Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Akkor ezt a képet még1xBob_Marley írta: Csak mint érdekesség tegnap Bryant 3/20 (a rengeteg perc amit játszik fárasztja fejben szerintem, meg hát passzolni több mint 15 éve nem szeret...) körülötte Bynum 12/14 Gasol 8/12
Nyugat amúgy elég durva, a Suns szépen sunyiban feljött a 9ik helyre fél meccsre a még bejutót Rocketstől!Utolsó 10 meccséből 8at nyert a Phoenix!
Jaja, jövök, kár, hogy eredeti kommentár lesz.Bob_Marley írta:Game?
Miami-Orlando??
Ámen.Bob_Marley írta:Game?
Miami-Orlando??
Chandler közben hosszabbított
http://www.nba.com/nuggets/news/chandle ... _2012.html
Bocs, azóta nem neteztem, felsővezeték szakadás volt, az több óra, így nem indultam el.A jövő hét viszont oké, remélem leszünk sokan.P.U.Y.O.L. írta:Majd csak beérsz. Én már összekészültem. (Ez nem zárja ki, hogy jövő héten is menjünk)Kalap1988 írta: Írok majd sms-t, ha nem olvasod addig, de gondok vannak a vonatokkal, nem fogok beérni, úgy hogy toljuk már el jövőhétre. MÁV....
De azért indulj csak el nyugodtan. Ha már beértél a vonattal, akkor dobj egy SMS-t és én is indulok. (nekem kb 20 perc az út...)
köszi szépen,most már elmentem ezt az oldalt.
http://www.firstrowsports.eu/watch/1140 ... stons.htmlsocio66 írta:a clippers-meccshez tud valaki jól működő linket adni?
Majd csak beérsz. Én már összekészültem. (Ez nem zárja ki, hogy jövő héten is menjünk)Kalap1988 írta: Írok majd sms-t, ha nem olvasod addig, de gondok vannak a vonatokkal, nem fogok beérni, úgy hogy toljuk már el jövőhétre. MÁV....
Írok majd sms-t, ha nem olvasod addig, de gondok vannak a vonatokkal, nem fogok beérni, úgy hogy toljuk már el jövőhétre. MÁV....P.U.Y.O.L. írta:És te se érsz rá ma?Slither írta:Ha te is mész, akkor én is becsatlakozok majd. Vártam hogy legyen egy hozzám hasonlóan alacsony ember is.Eazzy írta:Én is mennék majd, ha nem gond, hogy csak 176 centis, és elég béna is vagyok
Mondjuk nem holnap, hanem majd.
Kalap, jó lenne, ha mégis hoznál labdát, mert egyelőre csak pumpát találtam itthon, de a szelep nincs meg...![]()
Lehet, hogy megtalálom, de jó lenne, ha nem maradnánk labda nélkül..(inkább legyen 2)
Egy korábbi hsz-emben írtam, hogy át fogom vinni ezt a témát az Eurobarca találkozók topicba....ozsimiki írta:Srácok, ezt a jelenlegi talit már beszéljétek le itt, de van erre sokkal megfelelőbb topik is, pl Eurobarca találkozók. Szóval please a többi esetleges talit már ott toljátok.
Értem,hogy kosarazni akartok,és ebben a topikban arról is esik szó, de a nyári talin meg focizni szoktunk (szoktak), mégse a bajnoki mérkőzések topikban tárgyaljuk ki
És te se érsz rá ma?Slither írta:Ha te is mész, akkor én is becsatlakozok majd. Vártam hogy legyen egy hozzám hasonlóan alacsony ember is.Eazzy írta:Én is mennék majd, ha nem gond, hogy csak 176 centis, és elég béna is vagyok
Ha te is mész, akkor én is becsatlakozok majd. Vártam hogy legyen egy hozzám hasonlóan alacsony ember is.Eazzy írta:Én is mennék majd, ha nem gond, hogy csak 176 centis, és elég béna is vagyok
Ha minden jól megy, akkor bőven fogunk még menni, legközelebb várunk. Azért ha hazaérsz "időben", akkor ugorj le...neobarca írta:Srácok! Sajna én rendesen beszoptam. Le kellett jönnöm vidékre dolgozni. Nem hiszem, hogy felérnék kora de. Pedig a hely tökéletes lenne de sztem 5 előtt tuti nem érek haza...P.U.Y.O.L. írta:Kalap, neobarca! Akkor vasárnap jó nektek? Mert megpróbáltam úgy intézni a dolgaimat, hogy üres legyen a vasárnap. Pillangó tér, kora d.u. (13:00-14:00 óra) körül mehetne a dolog.
Van még valaki, akinek jó a vasárnap és szívesen jönne?![]()
Basszus pedig nagyon mentem volna...
Srácok! Sajna én rendesen beszoptam. Le kellett jönnöm vidékre dolgozni. Nem hiszem, hogy felérnék kora de. Pedig a hely tökéletes lenne de sztem 5 előtt tuti nem érek haza...P.U.Y.O.L. írta:Kalap, neobarca! Akkor vasárnap jó nektek? Mert megpróbáltam úgy intézni a dolgaimat, hogy üres legyen a vasárnap. Pillangó tér, kora d.u. (13:00-14:00 óra) körül mehetne a dolog.
Van még valaki, akinek jó a vasárnap és szívesen jönne?