Mozi & Filmek

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
visca el barca
Presidente del Barça

2012.03.14. 12:52:29

lui!

jol emlékszem, hogy te voltál az, aki nagy lendülettel belekezdett az ázsiai filmekbe?

akkor az audition/meghallgatás kötelező! :wink:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
lui1698
Llegenda del Barça

2012.03.14. 12:44:32

Engedj be!

Tegnap itt olvastam a címét, ma megnéztem.
Az ok, hogy még eddig nem láttam, de hogy az atyaúristenbe lehetséges az, hogy gyakorlatilag még csak nem is hallottam róla. Talán (nagyon talán) mintha valamikor egyszer olvastam volna róla, de ennyi.
Pedig szerintem iszonyatosan jó film. Nagyon jól eltalálták a műfajok keverését, a kiscsaj meg... utoljára akkor féltem így kiskorútól, mikor megnéztem az Árvát.

9/10

Utóbbi időben volt szerencsém pár igen jó horrorhoz, plusz a régieket is újra néztem, úgyhogy ha tudtok hasonlókat, mint az Angyalszív, Hetedik stb. amiben ott van a horror rész, de a történet is erős, tehát nem az az elsődleges, hogy 3542354 liter vér kifröccsenjen a szilikon csöcsű rozmárra akkor legyetek szívesek belőni ide szépen.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
visca el barca
Presidente del Barça

2012.03.14. 12:15:57

apollo 18

hi-he-tet-le-nül jó film. egy abszolut minimál stílusban, és minimál költségvetéssel megcsinált, holdon játszódó sci-fi-thriller-horror.

aki megagiga űrlényekre, cgi orgazmusra, pörgő, akciódús filmre számít az mást keressen magának!

cloverfiled

értem én h rángatni kell azt a curva kamerát, de enniyre? áhh. anno akkora titkok övezte a filmet h hihetetlen. kategoriájában szódával elmegy, de rettentoen sok, idegesítő butasággal van tele. godzilla light.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
messideco
Presidente del Barça

2012.03.14. 09:43:39

Rég nem írtam az általam megtekintett filmekről:

Dr. Jekyll és Mr. Hyde
R.L. Stevenson regényének modern feldolgozása. Az IMDB-n elég gyenge átlaga van, bizonyára a kritikusoknak sem tetszett.
Nem ragaszkodik nagyon az eredeti történetre, modern korban játszódik a film.
Egy filmnek elment mindenesetre.

Erik, a viking
Valahogy nem volt hangulatom hozzá. Egyáltalán nem fogott meg valahogy, bár ez valahol az én hibám talán.

Annie Hall
Film a legjavából. Kár, hogy csak most néztem meg. Nagyon, de nagyon tetszett a stílusa. Woodyval pedig érzésem szerint nagy barátságot kötök. Ma még talán megnézem a Manhattant.

Philadelphia - Az érinthetetlen
Hogy a túróba nem hallottam erről a filmről? Nagyon nagy, hatalmas, két óriási színésszel. Mindenkinek ajánlom melegen.

Hacsi - A leghűségesebb barát
Nyál nyál hátán. Egyáltalán nem fogott meg, és akkor még szépen fogalmaztam. Nézhettem volna helyette valami jobbat..

Aljas utcák
Scorsese, simán. Valamit nagyon tud az öreg, ez már az egyik korai filmjében is megmutatkozott számomra. A történetben nagy cucc nincs, de a karakterek hatalmasak, nagyon jók az élethelyzetek stb. Respekt az öregnek.

Parfüm - Egy gyilkos története
Az este néztem meg, bár nem volt egy könnyed esti mese. Nagyon magával ragadott a film, és a vége is tetszett. A regényt is el fogom olvasni majd, ott pihen a gépemen.
Szerintem sokaknak nem tetszhet a film, de nekem elnyerte nagyon a szimpátiámat.

