Barça vs. Real - El Clásico
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Jó Bob, tőled mást nem is vártam, felesleges valóban minden, ami arról szól,hogy eme hátrányunk nagysága nem a Madridnak köszönhető,és nem is magunknak. Persze, legyintsünk egyet, benne van a pakliban, nemde?
Azért Barcásoknak hadd fájjon már amit egész szezonban lehet tapasztalni. Itt nem egyszeri tévedésekről van szó. Megérdemeljük jelenleg,h 2.ak vagyunk, nem elsők, de a különbséget ne a bírók döntsék el. ennyi fáj itt az embereknek. ha neked nem, akkor rendben, ettől még mi kitárgyaljuk. kösz
Azért Barcásoknak hadd fájjon már amit egész szezonban lehet tapasztalni. Itt nem egyszeri tévedésekről van szó. Megérdemeljük jelenleg,h 2.ak vagyunk, nem elsők, de a különbséget ne a bírók döntsék el. ennyi fáj itt az embereknek. ha neked nem, akkor rendben, ettől még mi kitárgyaljuk. kösz

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- #David Villa#
- Capitá del Barça
Már értem miért a második éve a jobb a portugálnak. Ekkorra érik be a megfélemlítés, állandó bírózás taktika.
Azért ha 2:1-es hátrány utána kiegyenlít, majd a "véletlenül" Xabi kezezéséért elmaradt büntetőt értékesítve 3:2-re elhúzó Betis ellen mit csinált volna a real, na azt megnéztem volna.
Azért ha 2:1-es hátrány utána kiegyenlít, majd a "véletlenül" Xabi kezezéséért elmaradt büntetőt értékesítve 3:2-re elhúzó Betis ellen mit csinált volna a real, na azt megnéztem volna.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Xet megérdemelte volna a Betis, ez kétségtelen, s segítettek is volna rajtunk ezzel!
Itt a végén Ramos kezezett, az első Betis gól is szerintem véleményes (szerintem az is annyira volt kéz), felesleges belemenni, s megint elkezdeni bírózni!
Itt a végén Ramos kezezett, az első Betis gól is szerintem véleményes (szerintem az is annyira volt kéz), felesleges belemenni, s megint elkezdeni bírózni!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.03.11. 00:12:12-kor.

- PriNcE27
- Jugador del Barça
teljes mertekben egyetertek veled, en is igy velekedek errol a helyzetrol!csababarca írta:tévedni emberi dolgok. megesik.mes írta:
Nem mondom, a Barcanak is tevednek a birok, de nem minden meccsen.
de ezek már nem a tévedés kategóriájába tartoznak.
a tiszta kezezések, a szándékos könyöklések, utánrúgások...ezek felett szemet hunynak, nálunk mindent észre vesznek.
ennyi a történet.
amit Miki írt,az szóról szóra igaz.

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
tévedni emberi dolgok. megesik.mes írta:
de ezek már nem a tévedés kategóriájába tartoznak.
a tiszta kezezések, a szándékos könyöklések, utánrúgások...ezek felett szemet hunynak, nálunk mindent észre vesznek.
ennyi a történet.
amit Miki írt,az szóról szóra igaz.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Le se tojjatok. Ez tiszta bunda bajnoksag. Nekem ne magyarazza senki, hogy ennyi nyomi birot ossze tudnak szedni.
Idenre Perez ur nem tudott jatekost venni, megvette a birokat.
Nevetseges
Idenre Perez ur nem tudott jatekost venni, megvette a birokat.
Nevetseges

