kurdt írta:Barcaman14 írta:Úgy néz ki nem kell sokáig várnia a Barcelona védőjének hamarosan kés alá feküdhet, írja a marca.com.
A madridi sportnapilap internetes oldala szerint Eric Abidal egy gyerekkori barátja felajánlotta a máját a francia válogatott játékosnak. A vércsoport és a donor jó lehet a hírek szerint, így nincs akadálya annak, hogy Abi már a jövő hónapban kés alá feküdjön, már ha a további orvosi vizsgálatok alátámasztják a pozitív hírt.
Erről tudja valaki pontosan, hogy hogy működik?
Mert én úgy hiszem, hogy ha felajánlod valakinek a májadat, akkor az életedről mondasz le a javára, ami elég durva!

Én úgy olvastam valahol, hogy "felajánlotta a májának egy részét"
Nem vagyok orvos, nem tudom,hogy teljes máj kell, vagy elég egy része is,de én így olvastam.
"A napilap azt írta, hogy a francia védőnek mostantól nem kell tovább aggódnia, ugyanis sikerült megtalálni a megfelelő donort, aki önszántából ajánlja fel a
mája egy részét barátja számára: mivel a műtét elkerülhetetlen, ezért Abidalnak mielőbb új májra van szüksége, és az egyik gyerekkori barátja személyében meg is van az a személy, aki hajlandó megtenni ezt a hatalmas áldozatot."
http://www.fourfourtwo.hu/liga-hirek/sp ... -abidalnak