ÖÖÖ mindent elmond a 3ik legjobb játékosom a napon Leonard volt

A Bucks-os embereidtől kiver a víz

Vagy Dunleavy (who???

) vagy Gooden (Who 2????

) dob széjjel!
Most még a szerb is bekerült a képbe
Nálam meg mint írtam is betli!
Pont néztem a Celtics meccset, Felton azzal vétette észre magát, hogy folyamatosan eladta a labdát

Örültem is neki!Aztán volt egy jó 1 perce, dobott 8 pontot, gondoltam "na most megindul, úgyis mindegy mert vezetünk 40el

" erre McMillan lehozta, addig tartotta fent a kezdőket....Pedig akkor kapta el a fonalat a dagadt

Josh Howard is 0 volt, pont a yahoo kis jegyzetben is megemlékezett, hogy milyen jó, elmúlt 8 meccsen mindig 10 felett dobott, erre tagnap 2 pont....De még mindig jobb volt mint Carter 0 ponttal, bár ő legalább nyomott 2 assistot meg 2 patit

Egy 20 pont benne maradt a fiúkban

Még a Kings elejét elkaptam, Evans 11 ponttal kezdett, gontoltam visszahoz a meccsbe

de most nézem 17nél megállt, ami jó mert szezonátlag, csak lehetett volna több

Kb ez a reális ami eredmény van, sőt én 4-11et tippeltem és eddig ezt túlszárnyalom

Amúgy meg nem is a mai a döntő bár ma is emberfórban vagy 9-8 oda!Vasárnap lesz gond

Persze nálam még jönnek a cserékben emberek, de ember számban így is kevés

8-5 a vasárnap neked

De megvárom az estét, s átjöjjenek a cserék és majd húzok valami FA-t annyit hozzátesz mint Carter...

(aki hozzáteszem a Suns ellen meg villogott, hozzám került és....

)
socio 2 olyan kategóriában ami elég fontos azért (FGA, 3PTA) jobb Evans

Ezért is vontam vissza, hogy adom még az erősebb töltelék emberemet a te gyengébb töltelékedért!
Assistban erősebb Wall de nézd meg az összes többi kategóriát!Mindegy tölteléket betudunk rakni ha nagyon ragaszkodsz hozzá!
Amúgy fcbarca0827-t becsülöm a legjobban, neki megsérült a legjobb játékosa, nem is tette ki, ott őrzi, nem is nagyon cserélt az FA-ról próbál vadászni és jól teszi

Folyamat behúz előttem olyat akit szerettem volna

De ő nem káosz professzorkodik, ez a keret van, ezt kell szeretni, s rakosgatja az FA-kat!
Én meg reménykedek a csodában, s cserélegetek, aztán semmi értelme

Vagyis van, mert reménykedni tovább reménykedek
Ja most néztem meg, ha socioval megegyezünk akkor Evans-t is elvesztem vasárnapra , jippiájé

és 8-4es emberelőnyben leszel, de mint írtam is erre számítottam de már hét elején 1-2 embert elakartam cserélni

és számítottam ár ez a hét így az emberhátrányok miatt bukó lesz