Eddig 17 filmet néztem meg a hónapban, nagyon vegyes a repertóár. Van itt film Scorsesetől, Cronenbergen át Jim Jarmuschig, de van rengeteg számomra ismeretlen rendező műve is.
Kép
"And my heart will leave you never."
miihii
KHAL

2012.03.14. 00:11:57

Cali írta:Rihannát tartom a világ legjobb nőjének, külön öröm, hogy egy ilyen filmben láthatom majd... :D Jajj de várós ;)

Amúgy köszi, eddig nem is vágtam ezt a filmet.
Jajjj,de a szívemből szóltál :D Nekem is nagyon zsánerem a kis RiRi <3 Tudnám lájkolni a lájkját :P (Egy napon születtünk,cs nekem van 9 év előnyöm :D )

És tényleg köszi,mert én sem vágtam ;)
ultrasur írta:A 109 utas-ról vélemény?
Én csípom az ilyen filmeket,de ez borzasztóan rossz volt szerintem.Annyira nem is emlékszem rá,de azt tudom,h egy elég vontatott,unalmas sztori és semmi pozitívumot nem találtam benne.Ez valóban egy repülőgép SZERENCSÉTLENSÉG volt :D
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
sjay
Entrenador del Barça

2012.03.13. 23:39:39

visca el barca írta:
sjay írta:Ha már filmajánlásoknál tartunk, szeretnék tanácsot kérni olyan filmekről, amelyek a Hetedikre, vagy a Csontevőre hasonlítanak. Mondanátok néhány hasonló címet?
nem a csontEMBERre gondoltál? :lol:
Jah de.. A csontevő az egy ilyen gagyi indián ökörség xD.
visca el barca
Presidente del Barça

2012.03.13. 23:03:26

sjay írta:Ha már filmajánlásoknál tartunk, szeretnék tanácsot kérni olyan filmekről, amelyek a Hetedikre, vagy a Csontevőre hasonlítanak. Mondanátok néhány hasonló címet?
nem a csontEMBERre gondoltál? :lol:
Kép
Pavel
Entrenador del Barça

2012.03.13. 22:57:58

Ami most hirtelen eszembe jut. A pók hálójában.
sjay
Entrenador del Barça

2012.03.13. 22:42:04

Ha már filmajánlásoknál tartunk, szeretnék tanácsot kérni olyan filmekről, amelyek a Hetedikre, vagy a Csontevőre hasonlítanak. Mondanátok néhány hasonló címet?
messideco
Presidente del Barça

2012.03.13. 22:19:45

Na szóval :D Nagyon szeretem az ilyen kéréseket :D

Nézd meg a Tetovált lányt, akár az eredetit (2009), akár a remaket (2011). Nekem most az a sláger film.

Ha tudnám a műfaji érdeklődésed, de sebaj. Személyes kedvencekből ajánlok párat:
:arrow: 12 dühös ember (12 angry men) (1957), Amerikai história X,Borat, Fekete hattyú,Chaplin
:arrow: A kisérlet (Das Experiment), Sörgyári capriccio, Holt költők társasága, Easy rider, Forrest Gump
:arrow: Good Will Hunting, Hooligans, Út a vadonba, Mulholland Drive,Titokzatos folyó, Esőember
:arrow: Kutyaszorítóban, A sebhelyesarcú, Sleepers- Pokoli lecke, Blöff,
Elrabolva, Taxisofőr
:arrow: Eli könyve, Az osztály (Klass), A tégla, Az ördög ügyvédje, A jó, a rossz és a csúf, Halálsoron, A nagy szökés
:arrow: A mások élete, A mágus, A szikla, A hullám (Die Welle), Trainspotting, Annie Hall

És még rengeteget kihagytam biztos :D
Kép
"And my heart will leave you never."
Cali
Entrenador del Barça

2012.03.13. 22:15:37

24 vagyok. :D

Az Engedj be szerintem is hatalmas film, bár én a feldolgozást láttam. Jó is, hogy eszembe juttattad! ;) A többire ránézek majd és ami egy kis előzetes alapján tetszik, azt már töltöm is... Ja nem... megyek és megveszem eredetiben :P :D

Utólag is köszi az avát, már nagyon régóta használom! 8)
sjay
Entrenador del Barça

2012.03.13. 22:07:15

Cali írta:Nemrég elszállt a vinyóm kb 300 giga filmmel, a legfontosabbakat már leszedtem újra.
A kérésem az lenne, hogy írjatok már pár olyan igazán jó filmet, amit nem csak egyszer ül le az ember megnézni, hanem akár többször is!

