Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Az lett volna a szép, ha idén is az elődöntőben találkozunk a Madriddal...lett volna egy hét alatt három klasszikus...Deus írta:http://imgon.net/di-3WCT.jpg

Itt a kérdés, h ki lesz, nem az, h kit szeretnétek. De amúgy nem is annyira fontos. Azt azért nehéz ebből kihozni, h jobb lett volna nektek mondjuk egy Chelsea (nem mondtad, csak kicsit így tűnik ki belőle).ultrasur írta:Mi így szavaztunk:kanty írta:
Fordított helyzetben mi lenne a Real drukkerek véleménye. Ti nem lennétek oda? Dehogynem.![]()
Amúgy Te a Real döntőt biztosra veszed?![]()
Na mind1, most már remélem, h a döntőben tényleg Barca-Real lesz.
http://www.facebook.com/questions/10150656708887088/
1.Cselszi
2.Bayern
utána barca,milan
Hidd el elférne már egy-két rangadó a Bernabeuban.

ultrasur írta:De am szerintem a milan/cselszi/bayern trióbol a bayern a legerősebb.

Mi így szavaztunk:kanty írta:
Fordított helyzetben mi lenne a Real drukkerek véleménye. Ti nem lennétek oda? Dehogynem.![]()
Amúgy Te a Real döntőt biztosra veszed?![]()
Na mind1, most már remélem, h a döntőben tényleg Barca-Real lesz.
..pedig le tudják...MichaaBee írta:Azért azt Te sem gondoltad komolyan, hogy egy ilyen TV-s sorsolást le tudtak csalni valahogy és le is csalták...hady írta:A lehető legrosszabb-legnehezebb sorsolást kaptuk, a madrid meg a legkönnyebbet.....A madridot betolták a döntőbe és ...megis nyerik.....Florentino Pérez keze messzire elér....
Irdatlan mákja volt Mourinhónak szokás szerint, de nem kell minden mögé csalást látni.
Van rá esély de ez egész számban nem kifejezhető.shutterisland írta:ja és arra 0% esély van, hogy a bayern kiejt titeket.
szerintem fordítva van, ez az egész sorsolásban az előny,Deus írta:a legrosszabb az egészben, hogy végig a döntőig idegenben lesz a visszavágónk...

Azért azt Te sem gondoltad komolyan, hogy egy ilyen TV-s sorsolást le tudtak csalni valahogy és le is csalták...hady írta:A lehető legrosszabb-legnehezebb sorsolást kaptuk, a madrid meg a legkönnyebbet.....A madridot betolták a döntőbe és ...megis nyerik.....Florentino Pérez keze messzire elér....
Fordított helyzetben mi lenne a Real drukkerek véleménye. Ti nem lennétek oda? Dehogynem.ultrasur írta:Nem tom mit vagytok oda.
Ez a milan egy rakás fos tavalyi barcának csemege ideinek is sima kell hogy legyen.
Cselszi komolyan irigy vagyok őket mindenképp akartam akármikor cserélném a Bayernre.
Aztán jön a döntő 1 meccs ami mindenről dönt valszeg aranylabdáról, és vagy bebetonozza a barca trónját vagy a real felcsüccsen rá.
Döntő:
80%-real-barca
20%-real-milan/cselszi