Barça vs. Real - El Clásico
Reménykedni szerintem is felesleges. Mindenki azzal számol, h otthon megverjük a Madridot, hozzáteszem ebbe én is bízom. A bibi ott van, h azt várjátok, h a Real még pontokat fog veszíteni, mi pedig mindent behúzunk. Na itt van a kutya elásva, az idei évet figyelembe véve kétlem, h mi nem fogunk pontot veszíteni, ez nem az a szezon.
Plusz még José Mouronho nem az az ember, aki 10 pontos előnyről bajnokságot szokott bukni.
Félreértés nem essék természetesen én is szeretném, ha sikerülni egy elképesztő hajrával megfordítani, csak reális esélyt erre nem látok. Éppen ezért nem is élem bele magam, mert a végén, akkor jobban fáj, ha mégse sikerül (amire elég nagy az esély).
Igazából nekem mindegy, h 10, 8 vagy 2 ponttal veszítsük el a bajnokságot.
Persze komolyan kell venni a bajnokságot és minden meg kell tenni a győzelmekért, de MOST igazán az a két sorozat a fontos, ahol még reális esély van a győzelemre.
A kupadöntő nagyon nem lesz egyszerű a b.aszkok ellen, ezt láthattuk 3 évvel ezelőtt is, igaz, h viszonylag simán nyertünk. DE egy ilyen döntőnek mindig elképesztő hangulata van, ilyenkor pedig minden megtörténhet.
Plusz még ott van a BL, ahol elég szerencsétlen a sorsolásunk, de csak rajtunk múlik a az egész. Még most is nyugodt szívvel mondhatjuk azt, h ha a Barca közel a legjobbjához teljesít, akkor verhetetlen. Ezt kell megcsinálni.
Ha nagyon leakarom egyszerűsíteni, akkor azt mondom, h van 6 meccs, ami még nagyon fontos, plusz még az otthoni klasszikus, aminek szerintem már csak presztízs értéke lesz.
Plusz még José Mouronho nem az az ember, aki 10 pontos előnyről bajnokságot szokott bukni.
Félreértés nem essék természetesen én is szeretném, ha sikerülni egy elképesztő hajrával megfordítani, csak reális esélyt erre nem látok. Éppen ezért nem is élem bele magam, mert a végén, akkor jobban fáj, ha mégse sikerül (amire elég nagy az esély).
Igazából nekem mindegy, h 10, 8 vagy 2 ponttal veszítsük el a bajnokságot.
Persze komolyan kell venni a bajnokságot és minden meg kell tenni a győzelmekért, de MOST igazán az a két sorozat a fontos, ahol még reális esély van a győzelemre.
A kupadöntő nagyon nem lesz egyszerű a b.aszkok ellen, ezt láthattuk 3 évvel ezelőtt is, igaz, h viszonylag simán nyertünk. DE egy ilyen döntőnek mindig elképesztő hangulata van, ilyenkor pedig minden megtörténhet.
Plusz még ott van a BL, ahol elég szerencsétlen a sorsolásunk, de csak rajtunk múlik a az egész. Még most is nyugodt szívvel mondhatjuk azt, h ha a Barca közel a legjobbjához teljesít, akkor verhetetlen. Ezt kell megcsinálni.
Ha nagyon leakarom egyszerűsíteni, akkor azt mondom, h van 6 meccs, ami még nagyon fontos, plusz még az otthoni klasszikus, aminek szerintem már csak presztízs értéke lesz.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Én egy picit reménykedem. Jön a 2 meccs hetente nekik is, játékosaik így is fáradtak már, de mostantól megint csak nem lehet őket pihentetni. Plusz itt már csak ők veszíthetnek, ez is nyomhatja a vállakat.Sanama írta:Reménykedni felesleges szerintem. A Real a legjobbkor kapott ki, José rendet tesz a fejekben és magabiztosan fogják hozni a ligát.
De nem bánom, ha ők nyerik a ligát, csak ne ekkora különbséggel!
- salas9
- Entrenador del Barça
Én is így vagyok ezzel. José most elég rendesen felpörgeti majd őket.Sanama írta:Reménykedni felesleges szerintem. A Real a legjobbkor kapott ki, José rendet tesz a fejekben és magabiztosan fogják hozni a ligát.
Felesleges a sorsolást is nézni a Valencia és Sevilla ellen is otthon játszanak, és a kettő közül is a Valencia aki még érhetne valamit. Ami fejtörést okozhat nekik az idegenben a Bilbao és a Barca. Pamplonában úgyis behúzzák, az Atleticot nem kell magyaráznom.
Ennek köszönhetően maximum a hátrányukból tudunk majd faragni. Persze ehhez az idegenbeli teljesítményre oda kell figyelni, noha most az utolsó három vendég fellépésünkön nyertünk és mindössze egy gólt kaptunk.

