Markieff Morris

Hell Yeah!Gondoltam, hogy ezt elfogadod, socio
Én nekem 1 lehetőségem volt tegnap szedni FA-ról!
Gondoltam a Rockets mégiscsak játszik szombaton meg vasárnap is, így Pattersont "kénytelen" voltam behúzni!De nem őt akartam s őt megint behúzták!
Egyszer írtam, hogy várnom kell hétfőik be ne húzzátok aki kinéztem, eljött akkor a hétfő, de akkor Cumbee kirakta Gibsont, én meg akit akartam még "lábadozott", gondoltam pár meccset várunk (idei év tanulsága nem lehet várni, mert valaki jön....

) a csapatom egész jól muzsikált, s mire észbe kaptam, fcbarca0827 behúzta a kiszemeltemet!
Jordan Farmart
És most meg behúzta Artestet, nem leszünk így jóban!
Amúgy én még múltkor írtam is neked, hogy Bargnanit elhoznám, mert mint írtam a héten jástzani fog, de nem reagáltál

Erre meglepődsz, hogy játszik
Wallnak örülök, így jövő héten Wall-Lin-Rose-Felton ha nem tudja hozni az assist kategóriát, akkor ez a játék egy hatlmas bunda

Ma 8-6 az emberfórod

De leírom mi fog történni

Dragic végig fault gondok miatt csak 10 percet lesz kénytelen játszani, nálam viszont így Budinger előrébb lép a rotációban

És Patterson is aprít, mert a Cavs az ellenfél

Meeks szerencsére elvesztette a kezdőt, szoros meccs vár a Phillyre keveset fog játszani, ezzel szemben Lin élete meccsét hozza 30+os meccsel 10+ assistal!
Brand meg nem fog tudni megélni Chandleren

A Bucks hamar nagy előnyre tesz szert Torontoban, így Dunleavy meg Gooden is kevesebb szerephez jut, Gooden mindenképp, Dunleavy helyett meg kipróbálnak más embert a padról, mert a félidőre már 30al megy a Bucks köszönhetően Delfino 8/8 triplájának

Westet annyira megviseli a tegnapi OT vereség, hogy lézeng a pályán, s egy szolid 10/5öt produkál

Thompson pedig Mark Jackson össze vissza rotációjának hála ma nem lép pályára

McGuire, Jenkinsnek ad bizalmat a z egykori NY-i irányító!
Ezzel szemben nálam mint írtam Budinger sok lehetőséget kap meg is hálálja egy 20+as meccsel Delfino nem tud hibázni a tripla mögül, Lin hero night , Patterson egy szolid dupla-dupla, Evans búcsúzásként hoz egy 30+os meccset, s végül a jó öreg Nelson eldönti az én javamra a párharcot és megszerzi a győzelmet (8-7) egy igazi legendás meccsel tőle és egy tripla-duplával
Na ez fog történni, s így nyerek 8-7re ha nem 2-13
Szerk:cumbee nem ugrott egyből már 1 hete kitettem, mi volt veled, hogy így lemaradtál????