Barça vs. Real - El Clásico
- shutterisland
- Director del Fútbol
arca : granada(o),mallorca(i),bilbao(o),zaragoza(i),getafe(o),levante(i), rayo(i),malaga(o),espanyol(o),betis(i)
real : villareal (i),sociedad(o),osasuna(i),valencia(o),atletico m.(i), gjon(o),sevilla(o),bilbao(i),granada(i),mallorca(o)
+ a clasicó barcelonában.
real : villareal (i),sociedad(o),osasuna(i),valencia(o),atletico m.(i), gjon(o),sevilla(o),bilbao(i),granada(i),mallorca(o)
+ a clasicó barcelonában.
11 forduló alatt kell két vereség és egy iksz. Az egyikről mi magunk gondoskodhatunk. Azért a Valenciában ill. a CR nélküli(4sárga) jelen formában lévő Reálban is 'bízhatunk' szerintem. 8 meccset is nyerhetnek akár e forgatókönyv szerint. Játszanak a Bilbaoval az Atleticoval és velünk idegenben, ill. fogadják a Valenciát és a Sevillát is. Az meg hogy mi bárhol is pontot hullajtsunk az természetesen nem megengedett. Én látok olyan 15-20% esélyt. De szép is lenne!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fcbpete 2012.03.19. 00:56:04-kor.
Nyerhetnek 8-szor is, ugyanis 3 meccsen belül vagyunk. Innentől kezdve a Barcának nincs megállás.Mihu írta:Az a baj hogy ha azt kiszámolod, akkor az még mindig 3 pont különbség....úgyhogy az meg bőven bőven nem elég. Szerintem a Madrid még egyetlen egyszer ki fog kapni, tőlünk, meg talán egy x. De ennyi...még kellene mégegy vereség, vagy 2 x...de az már nem lesz meg. 11 forduló alatt nem fognak csak 7et nyerni.Enjoy írta:Egy vereség és egy x tuti lesz még a Madridban!
A vereséget szerintem nem kell magyaráznom..
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
"Lionel Messi"
- Deus
- Boixos Nois
http://videa.hu/videok/sport/real-madri ... d9C1uCO0NW
azé nem kicsit tekert Cazi bá'
de tökmind1
idézem Pep -től:
„Felejtsétek el! Ezt a Ligát nem fogjuk megnyerni.”
azé nem kicsit tekert Cazi bá'

idézem Pep -től:
„Felejtsétek el! Ezt a Ligát nem fogjuk megnyerni.”

- Mihu
- Director del Fútbol
Az a baj hogy ha azt kiszámolod, akkor az még mindig 3 pont különbség....úgyhogy az meg bőven bőven nem elég. Szerintem a Madrid még egyetlen egyszer ki fog kapni, tőlünk, meg talán egy x. De ennyi...még kellene mégegy vereség, vagy 2 x...de az már nem lesz meg. 11 forduló alatt nem fognak csak 7et nyerni.Enjoy írta:Egy vereség és egy x tuti lesz még a Madridban!
A vereséget szerintem nem kell magyaráznom..![]()
Az X-ben pedig azért vagyok biztos, mert CR-nek ki kell majd hagynia egy meccset, ugyanis 4 sárgája van, s vagy EC-előtt 2vel gyűjti be az 5. lapot, vagy pedig ellenünk lévő meccsen. Egy CR nélküli Margitnak pedig nem nagy kunszt odapörzsölni
- visca el barca
- Presidente del Barça
pff... jo hogy már fel nem háborodtok h nem fujnak be minden meccsen 6 büntetőt... 

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

-
- Capitá del Barça
Egy vereség és egy x tuti lesz még a Madridban!
Az X-ben pedig azért vagyok biztos, mert CR-nek ki kell majd hagynia egy meccset, ugyanis 4 sárgája van, s vagy EC-előtt 2vel gyűjti be az 5. lapot, vagy pedig ellenünk lévő meccsen. Egy CR nélküli Margitnak pedig nem nagy kunszt odapörzsölni

