Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Mindenképp!adam_1519 írta:Srácok, valami pozitív gondolatokat mondhatnátok az Így jártam anyátokról, mert most azon gondolkozom, hogy elkezdjem nézni vagy ne. Igazából sokan mondták, hogy igen jó, most meg is szereztem az első évadot, de még nem is néztem belőle semmit se, valahogy azért nem mert sosem jöttek be az amerikai sorozatok, szóval egykét jó gondolat után, már jobban elgondolkodnék rajta, hogy nézzem-e
Én megnéztem az összes részt eddig, asszem 10 van kint. Egyetlen résznél ment fel kicsit a pulzusom a 8.-nál, ott azt hittem, hogy na végre beindul rendesen a buli,de aztán semmi.kudu írta:Kaszáltam az Alcatrazt a 6. rész után. Előzőleg nagy reményeket fűztem a sorozathoz, az ötlet tetszett is, de a megvalósítás valami borzalmas. De azért próbálhattok meggyőzni, hogy folytassam
Ha karmolással is terjed, akkor Carl nem lehet járkáló? Elég nagy marha volt, hogy szórakozott a pisztollyal annál a beszorult "jómadárnál"miihii írta:Kire gondolsz a karmolásban? Mert nem rémlik,h vmelyik is úgy vált volna zombivá.Ha meg Dale-re gondolsz,akkor sztem nem azért lőtték le,mert átváltozott volna,hanem mert szétszaggatta a beleit a jómadár és menthetetlen volt,ráadásul szenvedett. Aztán nem tutisoadroli írta:Amúgy egy karmolástól miért lesz valaki zombi???? Ezt soha nem értettem. Mert hogy megharapja az oké. Ha nem lenne ez a "szabály", meg lehetett volna műteni, bár az is elég necces lett volnasjd írta:Walking DeadMondjuk én azt hittem,h amikor a "túszt" ki akarták tenni a bázison,ott lesz a fordulat.Mert nézegették az őröket,h nem volt rajtuk külsérelmi nyom. (Bár lehet,h ennél a résznél pengették,h karmolás van rajtuk és erre gondolsz?) Azt vártam,h kiderül,h ott kezdődött minden és vmi nagy titokra jönnek/találnak rá...Még két rész és vége,kíváncsian várom merre halad majd a dolog...
Seppia megvolt neki?palesz77 írta:Spartacus 7. rész:
Végre volt történés is.. Ez a rész nekem tetszett.
Glaber a példaképem, megvolt neki Seppia..![]()
Ashur meg bekattant esküszöm, ez amit lerendez Domina asszonysággal.. Nem mintha nem érdemelné meg a nő, de az évad elején erre egyáltalán nem számítottam..
Agronba meg nem csalódtam, maradt ugyan olyan hűséges még ha apróbb megingás nyomait is fel lehetett fedezni a rész közben. Viszont Crixussal szerintem mostantól jobba lesznek, a Naeviás dolog miatt a végén.. Amúgy amikor láttam hogy Crixus nézi hogy püfölik Agront már vártam hogy megjelenjen Naevia, és Crixusnak leessen a tantusz, szeretem ha bekattan.![]()
Sparti meg jól arcon vágta - szó szerint- azt a nagydarab német hapsit.. Meg Mirán röhögtem még, milyet verekedtek!!
Gannicus meg hát pusztított a végén.. Kíváncsi leszek mit csinál Ilythiával, odaviszi Spartacusnak szemet-szemért alapon vagy mi? Viszont sajnáltam a kiscsajt akivel "összejártak", olyan kis szimpi volt, kár hogy meghalasztották.. De a vége is tetszett még, ahogy a rudus ott a kopasz tetkós nyakában.. Nagyon stílusosan üzent Glaberéknek..![]()
Szóval ez a rész tetszett, előzőnél mindenképp jobb, kezd beindulni a cucc, remélem az utolsó 3 rész hasonlóan jó, vagy még jobb lesz, és akkor nem lehet okunk panaszra.. És mint mindig ilyenkor, most is várom már a jövő hetet!
