..pedig le tudják...MichaaBee írta:Azért azt Te sem gondoltad komolyan, hogy egy ilyen TV-s sorsolást le tudtak csalni valahogy és le is csalták...hady írta:A lehető legrosszabb-legnehezebb sorsolást kaptuk, a madrid meg a legkönnyebbet.....A madridot betolták a döntőbe és ...megis nyerik.....Florentino Pérez keze messzire elér....
Irdatlan mákja volt Mourinhónak szokás szerint, de nem kell minden mögé csalást látni.
Bajnokok Ligája & Európa Liga
-
- Director del Fútbol
Milan ellen: Ősszel leradíroztuk őket a pályáról oda-vissza mégha ez eredményben nem is mutatkozott meg, nem tűnnek jobbnak mint ősszel csak a szokásos olasz mákfaktor miatt tartok tőlük.
Chelsea ellen: Azért ez nem egy Hiddink féle Chelsea ill nagy parasztvakítás a Napoli ellen elért siker. Angolok sokkal-sokkal gyengébbek mint pár éve és taktikailag Di Matteo sem egy Hiddink. Fizikailag vannak előttünk másban mérföldekkel mögöttünk ill jóval erősebb,rutinosabb csapat vagyunk mint 09-ben. Persze a félelem a múlt miatt jogos.
Chelsea ellen: Azért ez nem egy Hiddink féle Chelsea ill nagy parasztvakítás a Napoli ellen elért siker. Angolok sokkal-sokkal gyengébbek mint pár éve és taktikailag Di Matteo sem egy Hiddink. Fizikailag vannak előttünk másban mérföldekkel mögöttünk ill jóval erősebb,rutinosabb csapat vagyunk mint 09-ben. Persze a félelem a múlt miatt jogos.
Van rá esély de ez egész számban nem kifejezhető.shutterisland írta:ja és arra 0% esély van, hogy a bayern kiejt titeket.
pelé vagy bármelyik spanyol vitéz edzővel be lennék szarva.
De Mouval ha ott leszünk a döntő kapujába akkor hozni fogjuk robben,ribery,faláb ide vagy oda.
De am szerintem a milan/cselszi/bayern trióbol a bayern a legerősebb.
Én egy párharctól féltem a két meccses klasszikó mert ott piros lapok, védekezés színészkedés 1000rel minden undormány lett volna.
Egy döntő az teljesen más na az komoly lenne.
10. vs címvédés....
https://www.youtube.com/watch?v=0L9EsEDC5Ig" target="_blank
szerintem fordítva van, ez az egész sorsolásban az előny,Deus írta:a legrosszabb az egészben, hogy végig a döntőig idegenben lesz a visszavágónk...
a mindent eldöntő mecsek a Nou Campban lesznek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lijacska 2012.03.16. 12:36:55-kor.
- salas9
- Entrenador del Barça
APOEL - Real Madrid
Egyértelmű, szerintem nem kell magyarázni. Mázlisták.
O. Marseille - Bayern M.
Az első mérkőzésen sok fog múlni, ha otthon gólt kap az OM akkor lényegében sima Bayern továbbjutás. Egy hajszálnyival tartom jobbnak a bajorokat, azért mert a visszavágót otthon nyomják, és pluszt jelent nekik, hogy Münchenben lesz a döntő.
Benfica - Chelsea
Kezd felpörögni a cselzi Di Matteotól. Jó kis párharc lesz, de véleményem szerint a londoniak jutnak tovább. Ha mi is továbbjutunk kemény párharc lesz...
Egyértelmű, szerintem nem kell magyarázni. Mázlisták.
O. Marseille - Bayern M.
Az első mérkőzésen sok fog múlni, ha otthon gólt kap az OM akkor lényegében sima Bayern továbbjutás. Egy hajszálnyival tartom jobbnak a bajorokat, azért mert a visszavágót otthon nyomják, és pluszt jelent nekik, hogy Münchenben lesz a döntő.
Benfica - Chelsea
Kezd felpörögni a cselzi Di Matteotól. Jó kis párharc lesz, de véleményem szerint a londoniak jutnak tovább. Ha mi is továbbjutunk kemény párharc lesz...