Mindenki temeti a Barcat de ha megnézzük a sorsolást akkor láthatjuk hogy a Realnak van még sok rangadója! Hátralévő meccsek:
Real: Villareal(i) Sociedad(o) Osasuna(i) Valencia(o) A. Madrid(i) Gijon(o) Barca(i) Sevilla(o) Granada(i) Mallorca(o)
Barca: Granada(o) Mallorca(i) Bilbao(o) Zaragoza(i) Getafe(o) Levante(i) Real(o) Vellecano(i) Espanyol(o) Betis(i)
Még bármi lehet az is, hogy a Real simán bajnok lesz de az is, hogy a Clasicora már minimális lesz a különbség vagy talán semmi!
Real: Villareal(i) Sociedad(o) Osasuna(i) Valencia(o) A. Madrid(i) Gijon(o) Barca(i) Sevilla(o) Granada(i) Mallorca(o)
Barca: Granada(o) Mallorca(i) Bilbao(o) Zaragoza(i) Getafe(o) Levante(i) Real(o) Vellecano(i) Espanyol(o) Betis(i)
Még bármi lehet az is, hogy a Real simán bajnok lesz de az is, hogy a Clasicora már minimális lesz a különbség vagy talán semmi!

Egy Club mindörökre! FC BARCELONA!
"Sok évet vártam erre a pillanatra. Ez egy különleges nap. 8 év után tértem haza. Ez a legkeményebb kihívás az életemben, de tudom, hogy segítetek átjutni rajta. Remélem, hogy sok emléket adok nektek a Camp Nouban." -CESC FABREGAS
Reménykedni felesleges szerintem. A Real a legjobbkor kapott ki, José rendet tesz a fejekben és magabiztosan fogják hozni a ligát.
-
- Jugador del Barça
Remenykedjunkpistinho írta:Mondjuk szerintem arra sem számítottál, hogy a Malaga pontokat fog elvenni a Madridtól.altercore írta:...
A Rayo és a Betis meccsek után látszott, hogy valami megváltozott. Azért ezek után egy Valencia, Villareal, Osasuna még okozhat kellemetlen meglepetéseket. Nem beszélve majd a Bilbaoról a klasszikus után. És a gyenge ág a BL-ben nem biztos hogy jót tesz nekik, mert nem kell a maxon pörögniük.
Barca Barca Baaarca
Mondjuk szerintem arra sem számítottál, hogy a Malaga pontokat fog elvenni a Madridtól.altercore írta:...
A Rayo és a Betis meccsek után látszott, hogy valami megváltozott. Azért ezek után egy Valencia, Villareal, Osasuna még okozhat kellemetlen meglepetéseket. Nem beszélve majd a Bilbaoról a klasszikus után. És a gyenge ág a BL-ben nem biztos hogy jót tesz nekik, mert nem kell a maxon pörögniük.
-
- Jugador del Barça
Szerintem a Barcelonai meccs utan mar csak harom pont lesz a hatrany,mert ikszelni fognak szerintem a Villareallal is es mi otthon megverjuk bar igy lenne almodozom de azert megtortenhetaltercore írta:Annak, hogy a Real nem nyert tegnap a madrid drukkereken kívül csak a következő 3 csapat drukkerei nem örülhetnek. Valószínűleg egyik sem ússza meg 3 kapott gólnál kevesebbel. Szerintem jókor jött ez a pofon a Realnak, az utóbbi időben igencsak leeresztett a csapat, így most valszeg kapnak egy fejmosást Mourinhotól és összekapjál magukat. A Barcelona elleni meccsig nem lesz több pontvesztés, ebben biztos vagyok. Nincsen itt baj, 8 pont még mindig maradt az előnyből, bőven elég a hátralévő fordulókra.
Barca Barca Baaarca
Annak, hogy a Real nem nyert tegnap a madrid drukkereken kívül csak a következő 3 csapat drukkerei nem örülhetnek. Valószínűleg egyik sem ússza meg 3 kapott gólnál kevesebbel
. Szerintem jókor jött ez a pofon a Realnak, az utóbbi időben igencsak leeresztett a csapat, így most valszeg kapnak egy fejmosást Mourinhotól és összekapjál magukat. A Barcelona elleni meccsig nem lesz több pontvesztés, ebben biztos vagyok. Nincsen itt baj, 8 pont még mindig maradt az előnyből, bőven elég a hátralévő fordulókra.

