Remélem Messiék nem sasolnak annyira a Realra, hanem leszegik a fejüket és meccsről-meccsre hozzák a 3 pontot, aztán a végén kiderül, ez mire elég. A real meg bukdácsoljon, ha akar.Cali írta:Arra kíváncsi lennék, hogy Mou mennyit rotál?! Szerintem Xabi, Ronaldo, Ramos alig pihentek az idény folyamán. Nemsokára jön a heti két meccs nekik is, ahol ugyanúgy nyomni fogja ezeket a játékosokat és bízom a további pontvesztésekben!
Amúgy az elmúlt pár évben, erre az időszakra mindig el volt szállva magától a Real és a szurkolóik nagy része is! De tudjuk, hogy pofára is estek párszor.
Lesz még nekik Bilbao, városi derbi, Osasuna, Barca, és reménykedhetünk a csodában!
Barça vs. Real - El Clásico
Arra kíváncsi lennék, hogy Mou mennyit rotál?! Szerintem Xabi, Ronaldo, Ramos alig pihentek az idény folyamán. Nemsokára jön a heti két meccs nekik is, ahol ugyanúgy nyomni fogja ezeket a játékosokat és bízom a további pontvesztésekben!
Amúgy az elmúlt pár évben, erre az időszakra mindig el volt szállva magától a Real és a szurkolóik nagy része is! De tudjuk, hogy pofára is estek párszor.
Lesz még nekik Bilbao, városi derbi, Osasuna, Barca, és reménykedhetünk a csodában!

Végre! Nagyon érett már ez fordulók óta.
Amúgy a jelenlegi formájukat elnézve a következő hetekben elég húzós meccseik lesznek/lehetnek.
Villarreal idegenben, Sociedad otthon (ez a kivétel), Osasuna idegenben, Valencia otthon
Ha itt valamelyik meccsen becsúszna egy vereség...

Amúgy a jelenlegi formájukat elnézve a következő hetekben elég húzós meccseik lesznek/lehetnek.
Villarreal idegenben, Sociedad otthon (ez a kivétel), Osasuna idegenben, Valencia otthon
Ha itt valamelyik meccsen becsúszna egy vereség...

- JanPieterzoon
- Jugador del Barça
Ebben lehet valami, de ha a végén három ponton belül lesz a különbség, amire azt gondolom van esély, mivel a szezon végére általában a Barcelona jobb formában szokott lenni, mint a Madrid, akkor az Osasuna elleni meccs miatt nagyon mérges leszek Guardiolára, az a három pont még nagyon hiányozhat. Ha most például csak 5 pont lenne a különbség, akkor azt mondanám, hogy kb 50-50% lenne az esély (leginkább azért mert a hazai klasszikust egy kiélezett helyzetben nem hiszem, hogy elbuknák, plusz most talán egy kicsit jobb formában érzem a Barcát), de így azért bravúr lenne már a bajnoki cím, mindenesetre köszi a Malagának, nagyon kellett már egy ilyen eredmény.G.Gabe írta:Szerintem lélektan miatt hangoztatja ezt.JanPieterzoon írta:Ideje volt már, legutóbb a Betis ellen sem játszottak túl jól, meg kicsit korábban a Rayo Vallecano ellen is szoros volt a meccs. Mondjuk pont nem ezen a meccsen számítottam pontvesztésre, de annyi baj legyen. Messiék pedig végre idegenben is meggyőzően játszanak, ahogy az utóbbi években is a február után sikerült újra magasabb fokozatba kapcsolni.
Ezért sem értem miért adta fel Guardiola a bajnokságot, szerintem még van esély, ha nem is mi vagyunk a favoritok. 8 pont, a klasszikus után lesz 5 pont. Ha néhány fordulóval ezelőtt az Osasuna ellen nem pihen egyszerre Xavi, Iniesta és Fabregas is (a Leverkusenre készülve... ), akkor a klasszikust is beleszámolva már csak 2 pont lenne a hátrány, ami meg simán hozható lenne.
Higgye el a Madrid, h elsők...
És talán ezzel a fiúkról is le akarja venni a terhet.
- salas9
- Entrenador del Barça
Igen, Marchenat kinyomták a 90. percben és Xavi Torres a 93. percben szerezte a győztes gólt.messideco írta:Villareal? Ne vicceljünk, most kaptak ki a Levantétól.
Egy esetleges pontvesztés ott is jól jönne, de most javítani fognak. Sajnos...