Azért azt Te sem gondoltad komolyan, hogy egy ilyen TV-s sorsolást le tudtak csalni valahogy és le is csalták...hady írta:A lehető legrosszabb-legnehezebb sorsolást kaptuk, a madrid meg a legkönnyebbet.....A madridot betolták a döntőbe és ...megis nyerik.....Florentino Pérez keze messzire elér....

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Fordított helyzetben mi lenne a Real drukkerek véleménye. Ti nem lennétek oda? Dehogynem.ultrasur írta:Nem tom mit vagytok oda.
Ez a milan egy rakás fos tavalyi barcának csemege ideinek is sima kell hogy legyen.
Cselszi komolyan irigy vagyok őket mindenképp akartam akármikor cserélném a Bayernre.
Aztán jön a döntő 1 meccs ami mindenről dönt valszeg aranylabdáról, és vagy bebetonozza a barca trónját vagy a real felcsüccsen rá.
Döntő:
80%-real-barca
20%-real-milan/cselszi

Amúgy Te a Real döntőt biztosra veszed?

Na mind1, most már remélem, h a döntőben tényleg Barca-Real lesz.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- shutterisland
- Director del Fútbol
ja és arra 0% esély van, hogy a bayern kiejt titeket.
Nem tom mit vagytok oda.
Ez a milan egy rakás fos tavalyi barcának csemege ideinek is sima kell hogy legyen.
Cselszi komolyan irigy vagyok őket mindenképp akartam akármikor cserélném a Bayernre.
Aztán jön a döntő 1 meccs ami mindenről dönt valszeg aranylabdáról, és vagy bebetonozza a barca trónját vagy a real felcsüccsen rá.
Döntő:
80%-real-barca
20%-real-milan/cselszi
Döntő:
80%-real-barca
20%-real-milan/cselszi
https://www.youtube.com/watch?v=0L9EsEDC5Ig" target="_blank
A lehető legrosszabb-legnehezebb sorsolást kaptuk, a madrid meg a legkönnyebbet.....A madridot betolták a döntőbe és ...megis nyerik..
...Florentino Pérez keze messzire elér....

A tegnap írtam, h szerintem megkapjuk az Apoelt, nem kaptuk.
Összességében tényleg ennél nehezebb nem igen lehetett volna. Nem szoktam összeesküvés elméleteket gyártani, s nem nagyon hiszek vagy nem nagyon akarok ilyent hinni, de így járt mindenki a legjobban, h a két legesélyesebb csapat csak a döntőben találkozhat.
Ha az Apoel kiejti a Madridot nyáron elgyalogolok Ciprusig.
De szét csaptunk mindenkit oszt csókolom.
Milan:
Két nagyon nehéz meccsünk lesz, az olaszok ellen nem igazán szokott senki gálázni. Beállnak majd védekezni, nekünk pedig mehet a körbe passz.
Ami nagyon fontos, közhely, de el kell mondani : itt hibázni nem lehet, ahogy a bajnokságban sok idegenbeli meccs lezajlott úgy nem lehet címet védeni, de még ezen a Milanon se túljutni.
Hajrá.

Összességében tényleg ennél nehezebb nem igen lehetett volna. Nem szoktam összeesküvés elméleteket gyártani, s nem nagyon hiszek vagy nem nagyon akarok ilyent hinni, de így járt mindenki a legjobban, h a két legesélyesebb csapat csak a döntőben találkozhat.
Ha az Apoel kiejti a Madridot nyáron elgyalogolok Ciprusig.

De szét csaptunk mindenkit oszt csókolom.