Megfogadtam, hogy nem írok ide többet, de sajnos nem tudtam megállni.Jó pár kétes sziztuációt nem fújt be a bíró ide is és oda is.
Tuti, hogy elő lesz véve a jó öreg bírózás, hiszen volt egy-két 11-es szitu.
De kérem, ez a meccs nem azon múlt. Amit benzema kihagyott pl, 3 méterről üres kapu mellé.....
Nem tudom milyen kétes szituációra gondolsz a malagával kapcsolatban, de ha befúj a Realnak mondjuk két 11-est senki nem szólhatott volna semmit. DE nem emiatt nem nyertek, egy nagy rakás semmi (igazából még csúnyább szóval illetném) volt a mai produkció, egyáltalán nem érdemelt a Real győzelmet.
Csak ugye ez a meccs nem illik bele a Real a bírók miatt vezeti több ponttal a bajnokságot elméletbe, persze majd év végén amikor kiszámolják az okosok, hogy mennyi pontot kaptunk a bíróktól, az ilyen meccseket nagyvonalúan elfelejtik (ahogy eddig is...).
Lehet, hogy hülyén hangzik, de örülök hogy nem nyertünk, talán rájönnek a srácok, hogy amit az elmúlt pár hétben mutattak az kevés lesz, és odateszik magukat a következő meccseken, hogy a Clasico-ig maradjon meg ez a pontkülönbség.
Remélem Messiék nem sasolnak annyira a Realra, hanem leszegik a fejüket és meccsről-meccsre hozzák a 3 pontot, aztán a végén kiderül, ez mire elég. A real meg bukdácsoljon, ha akar.Cali írta:Arra kíváncsi lennék, hogy Mou mennyit rotál?! Szerintem Xabi, Ronaldo, Ramos alig pihentek az idény folyamán. Nemsokára jön a heti két meccs nekik is, ahol ugyanúgy nyomni fogja ezeket a játékosokat és bízom a további pontvesztésekben!
Amúgy az elmúlt pár évben, erre az időszakra mindig el volt szállva magától a Real és a szurkolóik nagy része is! De tudjuk, hogy pofára is estek párszor.
Lesz még nekik Bilbao, városi derbi, Osasuna, Barca, és reménykedhetünk a csodában!
Arra kíváncsi lennék, hogy Mou mennyit rotál?! Szerintem Xabi, Ronaldo, Ramos alig pihentek az idény folyamán. Nemsokára jön a heti két meccs nekik is, ahol ugyanúgy nyomni fogja ezeket a játékosokat és bízom a további pontvesztésekben!
Amúgy az elmúlt pár évben, erre az időszakra mindig el volt szállva magától a Real és a szurkolóik nagy része is! De tudjuk, hogy pofára is estek párszor.
Lesz még nekik Bilbao, városi derbi, Osasuna, Barca, és reménykedhetünk a csodában!

Végre! Nagyon érett már ez fordulók óta.
Amúgy a jelenlegi formájukat elnézve a következő hetekben elég húzós meccseik lesznek/lehetnek.
Villarreal idegenben, Sociedad otthon (ez a kivétel), Osasuna idegenben, Valencia otthon
Ha itt valamelyik meccsen becsúszna egy vereség...

Amúgy a jelenlegi formájukat elnézve a következő hetekben elég húzós meccseik lesznek/lehetnek.
Villarreal idegenben, Sociedad otthon (ez a kivétel), Osasuna idegenben, Valencia otthon
Ha itt valamelyik meccsen becsúszna egy vereség...

