Na végre a Madrid is bukott egy meccset. Azért nem semmi, hogy a klasszikust leszámítva eddig a pillanatig minden bajnokit behúztak a Santander elleni x óta. Ronaldo meglepően szép gólpasszt adott, míg Cazorla...

8 pont még mindig sok, 5-nél már kicsit szorosabb lenne, de sajnos ez is nagyon sok. Bízom a Villarealban, de ellenünk is csak a hatalmas mákjuknak és a mi formahanyatlásunknak köszönhetik az akkori x-et. Sztem a Real be fogja húzni...
shutterisland írta:Barca : granada(o),mallorca(i),bilbao(o),zaragoza(i),getafe(o),levante(i), rayo(i),malaga(o),espanyol(o),betis(i)
real : villareal (i),sociedad(o),osasuna(i),valencia(o),atletico m.(i), gjon(o),sevilla(o),bilbao(i),granada(i),mallorca(o)
+ a clasicó barcelonában.
Hát ez inkább nekünk rossz. A Real a Mallorca-Betis-Rayo-Levante 4-es ellen megszenvedett idegenben és sztem ez velünk sem lesz máshogy.
A Realnál nem is mernék tippelni, mert nagyon meggyőzőek, de mondjuk ezt a tegnapi esti teljesítményükre nem számítottam. Ha a Sevilla tud úgy játszani, mint ellenünk oda-vissza, vagy a Real ellen otthon (2-6), ahol ha az eredménnyel ugyan, de a játékukkal egyáltalán nem volt gond, akkor okozhatnak meglepetést Madridban is, bár erre kicsi a valószínűség. A gond, hogy a Real a nehéz meccseit idegenben már mind letudta. Az Atletico rendre vérszegény ellenük, talán még a Bilbao és az Osasuna. De ehhez nekünk is kéne mindent nyerni. Nagyon kevés esélyt érzek még így is.