Milan:
Két nagyon nehéz meccsünk lesz, az olaszok ellen nem igazán szokott senki gálázni. Beállnak majd védekezni, nekünk pedig mehet a körbe passz.
Ami nagyon fontos, közhely, de el kell mondani : itt hibázni nem lehet, ahogy a bajnokságban sok idegenbeli meccs lezajlott úgy nem lehet címet védeni, de még ezen a Milanon se túljutni.
Hajrá.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
-
- Capitá del Barça
A mi csapatunk legalább 1, de inkább 2 lépéssel minden más csapat előtt jár.
Hinni kell bennük, hogy ilyen megtépázott kerettel is képesek továbbjutni a Milan/Lokomotív team-ek ellen.
Ha 100%-os lesz Ini, Xavi, Messi, Fabre, Sanchez 5-ös, s még Piqué is rátalál a 2005-ös formájára, akkor meglesz a címvédés is.
Tots unit fem forca!
Hinni kell bennük, hogy ilyen megtépázott kerettel is képesek továbbjutni a Milan/Lokomotív team-ek ellen.
Ha 100%-os lesz Ini, Xavi, Messi, Fabre, Sanchez 5-ös, s még Piqué is rátalál a 2005-ös formájára, akkor meglesz a címvédés is.

Tots unit fem forca!

Két óra múlva máshogy fogom gondolni, de 10 perce még tiszta ideg voltam... Abban nem kételkedek, hogy a Real bejut a döntőbe. A Bayern vicc. A szezon elején azt hittem, hogy jók lesznek valamire, de a Bundesligában is gyatrák, a Baseltől pedig kikaptak idegenben. Utána vágtak egy hetest, de azt hiszem mindenki érzi, hogy ettől nem lettek most húdef.. akarom mondani világverők. Lentebb írta valaki, hogy még a Marseille-nek is érez esélyt a Bayern ellen, akkor biztos pont a Realt kiverik, akik idén két meccset buktak összesen...
Nekünk pedig nagyon nehéz lesz az út a döntőig, azt pedig már korábban kifejtettük sokan, hogy a döntőben egy meccsen minimum 50% esélye van még ellenünk is a Realnak...
Na mindegy, kezdek valamit magammal, hogy lenyugodjak... Nagyon nagy csörte kell a Barca részéről, hogy ebből címvédés legyen. Bízzunk, hogy meglesz!

Nekünk pedig nagyon nehéz lesz az út a döntőig, azt pedig már korábban kifejtettük sokan, hogy a döntőben egy meccsen minimum 50% esélye van még ellenünk is a Realnak...
Na mindegy, kezdek valamit magammal, hogy lenyugodjak... Nagyon nagy csörte kell a Barca részéről, hogy ebből címvédés legyen. Bízzunk, hogy meglesz!
H a t t r i c k
Én meg pont hogy drukkolok a Barca - Real döntőnek!Mihu írta:Borzasztóan rossz sorsolást kaptunk. A mi águnk összehasonlíthatatlanul erősebb mint a másik. Viszont ami a legrosszabb, az az, hogy a Real-al csak a döntőben kerülhetünk össze. Nagyon félek attól a forgatókönyvtől hogy mindkét csapat eljut a döntőbe, majd ott a Real nyer és akkor azt amíg világ a világ, hallgatni fogjuk. De még azt mondom, hogy ha bárki más lenne a Real edzője, nem zavarna ennyire. De így hogy Mourinho....ez így....azt hiszem hogy nem kell leírnom hogy mit éreznék.
A lehető legrosszabb sorsolást kaptuk sajnos
Ha már a bajnokságot elbukjuk velük szemben, akkor azért egy BL-döntős Real-verés megvigasztalna valamennyire.

- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Véleményem szerint a lehető legnehezebb sorsolás jött össze.
Bayernt akartam a 8 között, mert nem tartom őket sokra, aztán a Real jöhetett volna, mert 2 meccsen esélyesebbek lettünk volna jóval.
Ehelyett megkaptuk a Milant, akiktől mondjuk szintén nem tartok, de utána jön a Chelsea, akiket utálok, mint már korábban írtam és parázok is tőlük. Necces lesz na.
Az egyetlen pozitívum, hogy mindkét párharcban a visszavágót játsszuk otthon.
De innen szép nyerni és tudom, hogy a srácok képesek rá! Megcsinálják. Jövünk München!

Bayernt akartam a 8 között, mert nem tartom őket sokra, aztán a Real jöhetett volna, mert 2 meccsen esélyesebbek lettünk volna jóval.
Ehelyett megkaptuk a Milant, akiktől mondjuk szintén nem tartok, de utána jön a Chelsea, akiket utálok, mint már korábban írtam és parázok is tőlük. Necces lesz na.

De innen szép nyerni és tudom, hogy a srácok képesek rá! Megcsinálják. Jövünk München!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fcbarca0827 2012.03.16. 12:30:40-kor.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
??????? Ez miezez?MichaaBee írta:Nekünk meg Milan + ha továbbmegyünk akkor Chelsea. Kumma jó, mit ne mondjak. A 2011/2012-es UEFA Bajnokok Ligája győztese: Real Madrid.
Ezt most komolyan írtad le?
Kemény a sorsolásonk, de attól még nem kell ilyeneket írni. Azért a Real is összekoccan majd a Bayernnel és a döntőben se lesz egyszerű feladatuk. (ha bejutnak) Mert a döntőben meg velünk találkozhatnak. (esetleg egy Chelsea vagy Milannal)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára P.U.Y.O.L. 2012.03.16. 12:18:22-kor.
- Deus
- Boixos Nois
nem kicsit kivagyok...
persze, mákos fehérhattyú balett-táncosok kapják a legkönnyebb csapatot, mi meg összekerülünk megint a Milannal, aztán ha tovább jutunk, akkor jön a cselszki.
no comment.
persze, mákos fehérhattyú balett-táncosok kapják a legkönnyebb csapatot, mi meg összekerülünk megint a Milannal, aztán ha tovább jutunk, akkor jön a cselszki.
no comment.

nekem is ugyanez a véleményem... úgyhogy REMÉLEM HOGY A BAYERN jut tovább.Mihu írta:Borzasztóan rossz sorsolást kaptunk. A mi águnk összehasonlíthatatlanul erősebb mint a másik. Viszont ami a legrosszabb, az az, hogy a Real-al csak a döntőben kerülhetünk össze. Nagyon félek attól a forgatókönyvtől hogy mindkét csapat eljut a döntőbe, majd ott a Real nyer és akkor azt amíg világ a világ, hallgatni fogjuk. De még azt mondom, hogy ha bárki más lenne a Real edzője, nem zavarna ennyire. De így hogy Mourinho....ez így....azt hiszem hogy nem kell leírnom hogy mit éreznék.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Deus 2012.03.16. 12:18:58-kor.

- Facsy
- Jugador d'estrella
lolMichaaBee írta:Én ezen a bex*rok....Ennél gányabb sorsolást nem lehetett volna összehozni. Valahogy éreztem, hogy ezek a népművészeti cserépedények kifogják a lehető legkönnyebbet és még könnyű ágat is kapnak hozzá. Abban alig bíztam, hogy velünk egy ágra kerülnek... Nekünk meg Milan + ha továbbmegyünk akkor Chelsea. Kumma jó, mit ne mondjak. A 2011/2012-es UEFA Bajnokok Ligája győztese: Real Madrid.

