2012.03.13. 17:48:48
Nem hiszem, hogy ekkora összeesküvés-elméleteket kellene gyártani. Az igaz, hogy idén inkább a real felé húznak, de az van, én inkább Mout okolnám. Amikor az előző években a másik szurkolótábor vélt hasonlót akkor is elég gáznak találtam, hogy ezzel takaróznak, nem kellene átmenni hasonlóba, jobb nem lesz tőle, csak magunkat hergeljük. Én is fel szoktam ugrani a meccs hevében és szídni a bírót, de kitisztult fejjel, rákell jönnöm, ez nem vezet sehova és csak a madridistáknak adunk okot, hogy röhögjenek rajtunk.
Persze dühítő és nehéz elviselni, mert enélkül még bőven partiban lehetnénk a bajnokságért, de én akkor leszek igazán büszke a fiúkra, ha az utolsó fordulóra 5-6 pontot tudunk faragni, mert azt jelenti hogy minden körülmény ellenére becsülettel harcoltak.
És nagyon örülök, hogy Pep nem partnere Jo5énak a szájkaratében, ha fröcsögjön az a népművészeti cserépedény, majd áprilisban betömjük a képét.
Biztos vagyok benne, hogy tudat alatt benne van a bírókban, amivel az az idióta telepofázta a médiát és nagyban hozzájárul a véleményes esetek eldöntésében az ellenfelek vagy épp a mi esetünkben. Én például nem szeretném ha Pep ilyen eszközökhöz nyúlna, inkább legyünk másodikok, de emelt fővel, nem sunyi, alattomos eszközökkel.
Forca Barca!!!!