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Lehet itt azzal jönni,h nem kell bírózni, mert a Madrid 11edszer győz idegenben,és ezért vezeti a La Ligát. Igen ezért is vezeti.
Nézzük már meg hány idegenbeli meccsünkön nem adtak meg az utolsó 10! (azaz jóformán meccset eldöntő) percben számunkra 11est, vagy érvénytelenítettek gólt idegenben! És itt még a Madriddal nem is foglalkoztam,pedig pár idegenbeli meccsükön csak is a bíró vakságának köszönhették a 3 pontot, illetve azt biztos,h az ellenfélnek nem adtak esélyt a döntetlenre 1-1 11es megadásával...
Valencia ellen idegenben, most is. Ez csak 4 pont +, vegyük hozzá a mi - pontjainkat amiket NAGYBAN a bírók tévedéseinek is köszönhettünk a meccsek hajrájában.
Tény,h gyengébben játszunk idegenben, ettől még hol igazságos,és korrekt,hogy a gyengébb meccseinken mégsicsak a kumma gyenge bíró nem teszi a dolgát, vagy rosszul teszi, és ezért vesztünk pontokat. VAGY a Madrid gyengébb idegenbeli meccseiken a bíró nem teszi a dolgát, vagy rosszul teszi, és EZÉRT NYERNEK PONTOKAT.
Ha beleszámítjuk az írtó gyenge spanyol bírói teljesítményeket, amik évről évre jellemzőek, ezekkel együtt is REÁLISAN max 4-5 ponttal vezetnének. De idén KIRÍVÓ arányban szólnak bele a bírók, úgy, hogy az szinte csakis a Barca számára kedvezőtlen.
Hangsúlyozom: Madrid első helye a tabellán jogos, az viszont nevetséges,és csak is a bíróknak köszönhető, hogy ez az előny behozhatatlan szinte. Ez van, aki azt írja,hogy azért ekkora az előny,mert a Barca gyengébben játszik idegenben (ez igaz,h gyengébb a játék,DE...) az nem látta azoknak a meccseknek a végjátékát.
szánalom.
Nézzük már meg hány idegenbeli meccsünkön nem adtak meg az utolsó 10! (azaz jóformán meccset eldöntő) percben számunkra 11est, vagy érvénytelenítettek gólt idegenben! És itt még a Madriddal nem is foglalkoztam,pedig pár idegenbeli meccsükön csak is a bíró vakságának köszönhették a 3 pontot, illetve azt biztos,h az ellenfélnek nem adtak esélyt a döntetlenre 1-1 11es megadásával...
Valencia ellen idegenben, most is. Ez csak 4 pont +, vegyük hozzá a mi - pontjainkat amiket NAGYBAN a bírók tévedéseinek is köszönhettünk a meccsek hajrájában.
Tény,h gyengébben játszunk idegenben, ettől még hol igazságos,és korrekt,hogy a gyengébb meccseinken mégsicsak a kumma gyenge bíró nem teszi a dolgát, vagy rosszul teszi, és ezért vesztünk pontokat. VAGY a Madrid gyengébb idegenbeli meccseiken a bíró nem teszi a dolgát, vagy rosszul teszi, és EZÉRT NYERNEK PONTOKAT.
Ha beleszámítjuk az írtó gyenge spanyol bírói teljesítményeket, amik évről évre jellemzőek, ezekkel együtt is REÁLISAN max 4-5 ponttal vezetnének. De idén KIRÍVÓ arányban szólnak bele a bírók, úgy, hogy az szinte csakis a Barca számára kedvezőtlen.
Hangsúlyozom: Madrid első helye a tabellán jogos, az viszont nevetséges,és csak is a bíróknak köszönhető, hogy ez az előny behozhatatlan szinte. Ez van, aki azt írja,hogy azért ekkora az előny,mert a Barca gyengébben játszik idegenben (ez igaz,h gyengébb a játék,DE...) az nem látta azoknak a meccseknek a végjátékát.
szánalom.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Perez=pénz.PriNcE27 írta:Termeszetes hogy a Real ellen nem lehet itelni 11-est!![]()
Az Istenert vannak ezzel az Istenverte Reallal ezek a ........ birok???!
Mourinho=félelem.
A pénzt még megértem,de hogy miért kell berezelni Mourinho beteg szavaitól azt nem tudom.
De amit elindított amikor odakerült,az a pocskondiázás önsajnálat, erre az idényre elérte célját.
Semmit,de szó szerint semmit nem fújnak a real ellen. a korrektség legkisebb jele sem mutatkozik a real meccsein,komolyan,magyar járás meccseken mennek ilyen dolgok mint a spanyol első osztályban.
de a lényeg,hogy velünk vannak a bírók,és minket nyomnak.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Viiiicc, bírócska p_nci volt befújni a tiziket, nehogy a karrierje rámenjen
Így meg semmi következménye nem lesz. 