- JanPieterzoon
- Jugador del Barça
Ebben lehet valami, de ha a végén három ponton belül lesz a különbség, amire azt gondolom van esély, mivel a szezon végére általában a Barcelona jobb formában szokott lenni, mint a Madrid, akkor az Osasuna elleni meccs miatt nagyon mérges leszek Guardiolára, az a három pont még nagyon hiányozhat. Ha most például csak 5 pont lenne a különbség, akkor azt mondanám, hogy kb 50-50% lenne az esély (leginkább azért mert a hazai klasszikust egy kiélezett helyzetben nem hiszem, hogy elbuknák, plusz most talán egy kicsit jobb formában érzem a Barcát), de így azért bravúr lenne már a bajnoki cím, mindenesetre köszi a Malagának, nagyon kellett már egy ilyen eredmény.G.Gabe írta:Szerintem lélektan miatt hangoztatja ezt.JanPieterzoon írta:Ideje volt már, legutóbb a Betis ellen sem játszottak túl jól, meg kicsit korábban a Rayo Vallecano ellen is szoros volt a meccs. Mondjuk pont nem ezen a meccsen számítottam pontvesztésre, de annyi baj legyen. Messiék pedig végre idegenben is meggyőzően játszanak, ahogy az utóbbi években is a február után sikerült újra magasabb fokozatba kapcsolni.
Ezért sem értem miért adta fel Guardiola a bajnokságot, szerintem még van esély, ha nem is mi vagyunk a favoritok. 8 pont, a klasszikus után lesz 5 pont. Ha néhány fordulóval ezelőtt az Osasuna ellen nem pihen egyszerre Xavi, Iniesta és Fabregas is (a Leverkusenre készülve... ), akkor a klasszikust is beleszámolva már csak 2 pont lenne a hátrány, ami meg simán hozható lenne.
Higgye el a Madrid, h elsők...
És talán ezzel a fiúkról is le akarja venni a terhet.
- salas9
- Entrenador del Barça
Igen, Marchenat kinyomták a 90. percben és Xavi Torres a 93. percben szerezte a győztes gólt.messideco írta:Villareal? Ne vicceljünk, most kaptak ki a Levantétól.
Egy esetleges pontvesztés ott is jól jönne, de most javítani fognak. Sajnos...

- mahitoo
- Entrenador del Barça
De ideje volt már ennek.Elmúlt pár fordulóban is benne volt a pontvesztésük, végre bekövetkezett.Továbbra is sajnálom, hogy az Apoelt kapták, mert az nem fog olyan sokat kivenni belőlük.
Az elmúlt évek bizonyították, hogy a nyomást annyira nem bírják.Ha 6 pontra csökkenne az előnyük a Clasico előtt, még bármi előfordulhatna.Persze ahhoz nekünk is nyernünk kell egyfolytában,meg őket is legyőzni.De mi most fejben és lelkileg szerintem rendben vagyunk.
Ha kicsit elhagyja őket a szerencse, valamint elbizonytalanodnak, még bekövetkezhet a csoda.
Aztán jöhetne a Barca mocskolása, de idén nem bánnám, ha mi lennénk a bajnokok. 
Az elmúlt évek bizonyították, hogy a nyomást annyira nem bírják.Ha 6 pontra csökkenne az előnyük a Clasico előtt, még bármi előfordulhatna.Persze ahhoz nekünk is nyernünk kell egyfolytában,meg őket is legyőzni.De mi most fejben és lelkileg szerintem rendben vagyunk.
Ha kicsit elhagyja őket a szerencse, valamint elbizonytalanodnak, még bekövetkezhet a csoda.

- visca el barca
- Presidente del Barça
ozsi, pesszimista vagyok én is, de a classicon ütjük őket az már csak 5 pont. jővőhéten mennek az életükért küzdő villarrealhoz, ahol most molinát kiteték, hátha az uj edző egy kicsit felrázza őket.ozsimiki írta:Örülök az x-nek,de maradok full pesszimista továbbra is ,látva bizonyos dolgokat ebben a szezonban, sajnos ez már el van döntve. Most kb 2pont lenne a fórjuk, ááá hagyom is. 8 az előnyük, ez van.
azért látni a margit jatekosaim h eléggé fásultak, ők sem szórnak már meccsenként 5-6 golt. ha jővőhéten hoznak megint egy x-et, az már csak -3 pötty.
az meg már semmi. és van még 11 (?) forduló.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

-
- Capitá del Barça
Szerintem lélektan miatt hangoztatja ezt.JanPieterzoon írta:Ideje volt már, legutóbb a Betis ellen sem játszottak túl jól, meg kicsit korábban a Rayo Vallecano ellen is szoros volt a meccs. Mondjuk pont nem ezen a meccsen számítottam pontvesztésre, de annyi baj legyen. Messiék pedig végre idegenben is meggyőzően játszanak, ahogy az utóbbi években is a február után sikerült újra magasabb fokozatba kapcsolni.
Ezért sem értem miért adta fel Guardiola a bajnokságot, szerintem még van esély, ha nem is mi vagyunk a favoritok. 8 pont, a klasszikus után lesz 5 pont. Ha néhány fordulóval ezelőtt az Osasuna ellen nem pihen egyszerre Xavi, Iniesta és Fabregas is (a Leverkusenre készülve... ), akkor a klasszikust is beleszámolva már csak 2 pont lenne a hátrány, ami meg simán hozható lenne.
Higgye el a Madrid, h elsők...
És talán ezzel a fiúkról is le akarja venni a terhet.
A világon sok Murinho van, de Guardiola csak egy.- Menotti
Villareal? Ne vicceljünk, most kaptak ki a Levantétól.
Most már csak 8
Most már csak 8