Most a mementoval szemezgetek. Látta már valaki? Érdemes letölteni?

Jaa, amik igazán érdekelnek, azok a drámák, sci-fik, fantasy és történelmi filmek! Köszi előre is! ;)
Kis off: Fúh, az avád még anno én csináltam :D

On:Drámák amiket ajánlanék : Titokzatos folyó, Hétköznapi pár, Visszafordíthatatlan, Biutiful, Hesher , Engedj Be! (ebben van erős horror-thriller szál), Esztelenek (nem tudom pontosan hány éves vagy, de ha 18 körüli, akkor ez aktuális, és külön ajánlom).

Egyenlőre ennyi, ha kellenek még , szólj! :wink:
Cali
Entrenador del Barça

2012.03.13. 22:04:03

Nemrég elszállt a vinyóm kb 300 giga filmmel, a legfontosabbakat már leszedtem újra.
A kérésem az lenne, hogy írjatok már pár olyan igazán jó filmet, amit nem csak egyszer ül le az ember megnézni, hanem akár többször is!

Most a mementoval szemezgetek. Látta már valaki? Érdemes letölteni?

Jaa, amik igazán érdekelnek, azok a drámák, sci-fik, fantasy és történelmi filmek! Köszi előre is! ;)
sjd
Llegenda del Barça

2012.03.13. 20:19:55

soadroli írta:
Várós :wink: Van pár Transformerses beütése... de remélem annál jobb lesz :)
Az biztos, hogy nincs magasan a léc, de meglepődnék ha elérne akárcsak egy 10ből 6ot imdb-n
Cali
Entrenador del Barça

2012.03.13. 20:17:08

Rihannát tartom a világ legjobb nőjének, külön öröm, hogy egy ilyen filmben láthatom majd... :D Jajj de várós ;)

Amúgy köszi, eddig nem is vágtam ezt a filmet.
soadroli
Llegenda del Barça

2012.03.13. 20:08:46

Várós :wink: Van pár Transformerses beütése... de remélem annál jobb lesz :)
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2012.03.13. 20:05:33

Battleship Trailer 3

Michael Bay elbújhat szégyenében, úgy néz ki minden tekintetben felül fogják múlni: kevesebb történet, gyengébb színészek (Liam Neeson erős ellensúlyozásával) és jobb látvány

Egyébként az figyeltétek, hogy már a Prometheus trailerjének is van trailere?
"Prepare the experience.... the new trailer" Azt hittem behalok :D :D :D :D
Prometheus Trailer Preview
lui1698
Llegenda del Barça

2012.03.13. 19:52:28

Fernando írta:Az Anonymous-t látta már valaki?
Szemezek vele egy ideje, de olvastam valahol olyat, hogy eléggé ismerni kell hozzá a Shakespeare műveket, hogy megértsd. Ez egy kicsit visszafog egyelőre, de lehet holnap bepróbálom.

Angyalszív

Zseniális film, Rourke és De Niro is hozta a szerepét, főleg utóbbi tetszett nagyon, 1-2 jelenetnél a hideg futkosott a hátamon tőle.

