Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nézd, nem olyan bonyolult ez, mint gondolnád. Az állandó sírásnak megvan az eredménye. Ha a bíró ilyen helyzetben befújja a tizit, akkor a portugál szavainak köszönhetően szétszedi a média a bírót. Gondolom te sem örülnél annak, ha például te lennél a szalagcím, negatív jelzőkkel díszítve. Ezért inkább nem fújják be a bírók, hiszen a kis csapatok elleni "tévedés" nem kavar akkora port.Bob_Marley írta: De ugyanaz kerül elő, mintha vasvillával üldözné a bírókat!
Lehet az én figyelmemet kerülte el, de idén teljesen konszolidált Mourinho aBob_Marley ) Ozsi[/color]
Idén konszolidált? Épp a héten mondta el hogy foglalkozunk a bíróval..Bob_Marley írta:Ez a Mourinho megfélemlíti a bírókat ugyanaz a hülye sztereotípia, mint amikor rólunk azt mondják csak műeséssel nyerünk!
Egyszer kiakadt meg is kapta a büntetését azért a bizonyos nyilatkozatért!
De ugyanaz kerül elő, mintha vasvillával üldözné a bírókat!
Lehet az én figyelmemet kerülte el, de idén teljesen konszolidált Mourinho a nyilatkozataiban!
Ez ismételten csak jelzi, hogy mennyire általánosítás az egész!
Hozzáteszem a bírók tévedések terén többet hibáztak a kárunkra, de semmiféle összeesküvés elméletet nem kell ebből kreálni!
Lehet én vagyok hülye, de amikor leikszeltek a CSZKA-val, akkor egyből megjegyezte, hogy túlságosan engedte a bíró a kemény játékot...Bob_Marley írta:Ez a Mourinho megfélemlíti a bírókat ugyanaz a hülye sztereotípia, mint amikor rólunk azt mondják csak műeséssel nyerünk!
Egyszer kiakadt meg is kapta a büntetését azért a bizonyos nyilatkozatért!
De ugyanaz kerül elő, mintha vasvillával üldözné a bírókat!
Lehet az én figyelmemet kerülte el, de idén teljesen konszolidált Mourinho a nyilatkozataiban!
Ez ismételten csak jelzi, hogy mennyire általánosítás az egész!
Hozzáteszem a bírók tévedések terén többet hibáztak a kárunkra, de semmiféle összeesküvés elméletet nem kell ebből kreálni!
29-től meg a kéz. Teljesen egyértelmű volt. Nem kell ezen lovagolni. A labda leeső félben volt, így láb mögött majdnem, azért nem látják az elvakult szurkolók.
teljes mertekben egyetertek veled, en is igy velekedek errol a helyzetrol!csababarca írta:tévedni emberi dolgok. megesik.mes írta:
Nem mondom, a Barcanak is tevednek a birok, de nem minden meccsen.
de ezek már nem a tévedés kategóriájába tartoznak.
a tiszta kezezések, a szándékos könyöklések, utánrúgások...ezek felett szemet hunynak, nálunk mindent észre vesznek.
ennyi a történet.
amit Miki írt,az szóról szóra igaz.
tévedni emberi dolgok. megesik.mes írta:
Nem mondom, a Barcanak is tevednek a birok, de nem minden meccsen.
Perez=pénz.PriNcE27 írta:Termeszetes hogy a Real ellen nem lehet itelni 11-est!![]()
Az Istenert vannak ezzel az Istenverte Reallal ezek a ........ birok???!
A Betis nagyon nagyot játszott!! Sajnos ez az eredményben nem látszik...trey88 írta:Kár, hogy Ramos ismét kézzel védi a Betis lövését. Nyilvánvaló, hogy nincs 11-es. Kár.
No comment. Ki tudja hányadik. Ha már itt tartunk. Kár, hogy a bírói testület ebben az évben fullra a Madriddal van. Kártrey88 írta:Kár, hogy Ramos ismét kézzel védi a Betis lövését. Nyilvánvaló, hogy nincs 11-es. Kár.