- noname
- Llegenda del Barça
Sztem a sorsolás nekünk kedvez. Levante már valamelyest kifúlt, Mallorca, Zaragoza gyenge. A Rayo és a Betis nem könnyű, de sztem meglesz.
A Real ellenben utazik Pamplonába, Villarrealba, az Atletico ellen is nagyon nehéz meccs lesz, de a Bilbao tán a legnehezebb, míg a Granada se rossz. A sorsolás nekünk kedvez, remélem kihasználjuk!
A Real ellenben utazik Pamplonába, Villarrealba, az Atletico ellen is nagyon nehéz meccs lesz, de a Bilbao tán a legnehezebb, míg a Granada se rossz. A sorsolás nekünk kedvez, remélem kihasználjuk!
A Fifa egy szégyen
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Na végre a Madrid is bukott egy meccset. Azért nem semmi, hogy a klasszikust leszámítva eddig a pillanatig minden bajnokit behúztak a Santander elleni x óta. Ronaldo meglepően szép gólpasszt adott, míg Cazorla...
8 pont még mindig sok, 5-nél már kicsit szorosabb lenne, de sajnos ez is nagyon sok. Bízom a Villarealban, de ellenünk is csak a hatalmas mákjuknak és a mi formahanyatlásunknak köszönhetik az akkori x-et. Sztem a Real be fogja húzni...
A Realnál nem is mernék tippelni, mert nagyon meggyőzőek, de mondjuk ezt a tegnapi esti teljesítményükre nem számítottam. Ha a Sevilla tud úgy játszani, mint ellenünk oda-vissza, vagy a Real ellen otthon (2-6), ahol ha az eredménnyel ugyan, de a játékukkal egyáltalán nem volt gond, akkor okozhatnak meglepetést Madridban is, bár erre kicsi a valószínűség. A gond, hogy a Real a nehéz meccseit idegenben már mind letudta. Az Atletico rendre vérszegény ellenük, talán még a Bilbao és az Osasuna. De ehhez nekünk is kéne mindent nyerni. Nagyon kevés esélyt érzek még így is.

Hát ez inkább nekünk rossz. A Real a Mallorca-Betis-Rayo-Levante 4-es ellen megszenvedett idegenben és sztem ez velünk sem lesz máshogy.shutterisland írta:Barca : granada(o),mallorca(i),bilbao(o),zaragoza(i),getafe(o),levante(i), rayo(i),malaga(o),espanyol(o),betis(i)
real : villareal (i),sociedad(o),osasuna(i),valencia(o),atletico m.(i), gjon(o),sevilla(o),bilbao(i),granada(i),mallorca(o)
+ a clasicó barcelonában.
A Realnál nem is mernék tippelni, mert nagyon meggyőzőek, de mondjuk ezt a tegnapi esti teljesítményükre nem számítottam. Ha a Sevilla tud úgy játszani, mint ellenünk oda-vissza, vagy a Real ellen otthon (2-6), ahol ha az eredménnyel ugyan, de a játékukkal egyáltalán nem volt gond, akkor okozhatnak meglepetést Madridban is, bár erre kicsi a valószínűség. A gond, hogy a Real a nehéz meccseit idegenben már mind letudta. Az Atletico rendre vérszegény ellenük, talán még a Bilbao és az Osasuna. De ehhez nekünk is kéne mindent nyerni. Nagyon kevés esélyt érzek még így is.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
-
- Barça B
Én örülök, hogy az APOEL-t kapták, mert otthon lehet meg tudja őket kicsit szorongatni a kiscsapat, aztán csak lesnek.
(végülis csak ott vannak a legjobb 8 között meglepetésként)
Én végignéztem a Real meccset, a pasim (aki Realos) elaludt rajta, de akkorát sikítottam Cazi góljánál, hogy felijedt.
Utána 10 percig táncoltam és felpattintottam egy sört is.
Nem tudom, néztétek-e a madridista blogot, de ott páran világvége hangulatba kerültek, már arról beszéltek, hogy elbukják a bajnokságot. (pedig még mindig van 5 pont előnyük, mivel a classicot sima hazaira teszem)

Én végignéztem a Real meccset, a pasim (aki Realos) elaludt rajta, de akkorát sikítottam Cazi góljánál, hogy felijedt.

