Valóban nincs sok esély rá, de a feltett kérdésre ("ki pótolja Keitát?") sztem tökéletes megoldásBoccantoka írta:Én úgy hallottam hogy, most még nem vásároljuk vissza.Bár én is gondoltam rá.sjd írta:Oriol Romeu!!!Chino írta: Kp érdekes. Thiago szerintem már teljes értékű játékos lesz, bár még így sem vagyunk nagyon eleresztve. Talán JDS lehetne erősítés, főleg ha Keita távozik, mert akkor nem tudom kivel pótolnánk.
Barca Igazolások
- Boccantoka
- Barça B
Én úgy hallottam hogy, most még nem vásároljuk vissza.Bár én is gondoltam rá.sjd írta:Oriol Romeu!!!Chino írta: Kp érdekes. Thiago szerintem már teljes értékű játékos lesz, bár még így sem vagyunk nagyon eleresztve. Talán JDS lehetne erősítés, főleg ha Keita távozik, mert akkor nem tudom kivel pótolnánk.
Oriol Romeu!!!Chino írta: Kp érdekes. Thiago szerintem már teljes értékű játékos lesz, bár még így sem vagyunk nagyon eleresztve. Talán JDS lehetne erősítés, főleg ha Keita távozik, mert akkor nem tudom kivel pótolnánk.
- Chino
- Llegenda del Barça
A fiatalokkal azért csínján kéne bánni. Cuenca fent marad, esetleg Tello is feljön olykor, de nem hiszem, hogy véglegesnek szánja még Pep. Bőven ráérne még egy 1-1,5 év múlva szerződést tolni az orra alá. Perszeb ha addig nem száll rá az Arsenal. Vele kapcsolatban szerintem mindkét tábornak igaza van. Lehet, hogy egy kicsit sablonos, de sokszor ez kell, és bőven fejlődhet még, főleg ilyen játékosok között.
Rajta kívül Montoya jönne fel.
Alba nagyon jó választás lenne, de ő inkább Adriano típusú, szóval szerintem akkor a brazil menne, ha már Abidallal hosszabbítottunk.
Középső védőnek ott van ugye Piqué-Puyol-Masch (Abidalt nem szeretném többet ott látni), ami első blikkre elégnek tűnhet, de látjuk hogy Gerard hogy játszik és ha a kapitány nem hozna ilyen teljesítményt nagy sz...ban lennénk. Azért érdekes, hogy Masch nyújtja a legstabilabb teljesítményt. Puyi jövőre már valszeg kevesebbet játszik majd, szóval nagyon-nagy erősítés lenne Silva, illene is a játékunkban és hosszú időre miénk lehetne a legjobb hátsó alakzat, de a belső védő páros mindenképp.
Kp érdekes. Thiago szerintem már teljes értékű játékos lesz, bár még így sem vagyunk nagyon eleresztve. Talán JDS lehetne erősítés, főleg ha Keita távozik, mert akkor nem tudom kivel pótolnánk. A támadósor kétséges. Vízválasztó lesz, hogy Pedro vagy Villa össze tudja-e szedni magát. Neymar? Sok dolog szól mellette, de ellene is. Egy Neymar-Messi-Alexis trió nagyon üthetne, de kérdés alá tudja-e rendelni magát a csapatnak.
Erre igazán május-június körül majd lehet komolyan beszélni.
Rajta kívül Montoya jönne fel.
Alba nagyon jó választás lenne, de ő inkább Adriano típusú, szóval szerintem akkor a brazil menne, ha már Abidallal hosszabbítottunk.
Középső védőnek ott van ugye Piqué-Puyol-Masch (Abidalt nem szeretném többet ott látni), ami első blikkre elégnek tűnhet, de látjuk hogy Gerard hogy játszik és ha a kapitány nem hozna ilyen teljesítményt nagy sz...ban lennénk. Azért érdekes, hogy Masch nyújtja a legstabilabb teljesítményt. Puyi jövőre már valszeg kevesebbet játszik majd, szóval nagyon-nagy erősítés lenne Silva, illene is a játékunkban és hosszú időre miénk lehetne a legjobb hátsó alakzat, de a belső védő páros mindenképp.
Kp érdekes. Thiago szerintem már teljes értékű játékos lesz, bár még így sem vagyunk nagyon eleresztve. Talán JDS lehetne erősítés, főleg ha Keita távozik, mert akkor nem tudom kivel pótolnánk. A támadósor kétséges. Vízválasztó lesz, hogy Pedro vagy Villa össze tudja-e szedni magát. Neymar? Sok dolog szól mellette, de ellene is. Egy Neymar-Messi-Alexis trió nagyon üthetne, de kérdés alá tudja-e rendelni magát a csapatnak.
Erre igazán május-június körül majd lehet komolyan beszélni.
Forca Barca!!!!
- Boccantoka
- Barça B
Alba nem lenne rossz, DE Neymar fölösleges Messi mellet alig kapna játéklehetőséget és ahogy mások is mondták elég nagy zsákbamacska, és még drága is.K900 írta:http://translate.google.hu/translate?hl ... ivo.com%2F
A lap szerint Neymar és Alba lehet a fő pioritás a nyárron.Sztem jó is lenne már Messi mellé,olyan valaki aki úgyanolyan hatékony lehet mint az argentin.Alba pedig sztem jó választás minden szempontból.
- K900
- Jugador d'estrella
http://translate.google.hu/translate?hl ... ivo.com%2F
A lap szerint Neymar és Alba lehet a fő pioritás a nyárron.Sztem jó is lenne már Messi mellé,olyan valaki aki úgyanolyan hatékony lehet mint az argentin.Alba pedig sztem jó választás minden szempontból.
- shutterisland
- Director del Fútbol
jó, meg jonathan dos santos is ennyi erővel 
igazi szélsőhátvédre gondoltam, nem vészmegoldásra.
plusz puyira meg abidalra nem építeném a jövő csapatát, de alves sem tini már.

