Testépítés, edzésprogramok

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
nagyi
Jugador del Barça

2012.03.10. 12:59:09

tomabence írta:a BioTech USA-s termékekről mi a véleményetek??? Így ár,íz,eredmény és egyéb..dolgok.
Pl. én most vettem tőlök a 100% Iso Whey névre hallgató fehérjét és 100% L-Glutamine nevű aminosavat. Ehhez kapcsolódóan még az lenne a kérdésem, hogy a fogyasztásukat hogy ajánljátok?? ( Pl először egyem meg a fehérjét, utána kezdjem meg az "amino-kúrát", vagy fogyaszthatom egyszerre is őket ( 2-3óra különbséggel a felszívódás szempontjából) ..vagymégis ?!?!
fehérjét: reggel, edzés után (akár dupla adag), lefekvés előtt
glutamin: edzés előtt, közben, után, esetleg lefekvés előtt.

amúgy szerintem a bájotek is jó márka, én nem rég egy zsák Nitro Gold Pro-t pusztítottam el, szerintem profi minőség az összetevők alapján, és ízre sem utolsó.. mellette ment a 100% whey protein, hát nem tudom, nekem nagyon úgy tűnt hogy a Scitecesben "nincs anyag" a Nitrohoz képest, sűrűbb volt, töményebb, érezhetően minőségibb..
"Bσтι, вσтι, мα∂яι∂ιѕтα qυι ησ вσтι!"
tomabence
Jugador d'estrella

2012.03.10. 12:54:46

a BioTech USA-s termékekről mi a véleményetek??? Így ár,íz,eredmény és egyéb..dolgok.
Pl. én most vettem tőlök a 100% Iso Whey névre hallgató fehérjét és 100% L-Glutamine nevű aminosavat. Ehhez kapcsolódóan még az lenne a kérdésem, hogy a fogyasztásukat hogy ajánljátok?? ( Pl először egyem meg a fehérjét, utána kezdjem meg az "amino-kúrát", vagy fogyaszthatom egyszerre is őket ( 2-3óra különbséggel a felszívódás szempontjából) ..vagymégis ?!?!
daffy
Madridista

2012.03.10. 12:16:29

maradtam a brutal muscle on-nál. 6k volt a 900g-s csokis. ez még mindig elképesztően finom,javaslom mindenkinek,akár csak a 30g-s zacskóval is,de próbálja ki. én a kakaót cseréltem le rá :)
Alexander Mahone
Jugador d'estrella

2012.03.08. 21:46:39

Tényleg olvassátok el azt a könyvet. Ennél egyszerűbben és jobban sehol sincs összefoglalva. Aki már erre is képtelen, az hagyja a pics*ba ezt az egész sportot.
"Akár azt gondolod képes vagy képtelen vagy rá, igazad van."
LM10
Director del Fútbol

2012.03.08. 21:38:25

Sanama írta:
LM10 írta:
Nem arra gondoltam, hogy a könyvet nem lesz időm elolvasni, de mindegy....a véleményt egyébként köszönöm, de megértettem volna flegmázás nélkül is :roll:
Nem flegmaság volt,írni is akartam, hogy bocs a kemény hangvételért,de ezt meg kell értened. Nem fog úgy menni,hogy te akarsz valamit,de nem tudsz róla semmit. Előbb olvasd el a könyvet, aztán ha van kérdésed, aki tud fog segíteni, csak tényleg unalmas hogy hetente jön mindenki ugyanazzal a kérdéssel.

"Autót sem vezetsz, ha nem tudod hogyan kell;
főzni sem fogsz, ha nem tudsz főzni;
síelés vagy agyműtét előtt is elolvasol egy könyvet...
Miért edzenél, ha nem értesz a testépítéshez?"

