Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem szó szerint egyik ilyen verzióban sem érdemes hinni, mert mindegyikben vannak tévedések, legalábbis lehetnek, mindent nem tudhatnak a dologról, mindenesetre a hivatalos verzióban majdnem 11 éve nem hiszekcsababarca írta:Sokszor előkerülő téma mindenhol. nekem megvan erről az álláspontom.soadroli írta:http://www.youtube.com/watch?v=cBpS7jug8vg
Szerintem ebbe a topikba belefér. Remélem nem baj, hogy belinkeltem.
Ha valakit érdekel a téma, nézze meg, nagyon érdekes.
Azt ajánlom mindenki nézze meg,aztán döntse el magában,hogy hisz e ebben,vagy elfogadja a hivatalos verziót.
Sokszor előkerülő téma mindenhol. nekem megvan erről az álláspontom.soadroli írta:http://www.youtube.com/watch?v=cBpS7jug8vg
Szerintem ebbe a topikba belefér. Remélem nem baj, hogy belinkeltem.
Ha valakit érdekel a téma, nézze meg, nagyon érdekes.
Annyit fűznék hozzá, hogy a Tesco és a többi külföldi áruházlánc sosem járt élen a magyar áruk promotálásában itthon, gondolok a tejfelvásárlási botrányra és hasonlókra...Tim írta:Mutatnék egy képet én is,fejtsük meg együtt.
én imádom a pick szalámit,de nem vásárolom meg,mert az ára visszatart. inkább megveszem a kapuvári sonkát a maga 2100ft/kg-mos árávalmessideco írta:Lehet egy részt a patriotizmus is. Szegedi, Pick, én is az vagyok, de vagány. Ezzel elérik a márkahűséget, ami az egyik legerősebb fogás. És akkor már az ár nem fog annyira számítani.
gondolom az a 2 dkg különbség az tömény arany lehet,különben nincs normális magyarázat.Tim írta:Mutatnék egy képet én is,fejtsük meg együtt.
A bal oldali kép a szegedi teszkóban készült:Pick szalámi 40 dkg=2349 ft.
A jobb oldali a müncheni nettoban készült:Pick szalámi 38 dkg=3,99€=1156ft.
Vajon mi lehet ennek az oka? Az áfa nem,annak ellenére hogy nálunk 27%,a gazdasági tévúton járó németeknél pedig 7%..
Talán ez eltérő átlagfizetésekhez igazították az árat?
ennek van egy jobb,magyarosított változata.Ott Moldávia Mordor néven futsjd írta:Románia jellemzése igencsak találóra sikeredettFtcSikiHun írta:milyen igaz...![]()
Románia jellemzése igencsak találóra sikeredettFtcSikiHun írta:milyen igaz...
nekem semmi gond nincs vele.TT írta:jó nálatok a sport1? nekem tegnap óta nem jön be..
Persze hétvégére én is kiveszem.Sanama írta:
Viszont a szemednek nem túl jó,ha 1hónapig "van benne valami" folyamatosan. Biztos megcsinálják,hogy minimális zavart okozzon,de akkor sem pihen a szemed.
Én olyanról hallottam,hogy eldobható kontaktlencse. Szerintem az a legpraktikusabb. Reggel felteszed, este kidobod a kukába.
Viszont a szemednek nem túl jó,ha 1hónapig "van benne valami" folyamatosan. Biztos megcsinálják,hogy minimális zavart okozzon,de akkor sem pihen a szemed.Tdavid írta:Én most lesz 1 éve hogy lencsés lettem.Primitive írta:Szeretnék kontaktlencsét kipróbálni. Kb. már 15 éve viselek szemüveget, és úgy döntöttem, hogy kipróbálnám a lencsét is.
Valaki tudna tanácsot adni, hogy mikre kell odafigyeljek, vagy hol érdemes csináltatni. Ár/érték arányban jó legyen.
Még valami sötét szemem van, abból lehet valami világosat "csinálni", vagy át fog ütni az eredeti szín?
Nem tudom felétek van e Optic World.Én bennük bízok.
Először el kellet menni próbalencséért.Akkor egy doki meg is vizsgálta a szemem, majd betanították hogy kell kivenni illetve betenni a lencsét.
Meg ott el is mondják hogy mire kell odafigyelni vele kapcsolatba.
Amúgy én a Biofinity lencsékre esküszöm.Nagyon nagy előnye hogy lehet benne aludni így akár 1 hónapig folyamatosan fent lehet.Ezeknek az ára 12.000 Ft 3 hónapra.
Viszont a szemed színét nem nagyon hiszem hogy befolyásolnál.De ezt már nem igazán tudom.
Én most lesz 1 éve hogy lencsés lettem.Primitive írta:Szeretnék kontaktlencsét kipróbálni. Kb. már 15 éve viselek szemüveget, és úgy döntöttem, hogy kipróbálnám a lencsét is.
Valaki tudna tanácsot adni, hogy mikre kell odafigyeljek, vagy hol érdemes csináltatni. Ár/érték arányban jó legyen.
Még valami sötét szemem van, abból lehet valami világosat "csinálni", vagy át fog ütni az eredeti szín?