Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
pistinho
Barça B

2012.03.19. 09:48:48

altercore írta:...
Mondjuk szerintem arra sem számítottál, hogy a Malaga pontokat fog elvenni a Madridtól.

A Rayo és a Betis meccsek után látszott, hogy valami megváltozott. Azért ezek után egy Valencia, Villareal, Osasuna még okozhat kellemetlen meglepetéseket. Nem beszélve majd a Bilbaoról a klasszikus után. És a gyenge ág a BL-ben nem biztos hogy jót tesz nekik, mert nem kell a maxon pörögniük.
kadarzsolt85
Jugador del Barça

2012.03.19. 09:43:00

altercore írta:Annak, hogy a Real nem nyert tegnap a madrid drukkereken kívül csak a következő 3 csapat drukkerei nem örülhetnek. Valószínűleg egyik sem ússza meg 3 kapott gólnál kevesebbel :D. Szerintem jókor jött ez a pofon a Realnak, az utóbbi időben igencsak leeresztett a csapat, így most valszeg kapnak egy fejmosást Mourinhotól és összekapjál magukat. A Barcelona elleni meccsig nem lesz több pontvesztés, ebben biztos vagyok. Nincsen itt baj, 8 pont még mindig maradt az előnyből, bőven elég a hátralévő fordulókra.
Szerintem a Barcelonai meccs utan mar csak harom pont lesz a hatrany,mert ikszelni fognak szerintem a Villareallal is es mi otthon megverjuk bar igy lenne almodozom de azert megtortenhet
Barca Barca Baaarca
altercore
Barça B

2012.03.19. 09:31:26

Annak, hogy a Real nem nyert tegnap a madrid drukkereken kívül csak a következő 3 csapat drukkerei nem örülhetnek. Valószínűleg egyik sem ússza meg 3 kapott gólnál kevesebbel :D. Szerintem jókor jött ez a pofon a Realnak, az utóbbi időben igencsak leeresztett a csapat, így most valszeg kapnak egy fejmosást Mourinhotól és összekapjál magukat. A Barcelona elleni meccsig nem lesz több pontvesztés, ebben biztos vagyok. Nincsen itt baj, 8 pont még mindig maradt az előnyből, bőven elég a hátralévő fordulókra.
noname
Llegenda del Barça

2012.03.19. 07:28:21

Sztem a sorsolás nekünk kedvez. Levante már valamelyest kifúlt, Mallorca, Zaragoza gyenge. A Rayo és a Betis nem könnyű, de sztem meglesz.
A Real ellenben utazik Pamplonába, Villarrealba, az Atletico ellen is nagyon nehéz meccs lesz, de a Bilbao tán a legnehezebb, míg a Granada se rossz. A sorsolás nekünk kedvez, remélem kihasználjuk!
A Fifa egy szégyen
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.03.19. 06:21:13

Na végre a Madrid is bukott egy meccset. Azért nem semmi, hogy a klasszikust leszámítva eddig a pillanatig minden bajnokit behúztak a Santander elleni x óta. Ronaldo meglepően szép gólpasszt adott, míg Cazorla... :D 8 pont még mindig sok, 5-nél már kicsit szorosabb lenne, de sajnos ez is nagyon sok. Bízom a Villarealban, de ellenünk is csak a hatalmas mákjuknak és a mi formahanyatlásunknak köszönhetik az akkori x-et. Sztem a Real be fogja húzni...
shutterisland írta:Barca : granada(o),mallorca(i),bilbao(o),zaragoza(i),getafe(o),levante(i), rayo(i),malaga(o),espanyol(o),betis(i)

real : villareal (i),sociedad(o),osasuna(i),valencia(o),atletico m.(i), gjon(o),sevilla(o),bilbao(i),granada(i),mallorca(o)

+ a clasicó barcelonában.
Hát ez inkább nekünk rossz. A Real a Mallorca-Betis-Rayo-Levante 4-es ellen megszenvedett idegenben és sztem ez velünk sem lesz máshogy.