A Betis nagyon nagyot játszott!! Sajnos ez az eredményben nem látszik...trey88 írta:Kár, hogy Ramos ismét kézzel védi a Betis lövését. Nyilvánvaló, hogy nincs 11-es. Kár.

-
- Barça B
No comment. Ki tudja hányadik. Ha már itt tartunk. Kár, hogy a bírói testület ebben az évben fullra a Madriddal van. Kártrey88 írta:Kár, hogy Ramos ismét kézzel védi a Betis lövését. Nyilvánvaló, hogy nincs 11-es. Kár.
-
- Director del Fútbol
ramos gyönyörű hárítása kézzel a 93.percben a tizenhatoson belül aztán semmi
milyen meglepő...

- trey88
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Kár, hogy Ramos labdakezelésénél nem adták meg a 11-est. És az is kár, hogy miután az ötös vonalon álló, két méteres lesen lévő játékos átlépi a labdát - feltételezvén, hogy a kapusnak röntgenszemei vannak -, megadják az abból a lövésből kipattanó Ronaldo gólt. Kár.
Visca el BARCA!
Visca el BARCA!
- MessiFan91
- Jugador d'estrella
De nekik legalább van valami elképzelésük.
Más csapatok a semmiből lőnek 1-et, aztán jön a Reál.
A Betisnek viszont van valami elképzelése: az ellentámadások
+Ez a Betis nem fél a Reáltól, mint más kiscsapatok
Ha vezetnek 1 góllal, miért vannak olyan elöl a védőik
Most emiatt kaptak gólt
Más csapatok a semmiből lőnek 1-et, aztán jön a Reál.
A Betisnek viszont van valami elképzelése: az ellentámadások
+Ez a Betis nem fél a Reáltól, mint más kiscsapatok
Ha vezetnek 1 góllal, miért vannak olyan elöl a védőik

Most emiatt kaptak gólt
Na akkor lehet tippelni a végeredményre: 5-1 vagy 6-1?
Valamint CR hány tizenegyesgólt fog rúgni, 3at vagy 4et?
Valamint CR hány tizenegyesgólt fog rúgni, 3at vagy 4et?
- MessiFan91
- Jugador d'estrella
Na így kell a Real ellen játszani: kontrázni kell!!! 

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
A Betis ellen jó meccsük várható!
A kis sevillaiak mumus csapat
Persze a RM a toronymagas esélyes, de hogy küzdeni fog a Betis az tuti!Esetleg tudnak rabolni, bár mint írtam a RM az esélyes!
Ha nyernek ez a 10ik győzelmük idegenben???
A hátrány okát ebben kellene keresni, s nem a bírókban...Mi idegenben indiszponáltak vagyunk, ők meg még ha nehéz is a meccsük megnyerik
És milyen kontrát vezettek, Salva meg Molina
A kis sevillaiak mumus csapat

Ha nyernek ez a 10ik győzelmük idegenben???
A hátrány okát ebben kellene keresni, s nem a bírókban...Mi idegenben indiszponáltak vagyunk, ők meg még ha nehéz is a meccsük megnyerik

És milyen kontrát vezettek, Salva meg Molina

"10től hal a madrid". 1ik ismerősöm írta ki face-n (Madrid drukker). Kommentáltam, hogy remélem így lesz és nem érti, hiszen én Barca szimpatizáns vagyok...