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára messideco 2012.03.18. 23:34:36-kor.
-
- Capitá del Barça
Hát....
Jó pár kétes sziztuációt nem fújt be a bíró ide is és oda is.
De kérem, ez a meccs nem azon múlt. Amit benzema kihagyott pl, 3 méterről üres kapu mellé.....
Nagyon örülök, hogy már csak 8 a hátrány.
Már a múlt héten mákja volt a Madridnak, hogy nyerni tudott.
Szerdán jöhet nekik egy vereség a VIllarealtól, akkor az már csak 5 lenne.
Jó pár kétes sziztuációt nem fújt be a bíró ide is és oda is.
Nagyon örülök, hogy már csak 8 a hátrány.
Már a múlt héten mákja volt a Madridnak, hogy nyerni tudott.
Szerdán jöhet nekik egy vereség a VIllarealtól, akkor az már csak 5 lenne.
A világon sok Murinho van, de Guardiola csak egy.- Menotti
- JanPieterzoon
- Jugador del Barça
Ideje volt már, legutóbb a Betis ellen sem játszottak túl jól, meg kicsit korábban a Rayo Vallecano ellen is szoros volt a meccs. Mondjuk pont nem ezen a meccsen számítottam pontvesztésre, de annyi baj legyen. Messiék pedig végre idegenben is meggyőzően játszanak, ahogy az utóbbi években is a február után sikerült újra magasabb fokozatba kapcsolni.
Ezért sem értem miért adta fel Guardiola a bajnokságot, szerintem még van esély, ha nem is mi vagyunk a favoritok. 8 pont, a klasszikus után lesz 5 pont. Ha néhány fordulóval ezelőtt az Osasuna ellen nem pihen egyszerre Xavi, Iniesta és Fabregas is (a Leverkusenre készülve... ), akkor a klasszikust is beleszámolva már csak 2 pont lenne a hátrány, ami meg nagyon könnyen ledolgozható.
Ezért sem értem miért adta fel Guardiola a bajnokságot, szerintem még van esély, ha nem is mi vagyunk a favoritok. 8 pont, a klasszikus után lesz 5 pont. Ha néhány fordulóval ezelőtt az Osasuna ellen nem pihen egyszerre Xavi, Iniesta és Fabregas is (a Leverkusenre készülve... ), akkor a klasszikust is beleszámolva már csak 2 pont lenne a hátrány, ami meg nagyon könnyen ledolgozható.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára JanPieterzoon 2012.03.18. 23:34:49-kor.
Mivel már mindenki erősen szunnyadt a gól pillanatában a házban, ezért egy 15mp-es üvöltést sűrítettem bele egy kb 3 perces ökölrázós, vicsorgós de hangtalan gólörömbe... HÁT MEKKORA GÓLT VÁGOTT MÁR CAZI TE JÓ ÉG

Bár vlszeg már túl késő ez a pontvesztés, ettől függetlenül jól esett már a májamnak.

Bár vlszeg már túl késő ez a pontvesztés, ettől függetlenül jól esett már a májamnak.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Örülök az x-nek,de maradok full pesszimista továbbra is ,látva bizonyos dolgokat ebben a szezonban, sajnos ez már el van döntve. Most kb 2pont lenne a fórjuk, ááá hagyom is. 8 az előnyük, ez van.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- salas9
- Entrenador del Barça
Így van. Ahogy a riporter is mondta, ameddig a real nem rúgja meg a 2. gólt addig meleg a pite. És tessékfcjoc írta:ahol egy kicsit nem a realnak fújnak, már nem is nyernek. simán benne volt az x a játékban!8!

Amúgy meg szerintem a bíró nem vezette rosszul pár apróbb hibát eltekintve. Pl.: Marcelonál talán befújhatta volna a 11-est, de az is olyan volt valaki befújja, valaki nem.