igazi szélsőhátvédre gondoltam, nem vészmegoldásra.
plusz puyira meg abidalra nem építeném a jövő csapatát, de alves sem tini már.
-
- Entrenador del Barça
Ott van Puyol is.shutterisland írta:szvsz egy szélső védő mindenképpen kell.
elég nagy kakiban lehetnénk, ha pl. abidal vagy alves kidőlne pár hónapra.
mivel ugye maxwell elment, így montoyával együtt van 4 szélsővédőnk a két szélre.
- shutterisland
- Director del Fútbol
szvsz egy szélső védő mindenképpen kell.
mivel ugye maxwell elment, így montoyával együtt van 4 szélsővédőnk a két szélre.
- Piquenbauer
- Jugador d'estrella
Miért van az, h a spanyol sajtóban csak arról írnak, hogy Guardiola számára a fő prioritás a nyáron a védelem megerősítése lesz? (Egyébként, sztem erősítésnek bőven elegek lennének a sérülésből felépült játékosok;)visca el barca írta:ugyan minek hoznánk még egy tizedik védőt a meglévő 9 mellé?
- visca el barca
- Presidente del Barça
ugyan minek hoznánk még egy tizedik védőt a meglévő 9 mellé?Piquenbauer írta:Nocsak, nocsak. Úgy tűnik, hogy a nyáron csak saját nevelésű játékosokkal fogunk erősíteni. A B-ből feljön Montoya, Bartra, Muniesa és Dos Santos (eddig, talán még Tello is csatlakozhat), és melléjük még érkezhet Jordi Alba.
Jelen állás szerint, akkor ez lehetne a jövő évi keretünk:
Kapusok: VV, Pinto
Védők: Alves, Montoya, Piqué, Puyol, Fontás, Bartra, Muniesa, Abidal, Adriano, Alba
Középpályások: Busquets, Mascherano, Keita, Xavi, Iniesta, Fábregas, Thiago, Jonathan.
Támadók: Messi, Villa, Alexis, Pedro, Afellay, Cuenca (és Tello, ha őt is felhoznák).
Ez nagyon bő keret lenne, és van egy olyan érzésem, hogy a távozóink a nyáron a következők lesznek: Adriano és Keita. (Még Afellayt is ide venném, de rá nem mernék 100%-ban fogadni.)
Egyébként sztem Alba mellett pénzért mást nem fogunk igazolni. Amiről a vezetőség beszélt 25 millió euró igazolásokra, abból kijön Alba (20 millió a záradéka, talán olcsóbban is eladnák), és felesleges lenne még mást pénzért idehozni. Gyakorlatilag minden posztra lenne legalább egy cserénk!

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Piquenbauer
- Jugador d'estrella
Nocsak, nocsak. Úgy tűnik, hogy a nyáron csak saját nevelésű játékosokkal fogunk erősíteni. A B-ből feljön Montoya, Bartra, Muniesa és Dos Santos (eddig, talán még Tello is csatlakozhat), és melléjük még érkezhet Jordi Alba.
Védők: Alves, Montoya, Piqué, Puyol, Fontás, Bartra, Muniesa, Abidal, Adriano, Alba
Középpályások: Busquets, Mascherano, Keita, Xavi, Iniesta, Fábregas, Thiago, Jonathan.
Támadók: Messi, Villa, Alexis, Pedro, Afellay, Cuenca (és Tello, ha őt is felhoznák).
Ez nagyon bő keret lenne, és van egy olyan érzésem, hogy a távozóink a nyáron a következők lesznek: Adriano és Keita. (Még Afellayt is ide venném, de rá nem mernék 100%-ban fogadni.)
Egyébként sztem Alba mellett pénzért mást nem fogunk igazolni. Amiről a vezetőség beszélt 25 millió euró igazolásokra, abból kijön Alba (20 millió a záradéka, talán olcsóbban is eladnák), és felesleges lenne még mást pénzért idehozni. Gyakorlatilag minden posztra lenne legalább egy cserénk!
- ab1daL
- Director del Fútbol
A SPORT arról ír, hogy Jordi Albaval megállapodott a klub, és a hírek szerint készek tárgyalásokat kezdeni a Valenciaval.
http://www.sport.es/es/noticias/barca/j ... do-1516762
http://www.sport.es/es/noticias/barca/j ... do-1516762
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
-
- Az Év fórumozója 2013
Akár több is.Messidona10 írta:Én úgy gondolom, hogy amíg Puyol bírja, addig Thiago Silva nem fog jönni. Mert az szerintem nyilvánvaló, hogy az ő helyére jönne (még ha gyenge is Piqué, nem hinném, hogy kiszorulna). És szerintem a kapitányban van még egy vagy akár két év.