Nem tudom, néztétek-e a madridista blogot, de ott páran világvége hangulatba kerültek, már arról beszéltek, hogy elbukják a bajnokságot. (pedig még mindig van 5 pont előnyük, mivel a classicot sima hazaira teszem)
- visca el barca
- Presidente del Barça
igen. ezt én is írtam. mindazonáltal mintha kissé fáradna a madrid és elöl nem igazan tud rotalni murinnyo. apoel ellen is a legerosebb 11 fog kifutni és lesz hajtás mert ha azt a meccset nem huzzak be az nekik nagyon égőshutterisland írta:én akkor lennék optimista, ha kaptak volna egy chelseat (de akár csak egy benficát..) az apoel helyett, mert így két meccset pihenhetnek, amíg mi a milannal nyomunk 2 véresen komoly csatát.
ez lehet akár a mérleg nyelve is.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- shutterisland
- Director del Fútbol
én akkor lennék optimista, ha kaptak volna egy chelseat (de akár csak egy benficát..) az apoel helyett, mert így két meccset pihenhetnek, amíg mi a milannal nyomunk 2 véresen komoly csatát.
- visca el barca
- Presidente del Barça
lehet elemezgetni, én meg is teszem, de sztem feleslegesshutterisland írta:arca : granada(o),mallorca(i),bilbao(o),zaragoza(i),getafe(o),levante(i), rayo(i),malaga(o),espanyol(o),betis(i)
real : villareal (i),sociedad(o),osasuna(i),valencia(o),atletico m.(i), gjon(o),sevilla(o),bilbao(i),granada(i),mallorca(o)

nekünk ami meleg lehet, az otthon az espanyol és az utolso fordulo a betis. remélem addigra nem dől el a bajnokság, és sevillában lesz még tét. akkor a srácok biztos nem hibáznak. sokan gondolom tartanak a levantei turatol, meg az otthoni malaga elleni meccstől de az sztem sima lesz.
marigtnál az a baj, h a combosabb csapatokkal (vale, sevilla) otthon játszik. remélem azért bilbaoban izzadnak majd, meg egyszer ennek a szerencsétlen atletico madridnak is igazán kijöhetne a lépés....
kár h a bl finálé elott vége a bajnokságnak, mert ha ott elcsipáznánk őket, és lenne még egy-két fordulo, biztos megremegne a lábuk.
mindazonáltal én még mindig azt mondom classico ide vagy oda, sok az a 8 pont. ha 5 lenne jobban biznék a srácokban...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Gyerekek, kár egy x után már lüktetve számolgatni. Még mindig 3 meccsnyire vannak... Majd ha lőtávolon belül lesznek, akkor esetleg..de addig???
-
- Entrenador del Barça
Azért nem hiszem, hogy az elkövetkező hetekben kapnak a Madrid ellenfelei szabadrúgást az utolsó 10 percben.
Viccet félretéve. Még én is bízok a Madridiak pontvesztésében. Van egy-két potenciális tippem, hogy hol lesz meleg nekik a pite.
Természetesen tisztességes bíráskodás mellett.