- mahitoo
- Entrenador del Barça
De ideje volt már ennek.Elmúlt pár fordulóban is benne volt a pontvesztésük, végre bekövetkezett.Továbbra is sajnálom, hogy az Apoelt kapták, mert az nem fog olyan sokat kivenni belőlük.
Az elmúlt évek bizonyították, hogy a nyomást annyira nem bírják.Ha 6 pontra csökkenne az előnyük a Clasico előtt, még bármi előfordulhatna.Persze ahhoz nekünk is nyernünk kell egyfolytában,meg őket is legyőzni.De mi most fejben és lelkileg szerintem rendben vagyunk.
Ha kicsit elhagyja őket a szerencse, valamint elbizonytalanodnak, még bekövetkezhet a csoda.
Aztán jöhetne a Barca mocskolása, de idén nem bánnám, ha mi lennénk a bajnokok. 
Az elmúlt évek bizonyították, hogy a nyomást annyira nem bírják.Ha 6 pontra csökkenne az előnyük a Clasico előtt, még bármi előfordulhatna.Persze ahhoz nekünk is nyernünk kell egyfolytában,meg őket is legyőzni.De mi most fejben és lelkileg szerintem rendben vagyunk.
Ha kicsit elhagyja őket a szerencse, valamint elbizonytalanodnak, még bekövetkezhet a csoda.

- visca el barca
- Presidente del Barça
ozsi, pesszimista vagyok én is, de a classicon ütjük őket az már csak 5 pont. jővőhéten mennek az életükért küzdő villarrealhoz, ahol most molinát kiteték, hátha az uj edző egy kicsit felrázza őket.ozsimiki írta:Örülök az x-nek,de maradok full pesszimista továbbra is ,látva bizonyos dolgokat ebben a szezonban, sajnos ez már el van döntve. Most kb 2pont lenne a fórjuk, ááá hagyom is. 8 az előnyük, ez van.
azért látni a margit jatekosaim h eléggé fásultak, ők sem szórnak már meccsenként 5-6 golt. ha jővőhéten hoznak megint egy x-et, az már csak -3 pötty.
az meg már semmi. és van még 11 (?) forduló.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

-
- Capitá del Barça
Szerintem lélektan miatt hangoztatja ezt.JanPieterzoon írta:Ideje volt már, legutóbb a Betis ellen sem játszottak túl jól, meg kicsit korábban a Rayo Vallecano ellen is szoros volt a meccs. Mondjuk pont nem ezen a meccsen számítottam pontvesztésre, de annyi baj legyen. Messiék pedig végre idegenben is meggyőzően játszanak, ahogy az utóbbi években is a február után sikerült újra magasabb fokozatba kapcsolni.
Ezért sem értem miért adta fel Guardiola a bajnokságot, szerintem még van esély, ha nem is mi vagyunk a favoritok. 8 pont, a klasszikus után lesz 5 pont. Ha néhány fordulóval ezelőtt az Osasuna ellen nem pihen egyszerre Xavi, Iniesta és Fabregas is (a Leverkusenre készülve... ), akkor a klasszikust is beleszámolva már csak 2 pont lenne a hátrány, ami meg simán hozható lenne.
Higgye el a Madrid, h elsők...
És talán ezzel a fiúkról is le akarja venni a terhet.
A világon sok Murinho van, de Guardiola csak egy.- Menotti
Villareal? Ne vicceljünk, most kaptak ki a Levantétól.
Most már csak 8
Most már csak 8

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára messideco 2012.03.18. 23:34:36-kor.
-
- Capitá del Barça
Hát....
Jó pár kétes sziztuációt nem fújt be a bíró ide is és oda is.
Tuti, hogy elő lesz véve a jó öreg bírózás, hiszen volt egy-két 11-es szitu.
De kérem, ez a meccs nem azon múlt. Amit benzema kihagyott pl, 3 méterről üres kapu mellé.....
Nagyon örülök, hogy már csak 8 a hátrány.
Már a múlt héten mákja volt a Madridnak, hogy nyerni tudott.
Szerdán jöhet nekik egy vereség a VIllarealtól, akkor az már csak 5 lenne.
Jó pár kétes sziztuációt nem fújt be a bíró ide is és oda is.
Tuti, hogy elő lesz véve a jó öreg bírózás, hiszen volt egy-két 11-es szitu.
De kérem, ez a meccs nem azon múlt. Amit benzema kihagyott pl, 3 méterről üres kapu mellé.....
Nagyon örülök, hogy már csak 8 a hátrány.
Már a múlt héten mákja volt a Madridnak, hogy nyerni tudott.
Szerdán jöhet nekik egy vereség a VIllarealtól, akkor az már csak 5 lenne.
A világon sok Murinho van, de Guardiola csak egy.- Menotti
- JanPieterzoon
- Jugador del Barça
Ideje volt már, legutóbb a Betis ellen sem játszottak túl jól, meg kicsit korábban a Rayo Vallecano ellen is szoros volt a meccs. Mondjuk pont nem ezen a meccsen számítottam pontvesztésre, de annyi baj legyen. Messiék pedig végre idegenben is meggyőzően játszanak, ahogy az utóbbi években is a február után sikerült újra magasabb fokozatba kapcsolni.
Ezért sem értem miért adta fel Guardiola a bajnokságot, szerintem még van esély, ha nem is mi vagyunk a favoritok. 8 pont, a klasszikus után lesz 5 pont. Ha néhány fordulóval ezelőtt az Osasuna ellen nem pihen egyszerre Xavi, Iniesta és Fabregas is (a Leverkusenre készülve... ), akkor a klasszikust is beleszámolva már csak 2 pont lenne a hátrány, ami meg nagyon könnyen ledolgozható.
Ezért sem értem miért adta fel Guardiola a bajnokságot, szerintem még van esély, ha nem is mi vagyunk a favoritok. 8 pont, a klasszikus után lesz 5 pont. Ha néhány fordulóval ezelőtt az Osasuna ellen nem pihen egyszerre Xavi, Iniesta és Fabregas is (a Leverkusenre készülve... ), akkor a klasszikust is beleszámolva már csak 2 pont lenne a hátrány, ami meg nagyon könnyen ledolgozható.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára JanPieterzoon 2012.03.18. 23:34:49-kor.
Mivel már mindenki erősen szunnyadt a gól pillanatában a házban, ezért egy 15mp-es üvöltést sűrítettem bele egy kb 3 perces ökölrázós, vicsorgós de hangtalan gólörömbe... HÁT MEKKORA GÓLT VÁGOTT MÁR CAZI TE JÓ ÉG