A Realnál nem is mernék tippelni, mert nagyon meggyőzőek, de mondjuk ezt a tegnapi esti teljesítményükre nem számítottam. Ha a Sevilla tud úgy játszani, mint ellenünk oda-vissza, vagy a Real ellen otthon (2-6), ahol ha az eredménnyel ugyan, de a játékukkal egyáltalán nem volt gond, akkor okozhatnak meglepetést Madridban is, bár erre kicsi a valószínűség. A gond, hogy a Real a nehéz meccseit idegenben már mind letudta. Az Atletico rendre vérszegény ellenük, talán még a Bilbao és az Osasuna. De ehhez nekünk is kéne mindent nyerni. Nagyon kevés esélyt érzek még így is.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Xavi e Messi
Barça B

2012.03.19. 01:50:43

Én örülök, hogy az APOEL-t kapták, mert otthon lehet meg tudja őket kicsit szorongatni a kiscsapat, aztán csak lesnek. :) (végülis csak ott vannak a legjobb 8 között meglepetésként)
Én végignéztem a Real meccset, a pasim (aki Realos) elaludt rajta, de akkorát sikítottam Cazi góljánál, hogy felijedt. :lol: Utána 10 percig táncoltam és felpattintottam egy sört is.
Nem tudom, néztétek-e a madridista blogot, de ott páran világvége hangulatba kerültek, már arról beszéltek, hogy elbukják a bajnokságot. (pedig még mindig van 5 pont előnyük, mivel a classicot sima hazaira teszem)
visca el barca
Presidente del Barça

2012.03.19. 01:45:36

shutterisland írta:én akkor lennék optimista, ha kaptak volna egy chelseat (de akár csak egy benficát..) az apoel helyett, mert így két meccset pihenhetnek, amíg mi a milannal nyomunk 2 véresen komoly csatát.
ez lehet akár a mérleg nyelve is.
igen. ezt én is írtam. mindazonáltal mintha kissé fáradna a madrid és elöl nem igazan tud rotalni murinnyo. apoel ellen is a legerosebb 11 fog kifutni és lesz hajtás mert ha azt a meccset nem huzzak be az nekik nagyon égő
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
shutterisland
Director del Fútbol

2012.03.19. 01:35:19

én akkor lennék optimista, ha kaptak volna egy chelseat (de akár csak egy benficát..) az apoel helyett, mert így két meccset pihenhetnek, amíg mi a milannal nyomunk 2 véresen komoly csatát.
ez lehet akár a mérleg nyelve is.
visca el barca
Presidente del Barça

2012.03.19. 01:14:11

shutterisland írta:arca : granada(o),mallorca(i),bilbao(o),zaragoza(i),getafe(o),levante(i), rayo(i),malaga(o),espanyol(o),betis(i)

real : villareal (i),sociedad(o),osasuna(i),valencia(o),atletico m.(i), gjon(o),sevilla(o),bilbao(i),granada(i),mallorca(o)

lehet elemezgetni, én meg is teszem, de sztem felesleges :D

nekünk ami meleg lehet, az otthon az espanyol és az utolso fordulo a betis. remélem addigra nem dől el a bajnokság, és sevillában lesz még tét. akkor a srácok biztos nem hibáznak. sokan gondolom tartanak a levantei turatol, meg az otthoni malaga elleni meccstől de az sztem sima lesz.

marigtnál az a baj, h a combosabb csapatokkal (vale, sevilla) otthon játszik. remélem azért bilbaoban izzadnak majd, meg egyszer ennek a szerencsétlen atletico madridnak is igazán kijöhetne a lépés....

kár h a bl finálé elott vége a bajnokságnak, mert ha ott elcsipáznánk őket, és lenne még egy-két fordulo, biztos megremegne a lábuk.

mindazonáltal én még mindig azt mondom classico ide vagy oda, sok az a 8 pont. ha 5 lenne jobban biznék a srácokban...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
cyrax
Jugador del Barça

2012.03.19. 00:53:27

Gyerekek, kár egy x után már lüktetve számolgatni. Még mindig 3 meccsnyire vannak... Majd ha lőtávolon belül lesznek, akkor esetleg..de addig???
Pavel
Entrenador del Barça

2012.03.19. 00:52:43

Azért nem hiszem, hogy az elkövetkező hetekben kapnak a Madrid ellenfelei szabadrúgást az utolsó 10 percben. :lol:
Viccet félretéve. Még én is bízok a Madridiak pontvesztésében. Van egy-két potenciális tippem, hogy hol lesz meleg nekik a pite.
Természetesen tisztességes bíráskodás mellett.
shutterisland
Director del Fútbol

2012.03.19. 00:52:29

arca : granada(o),mallorca(i),bilbao(o),zaragoza(i),getafe(o),levante(i), rayo(i),malaga(o),espanyol(o),betis(i)

fcbpete
Jugador del Barça

2012.03.19. 00:39:22

11 forduló alatt kell két vereség és egy iksz. Az egyikről mi magunk gondoskodhatunk. Azért a Valenciában ill. a CR nélküli(4sárga) jelen formában lévő Reálban is 'bízhatunk' szerintem. 8 meccset is nyerhetnek akár e forgatókönyv szerint. Játszanak a Bilbaoval az Atleticoval és velünk idegenben, ill. fogadják a Valenciát és a Sevillát is. Az meg hogy mi bárhol is pontot hullajtsunk az természetesen nem megengedett. Én látok olyan 15-20% esélyt. De szép is lenne!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fcbpete 2012.03.19. 00:56:04-kor.
Gali
Capitá del Barça

2012.03.19. 00:38:21

Mihu írta:
Enjoy írta:Egy vereség és egy x tuti lesz még a Madridban!