Viccet félretéve. Még én is bízok a Madridiak pontvesztésében. Van egy-két potenciális tippem, hogy hol lesz meleg nekik a pite.
Természetesen tisztességes bíráskodás mellett.
- shutterisland
- Director del Fútbol
arca : granada(o),mallorca(i),bilbao(o),zaragoza(i),getafe(o),levante(i), rayo(i),malaga(o),espanyol(o),betis(i)
11 forduló alatt kell két vereség és egy iksz. Az egyikről mi magunk gondoskodhatunk. Azért a Valenciában ill. a CR nélküli(4sárga) jelen formában lévő Reálban is 'bízhatunk' szerintem. 8 meccset is nyerhetnek akár e forgatókönyv szerint. Játszanak a Bilbaoval az Atleticoval és velünk idegenben, ill. fogadják a Valenciát és a Sevillát is. Az meg hogy mi bárhol is pontot hullajtsunk az természetesen nem megengedett. Én látok olyan 15-20% esélyt. De szép is lenne!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fcbpete 2012.03.19. 00:56:04-kor.
Nyerhetnek 8-szor is, ugyanis 3 meccsen belül vagyunk. Innentől kezdve a Barcának nincs megállás.Mihu írta:Az a baj hogy ha azt kiszámolod, akkor az még mindig 3 pont különbség....úgyhogy az meg bőven bőven nem elég. Szerintem a Madrid még egyetlen egyszer ki fog kapni, tőlünk, meg talán egy x. De ennyi...még kellene mégegy vereség, vagy 2 x...de az már nem lesz meg. 11 forduló alatt nem fognak csak 7et nyerni.Enjoy írta:Egy vereség és egy x tuti lesz még a Madridban!
A vereséget szerintem nem kell magyaráznom..
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
"Lionel Messi"
- Deus
- Boixos Nois
http://videa.hu/videok/sport/real-madri ... d9C1uCO0NW
azé nem kicsit tekert Cazi bá'
de tökmind1
idézem Pep -től:
„Felejtsétek el! Ezt a Ligát nem fogjuk megnyerni.”
azé nem kicsit tekert Cazi bá'

idézem Pep -től:
„Felejtsétek el! Ezt a Ligát nem fogjuk megnyerni.”

- Mihu
- Director del Fútbol
Az a baj hogy ha azt kiszámolod, akkor az még mindig 3 pont különbség....úgyhogy az meg bőven bőven nem elég. Szerintem a Madrid még egyetlen egyszer ki fog kapni, tőlünk, meg talán egy x. De ennyi...még kellene mégegy vereség, vagy 2 x...de az már nem lesz meg. 11 forduló alatt nem fognak csak 7et nyerni.Enjoy írta:Egy vereség és egy x tuti lesz még a Madridban!
A vereséget szerintem nem kell magyaráznom..![]()
Az X-ben pedig azért vagyok biztos, mert CR-nek ki kell majd hagynia egy meccset, ugyanis 4 sárgája van, s vagy EC-előtt 2vel gyűjti be az 5. lapot, vagy pedig ellenünk lévő meccsen. Egy CR nélküli Margitnak pedig nem nagy kunszt odapörzsölni
- visca el barca
- Presidente del Barça
pff... jo hogy már fel nem háborodtok h nem fujnak be minden meccsen 6 büntetőt... 

-
- Capitá del Barça
Egy vereség és egy x tuti lesz még a Madridban!
Az X-ben pedig azért vagyok biztos, mert CR-nek ki kell majd hagynia egy meccset, ugyanis 4 sárgája van, s vagy EC-előtt 2vel gyűjti be az 5. lapot, vagy pedig ellenünk lévő meccsen. Egy CR nélküli Margitnak pedig nem nagy kunszt odapörzsölni

Megfogadtam, hogy nem írok ide többet, de sajnos nem tudtam megállni.Jó pár kétes sziztuációt nem fújt be a bíró ide is és oda is.
Tuti, hogy elő lesz véve a jó öreg bírózás, hiszen volt egy-két 11-es szitu.
De kérem, ez a meccs nem azon múlt. Amit benzema kihagyott pl, 3 méterről üres kapu mellé.....
Nem tudom milyen kétes szituációra gondolsz a malagával kapcsolatban, de ha befúj a Realnak mondjuk két 11-est senki nem szólhatott volna semmit. DE nem emiatt nem nyertek, egy nagy rakás semmi (igazából még csúnyább szóval illetném) volt a mai produkció, egyáltalán nem érdemelt a Real győzelmet.
Csak ugye ez a meccs nem illik bele a Real a bírók miatt vezeti több ponttal a bajnokságot elméletbe, persze majd év végén amikor kiszámolják az okosok, hogy mennyi pontot kaptunk a bíróktól, az ilyen meccseket nagyvonalúan elfelejtik (ahogy eddig is...).
Lehet, hogy hülyén hangzik, de örülök hogy nem nyertünk, talán rájönnek a srácok, hogy amit az elmúlt pár hétben mutattak az kevés lesz, és odateszik magukat a következő meccseken, hogy a Clasico-ig maradjon meg ez a pontkülönbség.