De azzal te is tisztában vagy,h ez a sztereotípia miből alakult ki!?A tavalyi szezonban átlag 3 naponta köpködött minket vmiért,vagy vmi észrevétele volt a bírói stábbal,gyakran mindkettő egyszerre.Bob_Marley írta:Ez a Mourinho megfélemlíti a bírókat ugyanaz a hülye sztereotípia, mint amikor rólunk azt mondják csak műeséssel nyerünk!
Egyszer kiakadt meg is kapta a büntetését azért a bizonyos nyilatkozatért!
De ugyanaz kerül elő, mintha vasvillával üldözné a bírókat!
Lehet az én figyelmemet kerülte el, de idén teljesen konszolidált Mourinho a nyilatkozataiban!
Ez ismételten csak jelzi, hogy mennyire általánosítás az egész!
Hozzáteszem a bírók tévedések terén többet hibáztak a kárunkra, de semmiféle összeesküvés elméletet nem kell ebből kreálni!
Már eleve előélete is van e téren,emlékezve,h korábban olaszban is mindenkit leoltott az évek során és a cselszkijnél sem volt ritka (Frisk is közvetve miatta kellett visszavonulnia akkoriban...) Erőteljes nyomást gyakorolt tavaly egész szezonban és ahogy korábban elhangzott,idén hozza meg a gyümölcsét.De alaposan...
Kétes (és alkalmanként kétségtelen) szitukban inkább nem fújnak bele,nehogy le legyen szedve róluk a keresztvíz,meg ne legyenek megvádolva,h részt vesznek a konspirációban,amiben szövetkezett a sok párbetűs szervezet

Ahogy leírod,többször is tévedtek a mi kárunkra,nyilvánvaló esetekben.Most ehhez add hozzá a hasonlóan nyilvánvaló eseteket odaát,amiből kedvezően jöttek ki és azért nem kis difi van közötte.Nem mondom,h bunda vagy akármi,de minimum észrevehető.Annyira feltétlenül,h súlyos pontokba kerültek a két fél számára ellenkező előjellel,amelyek azért bőven nem tennék lefutottá a bajnokságot.A szükséges pluszt ez jelenti.Sztem te is látod,cs a Mou iránti szimpátia nem hagy akkora jelentőséget tulajdonítani neki.Én bevallom,nekem meg egy picit pont azért rögzül jobban,mert én rühellem a patkány mentalitása miatt.Elítélem amiatt,ami okozza ezt a játékvezetői tevékenységet.Ennek a tudatos stílusjegynek alapos nyomai voltak a korábbi csapatainál is,nem újkeletű ez a fegyver tőle.
Annak ellenére,h idén "konszolidáltabb" esetleg (a buzizás is elég szerény volt