Örülnék, ha ideigazolna, a videóból is látszik, h gyors, egész jól cselez, ad be és támad.
Mellette még jöhetne Thiago Silva. Igaz, h nincs sok szükségünk rá, de szerintem egy támadó is jönni fog.

Remek igazolás!Capon írta:http://barcanoticias.blog.hu/2012/03/21 ... azolasarol
Sokan szeretnétek a csapatnál látni.
Nagyon jó játékost tisztelhetünk az ő személyeben. Bár a 3 millió eurós fizetést itt sem értem. Ha jól emlékszem Di Marianál az verte ki a biztosítékot, hogy 1,8-at kapott. Nálunk ő meg kapásból 3-at? A fizetések nagyon felkúsztak a csapatnál. De legalább az biztos, hogy Jordi Alba mindenképp minőségi igazolás lenne. Neki is inkább a védekezése gyengébb egy kicsit, de a támadása a géppuska lábával kiváló. Thiago SilvaCapon írta:http://barcanoticias.blog.hu/2012/03/21 ... azolasarol
Balbekk nagyon kell, az tény. Ha nyáron nem hozunk valakit(mondjuk őt) akkor nagyon bolond a vezetőségCapon írta:http://barcanoticias.blog.hu/2012/03/21 ... azolasarol
Az lehet, hogy Rosell tervezi a csapatot, de az nem az ő feladata. Messi-Villa-Pedro-Alexis-Afellay-Cuenca. jelenleg ez a 6 ember már most az első csapat tagja. Év elején meg azon idegeskedtünk, hogy Afellay mikor fog játszani, pedig akkor Cuenca hol volt még... Most meg itt van 7. embernek Tello, aki sztem nem csak az én szívembe dobta be magát. Nem tudom, hogy hova kéne 8. csatár, főleg ennyi pénzért, nem mellesleg Messi a meccsek 90%-án játszik. Max. akkor tudnám elképzelni, ha 2013-ban jönne gubáért, esetleg 1 évre rá ingyen. Akkor előfordulhat, hogy Villa, esetleg Afellay nem lesz, akkor talán elférne, de így is nagy luxusnak érzem.lui1698 írta:Szerintem Pep 2014-ben már a válogatottat fogja edzeni, és valóban lehet ez Rosell jövőbeli terveinek/igazolásainak egyike.gergo9 írta: Viszont az a probléma hogy nem Pep féle igazolásnak tűnik, hanem sokkal inkább úgy néz ki Rosell keze van a dologban. Lehet hogy már a Pep éra után jön.
A gyerekről én személy szerint azt gondolom, hogy a hájp a túlzott körülötte, de tény hogy jelenleg kevés hozzá fogható tehetség futkározik a pályán.
Ha kihozza magából a max-t (akár itt nálunk akár máshol) nagyon jó játékos lehet belőle.
Neymar-Alexis-Messi.... így leírva elég szekszis.
Szerintem Pep 2014-ben már a válogatottat fogja edzeni, és valóban lehet ez Rosell jövőbeli terveinek/igazolásainak egyike.gergo9 írta: Viszont az a probléma hogy nem Pep féle igazolásnak tűnik, hanem sokkal inkább úgy néz ki Rosell keze van a dologban. Lehet hogy már a Pep éra után jön.
Szerintem világosan leírtam az okát. Olvass vissza.tiva írta:Miröl vitatkoztok?
Abidal kiesett, BH-ra van szüksegünk nem KH-ra!
Nem, nem gondolom azt, de azért nehogymár Silva legyen az egyetlen opció. Egyáltalán nem biztos, hogy őt sikerül elhozni, márpedig valakit hozni kell szerintem.visca el barca írta:
komolyan gondolod h bármelyikük is olyan komoly erősites lenne mint silva?
Inkább akkor Kompany. Silva ennyire jó? :S Mondjuk Rosicky-nek tényleg szép gólpasszt adottkomolyan gondolod h bármelyikük is olyan komoly erősites lenne mint silva?
komolyan gondolod h bármelyikük is olyan komoly erősites lenne mint silva?Stalkyard írta:egyéni problémavisca el barca írta:
vhogy egyik név hallatán sem érzek erős kéztetést h itt játszon...
egyéni problémavisca el barca írta:
vhogy egyik név hallatán sem érzek erős kéztetést h itt játszon...
hát az egy elég esetlen fogalom h thiago silva szintu védő. olyan nem nagyon van. ki? kompany? hummels? vidic? david luiz? vhogy egyik név hallatán sem érzek erős kéztetést h itt játszon...Stalkyard írta:Luxuskategória? Papíron talán, de ez nem változtat azon a tényen, hogy a védelem idén egy nagy rakás mi is? Nálam egy Thiago Silva szintű védő megvétele lenne a legfontosabb a nyáron, még ha pont őt nem is tudnánk elhozni. Plusz baloldalra egy minőségi védő igazolása, mondjuk Jordi Alba megtenné.kristop írta:thiago silva álmom lenne, de az már a luxuskategórián is túlmutatna, hogy puyol, piqué, thiago silva, mascherano négyes, akik szinte mind világklasszisok és még mögöttük muniesa, bartra, fontás.
.
Luxuskategória? Papíron talán, de ez nem változtat azon a tényen, hogy a védelem idén egy nagy rakás mi is? Nálam egy Thiago Silva szintű védő megvétele lenne a legfontosabb a nyáron, még ha pont őt nem is tudnánk elhozni. Plusz baloldalra egy minőségi védő igazolása, mondjuk Jordi Alba megtenné.kristop írta:thiago silva álmom lenne, de az már a luxuskategórián is túlmutatna, hogy puyol, piqué, thiago silva, mascherano négyes, akik szinte mind világklasszisok és még mögöttük muniesa, bartra, fontás.
.