- Primitive
- Entrenador del Barça
Érdekes, hogy mindenki mennyire egyértelműnek veszi a fehér hattyúk elődöntőbe jutását.
(hülye lennék mást mondani, de azért még azt a meccset is le kell játszani).
Hazudnék, ha azt mondanám, hogy tetszik a sorsolás.
De szerintem az águnkon papíron mindegyik csapatnál esélyesebbek vagyunk! Csak ezt a pályán is meg kell mutatni. Szerintem a Milan ellen nehezebb lesz továbbjutni, mint a Benfica/Chelsea párharc nyertesével.
Viszont, ha a Milan a Senal elleni orcáját mutatja, akkor Abbiati merigethet vagy fél tucatot a hálójából. (persze ezek a gólok csak Messi nevéhez fognak fűződni
)
Viccet félretéve, ha címvédésre készülünk, akkor mindenkit ütni kell, nem kell most irígykedni, jobban fog esni az esetleges győzelem.
HAJRÁ FIÚK!
szerk: elfelejtettem, hogy mikor lesznek az odavágók (?)

Hazudnék, ha azt mondanám, hogy tetszik a sorsolás.

Viszont, ha a Milan a Senal elleni orcáját mutatja, akkor Abbiati merigethet vagy fél tucatot a hálójából. (persze ezek a gólok csak Messi nevéhez fognak fűződni

Viccet félretéve, ha címvédésre készülünk, akkor mindenkit ütni kell, nem kell most irígykedni, jobban fog esni az esetleges győzelem.
HAJRÁ FIÚK!
szerk: elfelejtettem, hogy mikor lesznek az odavágók (?)

"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
- Mihu
- Director del Fútbol
Borzasztóan rossz sorsolást kaptunk. A mi águnk összehasonlíthatatlanul erősebb mint a másik. Viszont ami a legrosszabb, az az, hogy a Real-al csak a döntőben kerülhetünk össze. Nagyon félek attól a forgatókönyvtől hogy mindkét csapat eljut a döntőbe, majd ott a Real nyer és akkor azt amíg világ a világ, hallgatni fogjuk. De még azt mondom, hogy ha bárki más lenne a Real edzője, nem zavarna ennyire. De így hogy Mourinho....ez így....azt hiszem hogy nem kell leírnom hogy mit éreznék.

-
- Entrenador del Barça
Te ittál valamit.MichaaBee írta:Én ezen a bex*rok....Ennél gányabb sorsolást nem lehetett volna összehozni. Valahogy éreztem, hogy ezek a népművészeti cserépedények kifogják a lehető legkönnyebbet és még könnyű ágat is kapnak hozzá. Abban alig bíztam, hogy velünk egy ágra kerülnek... Nekünk meg Milan + ha továbbmegyünk akkor Chelsea. Kumma jó, mit ne mondjak. A 2011/2012-es UEFA Bajnokok Ligája győztese: Real Madrid.
Én ezen a bex*rok....
Ennél gányabb sorsolást nem lehetett volna összehozni. Valahogy éreztem, hogy ezek a népművészeti cserépedények kifogják a lehető legkönnyebbet és még könnyű ágat is kapnak hozzá. Abban alig bíztam, hogy velünk egy ágra kerülnek... Nekünk meg Milan + ha továbbmegyünk akkor Chelsea. Kumma jó, mit ne mondjak. A 2011/2012-es UEFA Bajnokok Ligája győztese: Real Madrid. ](./images/smilies/eusa_wall.gif)

](./images/smilies/eusa_wall.gif)
H a t t r i c k
-
- Entrenador del Barça
A feladat adott. El kell jutni a döntőbe, ahol a realt vagy a bayern-t kell agyonverni.
Meg kell tenni Abi-ért.
Az a jó, hogy mindkét meccset otthon fejezzük be.
Meg kell tenni Abi-ért.
Az a jó, hogy mindkét meccset otthon fejezzük be.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Pavel 2012.03.16. 12:14:40-kor.
-
- Llegenda del Barça
Srácok!
Ne szomorkodjatok! Így édesebb lesz a címvédés íze!!!
Ne szomorkodjatok! Így édesebb lesz a címvédés íze!!!