Az időt meg úgy értettem,hogyha testépítéshez nincs időd, akkor futáshoz hogy lesz, vagy egyáltalán súlyleadáshoz?!
Értem, semmi gáz, én köszönöm, hogy tanácsod adtál, majd utánanézek ennek a könyvnek :)
Sanama
Llegenda del Barça

2012.03.08. 21:35:21

LM10 írta:
Sanama írta:Jó hát, most ha nem bírsz 2órát rászánni, hogy saját erőből elolvass valamit,amiben BENNE VAN minden, akkor nem fogom a szádba rágni, már bocs.
Ha meg nincs időd, akkor fogyáshoz se lesz.
Nem arra gondoltam, hogy a könyvet nem lesz időm elolvasni, de mindegy....a véleményt egyébként köszönöm, de megértettem volna flegmázás nélkül is :roll:
Nem flegmaság volt,írni is akartam, hogy bocs a kemény hangvételért,de ezt meg kell értened. Nem fog úgy menni,hogy te akarsz valamit,de nem tudsz róla semmit. Előbb olvasd el a könyvet, aztán ha van kérdésed, aki tud fog segíteni, csak tényleg unalmas hogy hetente jön mindenki ugyanazzal a kérdéssel.

"Autót sem vezetsz, ha nem tudod hogyan kell;
főzni sem fogsz, ha nem tudsz főzni;
síelés vagy agyműtét előtt is elolvasol egy könyvet...
Miért edzenél, ha nem értesz a testépítéshez?"

Az időt meg úgy értettem,hogyha testépítéshez nincs időd, akkor futáshoz hogy lesz, vagy egyáltalán súlyleadáshoz?!
LM10
Director del Fútbol

2012.03.08. 21:31:23

Sanama írta:Jó hát, most ha nem bírsz 2órát rászánni, hogy saját erőből elolvass valamit,amiben BENNE VAN minden, akkor nem fogom a szádba rágni, már bocs.
Sanama
Llegenda del Barça

2012.03.08. 21:22:02

Jó hát, most ha nem bírsz 2órát rászánni, hogy saját erőből elolvass valamit,amiben BENNE VAN minden, akkor nem fogom a szádba rágni, már bocs.
LM10
Director del Fútbol

2012.03.08. 21:15:10

Sanama írta:
LM10 írta:Srácok segítség kéne/tanács. 191 cm vagyok. Az utóbbi időben olyan 80-84kg között mozogtam, most ráálltam a mérlegre: 92 kg. Leszeretnék megint fogyni, mert idegesít ez a kisebb súlyfelesleg. Szóval mit ajánlatok nekem(diéta,futás stb amit jónak láttok)?
A mester visszatért :D :D

Olvasd el Drugs Bunny - Sárga kapszulát és mindenre meg fogod kapni a választ. pár óra alatt megvan.
Az a gáz, hogy a testépítéshez, szállkásításhoz nincs sok időm. Én pusztán annyit szeretnék, hogy vmennyi súlyt leadjak.
Sanama
Llegenda del Barça

2012.03.08. 21:04:55

ez már a linkelt oldalon is elfogyott,a bb-n meg nem is volt
http://whey-protein.hu/termekek/vpx/syngex.html
Itt van :)

bb-n amugy azt hiszem sosem árultak.
Alexander Mahone
Jugador d'estrella

2012.03.08. 20:54:13

daffy írta:]igen? mondjuk az anabolicok nem is olcsók,6 fölött vannak bőven a 900g-os kiszerelések.
ma vettem a teszt kedvéért egy kókuszos 30g-s scitec whey prot,a kókusz-csoki ízből. nem rossz,kicsit olyan bounty utánzat. teljesen fogyasztható,de ha nem kívánom a kókuszt,akkor nem nassolom,így a sima csokisok felé kacsintgatok továbbra is
Hát tényleg nem olcsó, de garantálom hogy ízleni fog. Amúgy meg az Anabolic jobb szálkásításhoz mint a 100% Whey Pro, bár nagy különbség nincs.
daffy
Madridista

2012.03.08. 19:42:52

Sanama írta: Igaz én a tömegnövelőjét ittam, ami Vpx-Stealth névre hallgat, de gondolom az íze ugyan olyan lehet.
ez már a linkelt oldalon is elfogyott,a bb-n meg nem is volt :D
Rocky oad-ot próbáld meg vagy az Anabolic Whey sima csokisát. Olyan finom hogy jajj
igen? mondjuk az anabolicok nem is olcsók,6 fölött vannak bőven a 900g-os kiszerelések.
ma vettem a teszt kedvéért egy kókuszos 30g-s scitec whey prot,a kókusz-csoki ízből. nem rossz,kicsit olyan bounty utánzat. teljesen fogyasztható,de ha nem kívánom a kókuszt,akkor nem nassolom,így a sima csokisok felé kacsintgatok továbbra is
Sanama
Llegenda del Barça