A vereséget szerintem nem kell magyaráznom..:D
Az a baj hogy ha azt kiszámolod, akkor az még mindig 3 pont különbség....úgyhogy az meg bőven bőven nem elég. Szerintem a Madrid még egyetlen egyszer ki fog kapni, tőlünk, meg talán egy x. De ennyi...még kellene mégegy vereség, vagy 2 x...de az már nem lesz meg. 11 forduló alatt nem fognak csak 7et nyerni.
Nyerhetnek 8-szor is, ugyanis 3 meccsen belül vagyunk. Innentől kezdve a Barcának nincs megállás.
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
Deus
Boixos Nois

2012.03.19. 00:25:29

http://videa.hu/videok/sport/real-madri ... d9C1uCO0NW

azé nem kicsit tekert Cazi bá' 8) de tökmind1 :twisted:

idézem Pep -től:

Felejtsétek el! Ezt a Ligát nem fogjuk megnyerni.
KépKép
Mihu
Director del Fútbol

2012.03.19. 00:13:35

Enjoy írta:Egy vereség és egy x tuti lesz még a Madridban!

A vereséget szerintem nem kell magyaráznom.. 8)
Az X-ben pedig azért vagyok biztos, mert CR-nek ki kell majd hagynia egy meccset, ugyanis 4 sárgája van, s vagy EC-előtt 2vel gyűjti be az 5. lapot, vagy pedig ellenünk lévő meccsen. Egy CR nélküli Margitnak pedig nem nagy kunszt odapörzsölni :D
Az a baj hogy ha azt kiszámolod, akkor az még mindig 3 pont különbség....úgyhogy az meg bőven bőven nem elég. Szerintem a Madrid még egyetlen egyszer ki fog kapni, tőlünk, meg talán egy x. De ennyi...még kellene mégegy vereség, vagy 2 x...de az már nem lesz meg. 11 forduló alatt nem fognak csak 7et nyerni.
visca el barca
Presidente del Barça

2012.03.19. 00:04:28

pff... jo hogy már fel nem háborodtok h nem fujnak be minden meccsen 6 büntetőt... :?
Kép
Enjoy
Capitá del Barça

2012.03.19. 00:03:41

Egy vereség és egy x tuti lesz még a Madridban!

A vereséget szerintem nem kell magyaráznom.. 8)
Az X-ben pedig azért vagyok biztos, mert CR-nek ki kell majd hagynia egy meccset, ugyanis 4 sárgája van, s vagy EC-előtt 2vel gyűjti be az 5. lapot, vagy pedig ellenünk lévő meccsen. Egy CR nélküli Margitnak pedig nem nagy kunszt odapörzsölni :D
Kép
Raul#7
Barça B

2012.03.18. 23:57:16

Jó pár kétes sziztuációt nem fújt be a bíró ide is és oda is.
Tuti, hogy elő lesz véve a jó öreg bírózás, hiszen volt egy-két 11-es szitu.
De kérem, ez a meccs nem azon múlt. Amit benzema kihagyott pl, 3 méterről üres kapu mellé.....
Megfogadtam, hogy nem írok ide többet, de sajnos nem tudtam megállni.
Nem tudom milyen kétes szituációra gondolsz a malagával kapcsolatban, de ha befúj a Realnak mondjuk két 11-est senki nem szólhatott volna semmit. DE nem emiatt nem nyertek, egy nagy rakás semmi (igazából még csúnyább szóval illetném) volt a mai produkció, egyáltalán nem érdemelt a Real győzelmet.
Csak ugye ez a meccs nem illik bele a Real a bírók miatt vezeti több ponttal a bajnokságot elméletbe, persze majd év végén amikor kiszámolják az okosok, hogy mennyi pontot kaptunk a bíróktól, az ilyen meccseket nagyvonalúan elfelejtik (ahogy eddig is...).
Lehet, hogy hülyén hangzik, de örülök hogy nem nyertünk, talán rájönnek a srácok, hogy amit az elmúlt pár hétben mutattak az kevés lesz, és odateszik magukat a következő meccseken, hogy a Clasico-ig maradjon meg ez a pontkülönbség.
cyrax
Jugador del Barça

2012.03.18. 23:55:50

Cali írta:Arra kíváncsi lennék, hogy Mou mennyit rotál?! Szerintem Xabi, Ronaldo, Ramos alig pihentek az idény folyamán. Nemsokára jön a heti két meccs nekik is, ahol ugyanúgy nyomni fogja ezeket a játékosokat és bízom a további pontvesztésekben!

