Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Guillem Balagué, a SkySports spanyol szakértője szerint Mourinho soha nem állította, hogy új szerződést írna alá a Real Madriddal. Állítása szerint az angol lapok, elsőként a Daily Mail rosszul értelmezték a portugál tréner mondanivalóját, aki csak arra utalt, hogy soha nem bánta meg, hogy aláírt a blancókhoz.
Jöhetne egy pü a további adatokról(ár, stb. ...) Engem érdekelne egyébként, de nem fogok érte 10ezreket adni. Bocsi az offértZS10 írta:Sziasztok!
Kb. 1 hónap múlva, április közepe környékén fog megjelenni a legújabb könyvem Az El Clásico örökrangadó, és ami mögötte van címmel, amit a testvéremmel közösen készítettem el. A könyv a Real Madrid és az F. C. Barcelona örökrangadóját mutatja be a kezdetektől napjainkig, érintve a politikai háttértörténetet, botrányokat, statisztikákat, és a mérkőzéshez köthető érdekességeket egyaránt. Egy hónap múlva még csak az újságárusoknál, majd néhány hónapra rá a könyvesboltokban is kapható lesz a könyv.
Később még majd újra közzéteszem, de addig is, aki szeretné előrendelni a könyvet vagy bármilyen kérdése lenne az írjon privátba nyugodtan!
Ez a könyv nem hiányozhat egyetlen Barca/Real-szurkoló polcáról sem!
Visca el Barca!
Fanatizmus. Szakmai tudás alapján nagyjából arra a helyre is való, de itt gondolom a sikereket kellett volna nézni.S.Agüero írta:Ezmiez?
Hogy kerülhet Jo5é a 2. helyre, ha eddig még csak egy kemény kupát tud felmutatni...?
Csak a Realból tudok 3 olyan játékost, aki jobban nyomja nála. Tény a rengeteg gól, amit mindenki elismer, de játéktudásban lenne még mit fejlődnie.Varatrix írta:Ronaldo viszont egy zseni. Szerintem top 3 minimum!
És mivel hülye pózban tudta tartani a lábát, a labda valamilyen mágikus úton mindig pont a csatár fejére talált?G.Gabe írta: Beckam csak azért tudott ilyen jól rúgni, mert valami hülye pózban tudta tartani a lábát. Beadás, szabadrúgás.... ugyanaz nagyjából.
Az átlagot meg ezen a szinten értem, nem pedig az MBI szintjén.
Azért ezen a szinten többet kéne már mutatnia.
Beckham képességei alul vannak értékelve éppen azért mert "celeb" is a foci mellett.Varatrix írta:kurdt írta:Nézd meg pédául ezt
Ahogy olvastam a hozzászólásodat ez ugrott be! Ilyenre nem képes egy "átlagos" játékos.
Beckhamet is, és Ronaldot is a helyén kezelik szerintem. David átlagon felüli volt de nem világklasszis, "aranylabda kaliber". Az szerintem meg más tészta hogy ekkora sztár. Ezt annak köszönheti hogy jóképű! Az emberek megjegyezték az arcát, hiszen mindenütt ott volt annó. Rengeteg rajongót köszönhet a szép pofijának.
Ronaldo viszont egy zseni. Szerintem top 3 minimum! Szvsz sokak ellenszenvét csak és kizárólag az öltöszködése, és a stílusa váltja ki. Az utóbbi hónapokban nemigen lehet kifogásolni a viselkedését. Visszavett az arcából határozottan. Én megkedveltem Roncit, pedig én is gyűlölködve néztem a tv-n a metrosex fejét. Aztán érzésem szerin megváltozott, és ezt értékelem.
kurdt írta:Nézd meg pédául ezt