Megfogadtam, hogy nem írok ide többet, de sajnos nem tudtam megállni.Jó pár kétes sziztuációt nem fújt be a bíró ide is és oda is.
Tuti, hogy elő lesz véve a jó öreg bírózás, hiszen volt egy-két 11-es szitu.
De kérem, ez a meccs nem azon múlt. Amit benzema kihagyott pl, 3 méterről üres kapu mellé.....
Nem tudom milyen kétes szituációra gondolsz a malagával kapcsolatban, de ha befúj a Realnak mondjuk két 11-est senki nem szólhatott volna semmit. DE nem emiatt nem nyertek, egy nagy rakás semmi (igazából még csúnyább szóval illetném) volt a mai produkció, egyáltalán nem érdemelt a Real győzelmet.
Csak ugye ez a meccs nem illik bele a Real a bírók miatt vezeti több ponttal a bajnokságot elméletbe, persze majd év végén amikor kiszámolják az okosok, hogy mennyi pontot kaptunk a bíróktól, az ilyen meccseket nagyvonalúan elfelejtik (ahogy eddig is...).
Lehet, hogy hülyén hangzik, de örülök hogy nem nyertünk, talán rájönnek a srácok, hogy amit az elmúlt pár hétben mutattak az kevés lesz, és odateszik magukat a következő meccseken, hogy a Clasico-ig maradjon meg ez a pontkülönbség.