Amúgy az elmúlt pár évben, erre az időszakra mindig el volt szállva magától a Real és a szurkolóik nagy része is! De tudjuk, hogy pofára is estek párszor.
Lesz még nekik Bilbao, városi derbi, Osasuna, Barca, és reménykedhetünk a csodában! :D
Remélem Messiék nem sasolnak annyira a Realra, hanem leszegik a fejüket és meccsről-meccsre hozzák a 3 pontot, aztán a végén kiderül, ez mire elég. A real meg bukdácsoljon, ha akar.
Cali
Entrenador del Barça

2012.03.18. 23:50:29

Arra kíváncsi lennék, hogy Mou mennyit rotál?! Szerintem Xabi, Ronaldo, Ramos alig pihentek az idény folyamán. Nemsokára jön a heti két meccs nekik is, ahol ugyanúgy nyomni fogja ezeket a játékosokat és bízom a további pontvesztésekben!

Amúgy az elmúlt pár évben, erre az időszakra mindig el volt szállva magától a Real és a szurkolóik nagy része is! De tudjuk, hogy pofára is estek párszor.
Lesz még nekik Bilbao, városi derbi, Osasuna, Barca, és reménykedhetünk a csodában! :D
looka
Capitá del Barça

2012.03.18. 23:42:49

Végre! Nagyon érett már ez fordulók óta. :)

Amúgy a jelenlegi formájukat elnézve a következő hetekben elég húzós meccseik lesznek/lehetnek.

Villarreal idegenben, Sociedad otthon (ez a kivétel), Osasuna idegenben, Valencia otthon

Ha itt valamelyik meccsen becsúszna egy vereség... [-o<
csabimo
Capitá del Barça

2012.03.18. 23:42:30

Na a meccsről annyit tudok mondani, h egy Reálos barátommal néztem :D és a 85.percben raktam egy x-et 800ft---9900! sose jobbkor nagyon kellett már nekik...

Visca Barca!
JanPieterzoon
Jugador del Barça

2012.03.18. 23:40:04

G.Gabe írta:
JanPieterzoon írta:Ideje volt már, legutóbb a Betis ellen sem játszottak túl jól, meg kicsit korábban a Rayo Vallecano ellen is szoros volt a meccs. Mondjuk pont nem ezen a meccsen számítottam pontvesztésre, de annyi baj legyen. Messiék pedig végre idegenben is meggyőzően játszanak, ahogy az utóbbi években is a február után sikerült újra magasabb fokozatba kapcsolni.

Ezért sem értem miért adta fel Guardiola a bajnokságot, szerintem még van esély, ha nem is mi vagyunk a favoritok. 8 pont, a klasszikus után lesz 5 pont. Ha néhány fordulóval ezelőtt az Osasuna ellen nem pihen egyszerre Xavi, Iniesta és Fabregas is (a Leverkusenre készülve... ), akkor a klasszikust is beleszámolva már csak 2 pont lenne a hátrány, ami meg simán hozható lenne.
Szerintem lélektan miatt hangoztatja ezt.
Higgye el a Madrid, h elsők...
És talán ezzel a fiúkról is le akarja venni a terhet.
Ebben lehet valami, de ha a végén három ponton belül lesz a különbség, amire azt gondolom van esély, mivel a szezon végére általában a Barcelona jobb formában szokott lenni, mint a Madrid, akkor az Osasuna elleni meccs miatt nagyon mérges leszek Guardiolára, az a három pont még nagyon hiányozhat. Ha most például csak 5 pont lenne a különbség, akkor azt mondanám, hogy kb 50-50% lenne az esély (leginkább azért mert a hazai klasszikust egy kiélezett helyzetben nem hiszem, hogy elbuknák, plusz most talán egy kicsit jobb formában érzem a Barcát), de így azért bravúr lenne már a bajnoki cím, mindenesetre köszi a Malagának, nagyon kellett már egy ilyen eredmény.
salas9
Entrenador del Barça

2012.03.18. 23:35:12

messideco írta:Villareal? Ne vicceljünk, most kaptak ki a Levantétól.
Igen, Marchenat kinyomták a 90. percben és Xavi Torres a 93. percben szerezte a győztes gólt.

Egy esetleges pontvesztés ott is jól jönne, de most javítani fognak. Sajnos...
Kép
Válasz küldése