Bár vlszeg már túl késő ez a pontvesztés, ettől függetlenül jól esett már a májamnak.

Bár vlszeg már túl késő ez a pontvesztés, ettől függetlenül jól esett már a májamnak.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Örülök az x-nek,de maradok full pesszimista továbbra is ,látva bizonyos dolgokat ebben a szezonban, sajnos ez már el van döntve. Most kb 2pont lenne a fórjuk, ááá hagyom is. 8 az előnyük, ez van.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- salas9
- Entrenador del Barça
Így van. Ahogy a riporter is mondta, ameddig a real nem rúgja meg a 2. gólt addig meleg a pite. És tessékfcjoc írta:ahol egy kicsit nem a realnak fújnak, már nem is nyernek. simán benne volt az x a játékban!8!

Amúgy meg szerintem a bíró nem vezette rosszul pár apróbb hibát eltekintve. Pl.: Marcelonál talán befújhatta volna a 11-est, de az is olyan volt valaki befújja, valaki nem.

A játék képe alapján megérdemelt az x, de több helyzete a madridnak volt, még ha nem is játszottunk szépen. (azért min 2darab 11es szituáció volt a Real javára, amit nem fujt be a bíró).
Nem baj, kellett ez a kis pofon, mert túl kényelmesen játszottunk, lehet h az arc is nagyobb volt a kelleténél. Ez után nagyobb hajtást várok minimum, ha már a játék nem is megy, mivel januártól gyengén muzsikál a csapat.
Nem baj, kellett ez a kis pofon, mert túl kényelmesen játszottunk, lehet h az arc is nagyobb volt a kelleténél. Ez után nagyobb hajtást várok minimum, ha már a játék nem is megy, mivel januártól gyengén muzsikál a csapat.
Hala Madrid !!!
- visca el barca
- Presidente del Barça
jövőhéttől sirok egyet minden meccs előtt.visca el barca írta:értetlenül állok az előtt, hogy egyszeruen senki nem bír legalabb egy dontetlent jatszani a madriddal. ilyen a világon nincs h ezek az ezek mindig minden meccset megnyernek....
ezért is jo lett volna ha bl-ben kapnak egy combosabb ellenfelet, hátha meginogtak volna a bajnokságban is.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

-
- Capitá del Barça
Cazorla powá:D Nem kis gólt lőtt:D

-
- Capitá del Barça
lehet megérdemelte volna a real a 3 pontot, de amit kihagytak, azt belőtte a malaga
VÉÉÉÉGRE pontvesztés
hú de örülök hogy megnéztem a meccset, nem azért mert jó volt, hanem mert így 'kicsit' csökkent a hátrány
Remélem megtartsa a jószokását a madrid, és mi is, akkor nem lehet baj
Ejj be jól alszom ma
VAMOS!

Remélem megtartsa a jószokását a madrid, és mi is, akkor nem lehet baj

Ejj be jól alszom ma

VAMOS!
Barça,Barça,Baaarça!!!
ahol egy kicsit nem a realnak fújnak, már nem is nyernek. simán benne volt az x a játékban!
8! 

1-1!!
Igaz, hogy buktam a mixem, de kit érdekel?
És Ronaldo sem lőtt gólt...de szép ez az este!! 

- salas9
- Entrenador del Barça
Sajnos csak a Mátrix hitette el velem, hogy legalább pontot fog szerezni a Málaga, viszont látszik a Madridon, hogy tényleg nincsenek olyan jó formában mint januárban. Bár nem hiszem, hogy érdekli őket mert az eredmények így is jönnek.