- Messidona10
- Entrenador del Barça
Én úgy gondolom, hogy amíg Puyol bírja, addig Thiago Silva nem fog jönni. Mert az szerintem nyilvánvaló, hogy az ő helyére jönne (még ha gyenge is Piqué, nem hinném, hogy kiszorulna). És szerintem a kapitányban van még egy vagy akár két év.
- Messi-Ini
- Capitá del Barça
Nemtudom hogy ki indította a lavinát,de teljesen felesleges volt...A nyár még odébb van.
De ha már itt tartunk,felvázolom az én elképzeléseimet is
Xavi nem megy el,ha 600 trilliárd eurót kinálnának érte,akkor sem.Ő nem megy el,és Rosell sem fogja eladni,ez tuti.Szerintem aki a nyáron megy,az Keita,és esetleg Ibi.
Én nem várok sok érkezőt,pontosabban csak 2-at,vagy maximum 3-at.Kellene T.Silva és Alba oda hátra,azzal bőven meg is lennénk.Esetleg ha Ibi megy,és úgy adódik hogy tudunk valami jó üzletet összehozni,akkor jöhet egy csatár.
Amitől én tartok,hogy lesz esetleg még 1 távozó,méghozzá Pep.Ha ő elmegy,nemtudom milesz velünk,mert jelenleg el sem tudom képzelni ezt a csapatot mással...na de ez még a jövő zenéje,és egy kicsit off is,úgyhogy ennyi...
De ha már itt tartunk,felvázolom az én elképzeléseimet is

Xavi nem megy el,ha 600 trilliárd eurót kinálnának érte,akkor sem.Ő nem megy el,és Rosell sem fogja eladni,ez tuti.Szerintem aki a nyáron megy,az Keita,és esetleg Ibi.
Én nem várok sok érkezőt,pontosabban csak 2-at,vagy maximum 3-at.Kellene T.Silva és Alba oda hátra,azzal bőven meg is lennénk.Esetleg ha Ibi megy,és úgy adódik hogy tudunk valami jó üzletet összehozni,akkor jöhet egy csatár.
Amitől én tartok,hogy lesz esetleg még 1 távozó,méghozzá Pep.Ha ő elmegy,nemtudom milesz velünk,mert jelenleg el sem tudom képzelni ezt a csapatot mással...na de ez még a jövő zenéje,és egy kicsit off is,úgyhogy ennyi...

- Messidona10
- Entrenador del Barça
Olyan poszt, ahol Bale játszik, nem nagyon van a Barcában. Balhátvéd van, de Bale valamivel feljebb játszik. Megvitattuk már jó párszor itt a kérdést (látom új vagy, csak azért mondom), és arra jutottunk, hogy nincs rá szükség. Vannak jó meccsei, futni kegyetlenül tud, de nem tudni, hogy a spanyol foci mennyire feküdne neki.Gareth Tello írta:Mit gondoltok Bale-ről? Én személy szerint nagyon örülnék, ha sikerülne elhozni a Tottenhamből, csak sajnos elég sokat kérnek érte...
-
- Az Év fórumozója 2013
Mit gondoltok Bale-ről? Én személy szerint nagyon örülnék, ha sikerülne elhozni a Tottenhamből, csak sajnos elég sokat kérnek érte...
- Chino
- Llegenda del Barça
A Xavi projekthez csak annyit, hogy szép és jó a 80 milla és tudnánk belőle igazolni, de olyan játékost mint ő kizárt dolog (Robben pótolná? jesszus), ráadásul a szívem is ellenezné. Még két jó éve lehet.
Amúgy meg sokan úgy gondolják, hogy a klub döntene a transzferről, pedig ha a kivásárlási árat kipengeti csak Xavin múlik.
Amúgy meg sokan úgy gondolják, hogy a klub döntene a transzferről, pedig ha a kivásárlási árat kipengeti csak Xavin múlik.
Forca Barca!!!!
- Donny
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Robben tökéletesen illene a játékunkba, csak azok a sérülések ne lennének mindig.messideco írta:Robben lenne maga az álom, de a klub igazoláspolitikája szerintem nem teszi lehetővé a megvételét. 2013-ig van szerződése a Bayernnel, de állítólag nem elégedett a helyzetével. Egy Robben - Messi - Alexis trió a legerősebb lenne... mondjuk nélküle is az
Tuti sokat lenne kényszerpihenőn nálunk is, pláne ha összefutna a madridi mészárosokkal.