Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Lottószámok?-senzu- írta:ez akkor lenne poén, ha lőne még egyet, aminél Alvestől kapná az assistotDeus írta:Na most mar hivatalosan is beerte cesart![]()
Az erdekes az hogy a golpassz jatekosanak a mez szama 23232 szamnak az elso ket szamjegye.
Nem tudjuk, hogy mit mondott neki, persze kicsit erélyesebben szólt oda, de lehet csak a meccs hevében tette és tökre vállalhatóan elmagyarázta, hogy mi lett volna szerinte a játék. Ezzel önmagában nincs gond.Bob_Marley írta:Egyetértek AndrissalDeus írta:Szerintem meg megengedheti magának hogy kis leckét adjon a "pályakezdőnek"Andris írta:Ez nagyon nem szép tőle, ugyanakkor igaza van valószínűleg.
-
De Messi profi, nem szabadna neki.![]()
Nálam is ugyan ez van: Ontom a gólokat a floorball -on, messze én vagyok a gólkirály, mégis leoltok mindenkit aki nem néz körbe mielőtt passzol...
CSAPATJÁTÉK, nem szabadna kivételezésnek lennie!
Elrontotta, tovább kell menni, nem leugatni!Betudható annak ma biztos nagyon akar, túl sok jelentősége nincsen, de hosszabb távon nem lenne jó tendencia, s nem is lesz remélhetőleg!
Egyetértek AndrissalDeus írta:Szerintem meg megengedheti magának hogy kis leckét adjon a "pályakezdőnek"Andris írta:Ez nagyon nem szép tőle, ugyanakkor igaza van valószínűleg.
-
Nálam is ugyan ez van: Ontom a gólokat a floorball -on, messze én vagyok a gólkirály, mégis leoltok mindenkit aki nem néz körbe mielőtt passzol...
Nem értem, miről van szó? Lemaradtam valamiről?Deus írta:Szerintem meg megengedheti magának hogy kis leckét adjon a "pályakezdőnek"Andris írta:Ez nagyon nem szép tőle, ugyanakkor igaza van valószínűleg.
-
Szerintem meg megengedheti magának hogy kis leckét adjon a "pályakezdőnek"Andris írta:Ez nagyon nem szép tőle, ugyanakkor igaza van valószínűleg.
-
De Messi profi, nem szabadna neki.
ez akkor lenne poén, ha lőne még egyet, aminél Alvestől kapná az assistotDeus írta:Na most mar hivatalosan is beerte cesart![]()
Az erdekes az hogy a golpassz jatekosanak a mez szama 23232 szamnak az elso ket szamjegye.
Hát valahogy motiválni is kell ezután, nehogy leálljon...lui1698 írta:És az milyen lenne, ha ma rúgna kettőt, mindenki happy megy a pezsőzés, erre két nap múlva előállnak a statisztikusok, hogy "Hoppá, bocsi srácok, de két lap összeragadt, még sincs meg a rekord..."
Mintha annyira számítana neki.Deus írta:inkább az a bazinagy szerencse, hogy most vették észre az eltérést, nem pedig a Messi 232. v 233. v 234. v 235. góljánál...Mihu írta:Egyébként gondoljatok bele, hogy milyen tragédia lehetett volna Messinek, ha úgy számolják el Cesar góljainak számát, hogy mondjuk nem 232 jön ki, hanem 230. Messinek ugye most 231 van. Egy ilyen rekordot szerintem tragédia lehet nem a pályán megélni, hanem otthon a kanapén ülve a Blackberry-jén netezve olvasni a hírt, hogy elszámolták Cesár góljainak számát, és Messi már az előző bajnokin megelőzte...Egy ilyen rekordot a pályán kell átélni, hallani ahogy a stadion felállva tapsol (mert szerintem a Bernabéu és az Espanyol stadionját kivéve mindenhol felállva tapsolnák meg a rekordot), és megfosztva lenni ettől az élménytől borzalmas lehetett volna.
Az lett volna a kemény, hogy ha már mindenki elkönyvelte a Messi 234. gólját, és úgy készülünk a következő meccsre, hogy meglesz a 235. gól, erre bejelentik hogy "jabocselszámoltunk231volt"...
És egyetértek, ezt a rekordbeállítást pályán kell átélni, és nem akárhol... Bazinagy szerencséje volt Messinek most...