A kis bolha hatalmasra nőtt, elfoglalta a Barca trónját.
Nincsenek szavak, ezt érezni kell.
Köszönöm Istenem, hogy láthatom ezt a zsenit.
234 és hol van még a vége. Nem tudom meddig mehet fel ez a mutató.
Visca el Barca, és minden.
OFF: Szerintetek megdöntik-e a rekordját?![]()
A kommentátorok már engem is nagyon dühítenek. Meccsenként 5ször, Messi gólonként 2x mondják el, hogy Messi fele ekkora legenda nem lenne a többiek nélkül. Igaz,igaz, de mindenki tudja,nem kell mondani.ozsimiki írta:Bődületes![]()
Mint focit szerető ember, elmondhatom,hogy ez a legnagyobb dolog,hogy egy ilyen Barcát átélhetek, egy ilyen Legendával. (legendákkal)
Faragó Ricsi szerint ezen a szinten a 3.gólja már nem nehéz, a laszti volt a lényeg, hát elmondanám neki,hogy a top10ből ebben a helyzetben legalább 6-7 belebikázott volna abba a kiugratásba, nem pedig elhúzza,és megoldja okosba mint Leo.
Folytatása következik....