2012.03.08. 18:30:09

LM10 írta:Srácok segítség kéne/tanács. 191 cm vagyok. Az utóbbi időben olyan 80-84kg között mozogtam, most ráálltam a mérlegre: 92 kg. Leszeretnék megint fogyni, mert idegesít ez a kisebb súlyfelesleg. Szóval mit ajánlatok nekem(diéta,futás stb amit jónak láttok)?
A mester visszatért :D :D

Olvasd el Drugs Bunny - Sárga kapszulát és mindenre meg fogod kapni a választ. pár óra alatt megvan.
LM10
Director del Fútbol

2012.03.08. 18:18:49

Srácok segítség kéne/tanács. 191 cm vagyok. Az utóbbi időben olyan 80-84kg között mozogtam, most ráálltam a mérlegre: 92 kg. Leszeretnék megint fogyni, mert idegesít ez a kisebb súlyfelesleg. Szóval mit ajánlatok nekem(diéta,futás stb amit jónak láttok)?
Sanama
Llegenda del Barça

2012.03.08. 18:16:33

daffy írta:
Sanama írta: vpx csokiját próbáld ki ha finomat akarsz... :D Volt hogy rájártam az íze miatt... :)
annak mi a pontos neve? a bb-n nem találtam
http://www.bodybuildingbolt.hu/termek.php?azon=108

Igaz én a tömegnövelőjét ittam, ami Vpx-Stealth névre hallgat, de gondolom az íze ugyan olyan lehet.
Alexander Mahone
Jugador d'estrella

2012.03.08. 18:13:31

daffy írta:
ziipp írta:100% Whey Protein Professional epres-fehércsokis. :D Azért fogsz edzeni, hogy utána megihasd. :D
nem szeretem a fehér csokit,sem az epret :D
nekem sima csoki kéne,semmi cicoma. sajnos olyat a scitec nem csinál. ezért gondoltam,hogy maradok szerintem a jól bevált muscle on-nál.

egyébként ez nem edzés utánra kell,csak elnassolni,ezért szempont,hogy finom legyen.
Rocky oad-ot próbáld meg vagy az Anabolic Whey sima csokisát. Olyan finom hogy jajj :oops:
daffy
Madridista

2012.03.08. 18:08:54

Sanama írta: vpx csokiját próbáld ki ha finomat akarsz... :D Volt hogy rájártam az íze miatt... :)
annak mi a pontos neve? a bb-n nem találtam
Sanama
Llegenda del Barça

2012.03.08. 18:00:20

daffy írta:
ziipp írta:100% Whey Protein Professional epres-fehércsokis. :D Azért fogsz edzeni, hogy utána megihasd. :D
nekem sima csoki kéne,semmi cicoma. sajnos olyat a scitec nem csinál. ezért gondoltam,hogy maradok szerintem a jól bevált muscle on-nál.

egyébként ez nem edzés utánra kell,csak elnassolni,ezért szempont,hogy finom legyen.
vpx csokiját próbáld ki ha finomat akarsz... :D Volt hogy rájártam az íze miatt... :)
daffy
Madridista

2012.03.08. 17:59:02

ziipp
Capitá del Barça

2012.03.08. 17:51:44

Amúgy a diétának nem csak az az értelme, hogy zsírt veszíts. Legalábbis szerintem. Lassan két hónapja vagyok tömegnövelő diétán, és amellett, hogy nőttem, elég szexi horpadások jelentek meg itt-ott a testemen, amire alapból nem is számítottam. Ezt egzaktul az életben nem fogom tudni megmagyarázni, de lényeg, hogy nagyon megéri csinálni! :D

Anabolikus ablakra én is csak a fantáziám segítségével tudok válaszolni. Kb. úgy képzelem el, mintha egy várostrom lenne, és épp betörték az egyik falat. Valahogy mégis visszaverik a támadókat, és mindenáron javítani kell a sérülést, akár a belső lakóépületek lebontása árán is. Ez persze nem jó, ezért nagyon fontos, hogy hirtelen legyen kéznél valami építőanyag... :D

Ja, és ha mondjuk hátra edzel, akkor az ottani izomrostok sérülnek a legjobban, tehát a véráramból oda vándorolhat a legtöbb aminosav. De ez is inkább amolyan sejtés a részemről. :D
ziipp
Capitá del Barça

2012.03.08. 17:46:25

100% Whey Protein Professional epres-fehércsokis. :D Azért fogsz edzeni, hogy utána megihasd. :D

Nem igaz, amit a múltkor írtam a Myofusionről, hogy már kifutó termék. Ennek ellenére itt (link) nagyon olcsó. Szállítási díj + 1080 Ft.