8,5/10
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
ultrasur
Madridista

2012.03.13. 19:45:59

lui1698 írta:
ultrasur írta:Edmond: 47 évnyi hétköznapi unalmas közönséges "élet" páá irány az Élet :DDD
A filmet nem láttam, viszont erről a kevés info-ról nekem hirtelen a Schmidt története ugrott be.
ŐŐŐ történetében más de jó a párhuzam valamilyen szinten.
Jó film tele mély filozófikus gondolatokkal, de nem túl fröcsögve az egész egy tragikomikus filmdráma.

http://www.port.hu/edmond/pls/fi/films. ... m_id=77412
Fernando
Llegenda del Barça

2012.03.13. 19:41:44

visca el barca írta:trollvadász

haljak meg én teljesen élveztem :lol:
csak azért álltam neki, mert azt hittem kapok majd 2 órányi röhögést és agygörcsöt, ehhez képest "jó" film volt. amugy is imádom az ilyen kézikamerás cuccot, de ebben legalább nem az van h 120 percen keresztül sikoltoznak meg ész nélkül rángatják a kamerát.
a cgi a költségvetéshez képest teljesen jó, ráadásul király h nem amerikai a film, illetve lehet gyönyörködni a norvég táj szépségében is.

jotnen for president! :lol:

egy-két hulyesegtol persze el kell vonatkoztatni...mondjuk ki lehetett volna hagyni h a keresztényeket eszik meg :D
Én egy jó 2 éve írtam erről, szerintem is jó film. A sárgított részhez:

Már, hogy lehetett volna kihagyni? A hiedelem meg a mítikus történelem szerint a keresztényeket zabálták fel a trollok.

Az Anonymous-t látta már valaki?
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
lui1698
Llegenda del Barça

2012.03.13. 19:30:46

ultrasur írta:Edmond: 47 évnyi hétköznapi unalmas közönséges "élet" páá irány az Élet :DDD
A filmet nem láttam, viszont erről a kevés info-ról nekem hirtelen a Schmidt története ugrott be.
Kép
ultrasur
Madridista

2012.03.13. 19:25:53

A 109 utas-ról vélemény?
ultrasur
Madridista

2012.03.13. 19:14:33

bence-barca írta:
ultrasur írta:Srácok ezeket a filmeket lessétek meg!!!
5 különböző kategóriájú, zseniális filmalkotás.

Sorsügynökség
Érdekes, én nekem nem ez jött le erről a filmről :) Nem vt rossz, (alapbol rosszabbra számítottam), de én nem mondanám zseniálisnak. Nálam 7/10 vt.
Kifejtenéd, hogy neked miért ez a véleménye róla? Kíváncsi vagyok! :)
A fő szál tetszett: küzdés valami igaz dologért amiért a karrieredet és a tudatodat is képes vagy kockára tenni. tetszett az hogy scifi de ennek ellenére belehetett ágyazni a mai new yorkba. És a vége is elegáns volt, És közben végig izgalmas.
de persze az 5 film közül az 5ik de friss élmény ezért írtam.
Nálam 10/8.
Nem tom a többi filmmel, hogy állsz de a Jacket egy zseniális "pillangóhatás" szerű film.
A vonzás szabályai egy érzelmeket szépen ábrázoló és bontogató kult amerikai ezred eleji film.
A part: Leonardo DiCaprio és Danny Boyle ennyi sztem elég is és ennél több is lesz ;).
Edmond: 47 évnyi hétköznapi unalmas közönséges "élet" páá irány az Élet :DDD
barcadome
Jugador del Barça

2012.03.13. 17:21:10

22-én jön Az éhezők viadala.(felirattal)
Szerintem érdemes lesz rá beülni, én olvastam a könyve(ke)t is, és már elég eufóriába vagyok miatta :D Igen-igen tudom, hogy a film mindig rosszabb a könyvnél, de ez szerintem hatalmas lesz.
Azért persze a könyv elolvasásától senki ne riadjon vissza :D
Nálam most ez a trilógia a námbörván :D

- Ha sikerült megnéznem a filmet, dobok róla némi infót :)
sjay <3
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.03.13. 16:46:24

ultrasur írta:Srácok ezeket a filmeket lessétek meg!!!
5 különböző kategóriájú, zseniális filmalkotás.

Sorsügynökség
Érdekes, én nekem nem ez jött le erről a filmről :) Nem vt rossz, (alapbol rosszabbra számítottam), de én nem mondanám zseniálisnak. Nálam 7/10 vt.
Kifejtenéd, hogy neked miért ez a véleménye róla? Kíváncsi vagyok! :)
Válasz küldése