A túrót én is valami hasonló recepttel eszem, olyan krémtúró jellegű lesz a végén, és nagyon finom. :) Csak bajos ez a sok cukor.
- 200 g túró
- 1 db tojás
- 1 tasak vaníliás cukor
- ízlés szerint egy kevés cukor még
daffy
Madridista

2012.03.08. 17:21:43

Alexander Mahone írta:Viszont ezt az anabolikus ablak dolgot érti valaki? Mert én nem. Hol helyezkedik ez el? Ha gyengén edzel akkor ugyanúgy kinyilnak? Meg pl. ha van egy hát-tricepsz edzésed, akkor a hátadat edzed 40 percig, a tricepszet 30 percig, akkor a hátadnál lévő kapuk már nem lesznek nyitva az edzés végéhez számított egy órához?

Bárki válasza érdekel. :)
ha befejezted az edzést,akkor egyé-igyá,ne törőggyé semmive. :D
normális választ én sem tudok adni,de nekem elég annyi,hogy az edzés után turmix,fél óra múlva kaja,a miérteket nem feszegetem.

amúgy most már egy ideje "crossfitesebb" edzéseket csinálok,azt kell mondjam nagyon bejön,viszont a vízi hulla hozzám képest kutya fsza a végére :)
holnap veszek vmi csokis fehérjét,amivel az édességet helyettesítem,mert megdöglök :D sohasem csináltam normális diétát,általában megoldottam a sporttal a zsírvesztést,most erre nem szánok időt,így nem eszem cukros dolgokat,illetve a liszteseket is próbálom kicsit csökkenteni. milyen fehérjét javasoltok,ami finom? nekem az eddigiekből a brutal muscle on ízlett a legjobban,most is arra hajlok
Alexander Mahone
Jugador d'estrella

2012.03.08. 17:13:27

Viszont ezt az anabolikus ablak dolgot érti valaki? Mert én nem. Hol helyezkedik ez el? Ha gyengén edzel akkor ugyanúgy kinyilnak? Meg pl. ha van egy hát-tricepsz edzésed, akkor a hátadat edzed 40 percig, a tricepszet 30 percig, akkor a hátadnál lévő kapuk már nem lesznek nyitva az edzés végéhez számított egy órához?

Bárki válasza érdekel. :)
Alexander Mahone
Jugador d'estrella

2012.03.08. 17:09:34

ziipp írta:Turmix után 30 perccel szoktam kajálni. Szerintem ez kb. az ideális.

Egyszerűen fejben kell másképp hozzáállni. Lehet, hogy nem kívánod, de lenyomod. Szerintem a turmix és reggeli mellett ez az egyik legfontosabb étkezés.

Engem az érdekelne, hogy a túrót Ti hogy fogyasztjátok? Önmagában nekem túl nyers, bár volt már rá példa, hogy elmajszoltam egy adagot Barca meccs alatt. :D
Turmix után legkésöbb egy órával muszáj vagy kajálni, ráadásul a lehető legbőbbet a nap folyamán. Akinek már a kajálás is gondot okoz, eltudom képzelni milyen ratyi módon edzhet.

Én tömegelésnél az esti túróhoz tejet öntök meg cukrot rakok rá. Szálkásításnál túró helyett egy kazein turmix van túró helyett.
ziipp
Capitá del Barça

2012.03.08. 16:54:40

Turmix után 30 perccel szoktam kajálni. Szerintem ez kb. az ideális.

Egyszerűen fejben kell másképp hozzáállni. Lehet, hogy nem kívánod, de lenyomod. Szerintem a turmix és reggeli mellett ez az egyik legfontosabb étkezés.

Engem az érdekelne, hogy a túrót Ti hogy fogyasztjátok? Önmagában nekem túl nyers, bár volt már rá példa, hogy elmajszoltam egy adagot Barca meccs alatt. :D
Válasz küldése