Dale-lel kapcsolatban én is így vettem le. Viszont az a két rendőr még bennem is motoszkál, csak véletlenül került szóba, hogy harapás nélkül fertőződtek meg. Mondjuk amennyit ezek a szereplők gázoltak a zombivérben (arról ne is beszéljünk, amikor Rick a verekedés után a saját vérző fejére loccsantja ki a zombi agyát), immunisaknak kell lenniük gyakorlatilag minden ilyenremiihii írta:
Kire gondolsz a karmolásban? Mert nem rémlik,h vmelyik is úgy vált volna zombivá.Ha meg Dale-re gondolsz,akkor sztem nem azért lőtték le,mert átváltozott volna,hanem mert szétszaggatta a beleit a jómadár és menthetetlen volt,ráadásul szenvedett. Aztán nem tutiMondjuk én azt hittem,h amikor a "túszt" ki akarták tenni a bázison,ott lesz a fordulat.Mert nézegették az őröket,h nem volt rajtuk külsérelmi nyom. (Bár lehet,h ennél a résznél pengették,h karmolás van rajtuk és erre gondolsz?) Azt vártam,h kiderül,h ott kezdődött minden és vmi nagy titokra jönnek/találnak rá...Még két rész és vége,kíváncsian várom merre halad majd a dolog...
Kire gondolsz a karmolásban? Mert nem rémlik,h vmelyik is úgy vált volna zombivá.Ha meg Dale-re gondolsz,akkor sztem nem azért lőtték le,mert átváltozott volna,hanem mert szétszaggatta a beleit a jómadár és menthetetlen volt,ráadásul szenvedett. Aztán nem tutisoadroli írta:Amúgy egy karmolástól miért lesz valaki zombi???? Ezt soha nem értettem. Mert hogy megharapja az oké. Ha nem lenne ez a "szabály", meg lehetett volna műteni, bár az is elég necces lett volnasjd írta:Walking Dead
Amúgy egy karmolástól miért lesz valaki zombi???? Ezt soha nem értettem. Mert hogy megharapja az oké. Ha nem lenne ez a "szabály", meg lehetett volna műteni, bár az is elég necces lett volnasjd írta:Walking Dead
Első két évad még jó, de aztán elég nagy minőségi esés következik be, én vhol a 3. szezon közepén kaszáltamKingSimon írta:Mi a véleményetek HERoes sorozatról?Most kezdem tölteni.
kösz hogy spoilereztél...ozsimiki írta:én betegebb voltamgergo9 írta:Vannak amik nem változnak. Több hónap kihagyás után belenéztem a BK-ba mit kaptam el nováklaci mattrészegen beszélget egy plüss macival. KegyetlenLegjobb futó vígjátéksorozat még mindig.
úgy alakult,hogy egész januárban,és februárban nem néztem tvben a BK-t,mert pont jobb dolgom volt, de mára bepótoltam a kihagyott részeket![]()
![]()
Novák for president, bár most talán azért annyira nem vicces,mert Csaba halála miatt lett ilyen gáz. Az azért vicces,hogy alapból is ilyen szokott lenni.
én betegebb voltamgergo9 írta:Vannak amik nem változnak. Több hónap kihagyás után belenéztem a BK-ba mit kaptam el nováklaci mattrészegen beszélget egy plüss macival. KegyetlenLegjobb futó vígjátéksorozat még mindig.
Egy életre leírtad magad előttem. A Juli vitte el a Mátét és ő adta neki!gergo9 írta:Vannak amik nem változnak. Több hónap kihagyás után belenéztem a BK-ba mit kaptam el nováklaci mattrészegen beszélget egy plüss macival. KegyetlenLegjobb futó vígjátéksorozat még mindig.
Én is pont 2x néztem végig. Annyit hozzátennék hogy nekem Dráma és Teknőc párban dukál. Ari egyértelműen number1. Vincent és Erik idegesítőek, de kellenek a sorozatba. (Amúgy férfi szemmel Vince nem az a kifejezetten jóképű csávó pedig ez a szerepe.)csababarca írta:Én már végignéztem kétszer is.
A főszereplőt itt Ari Gold és Johnny Drama is eléggé háttérbe szorítja,messze ők viszik a sorozatot.
Abszolút ez ragadott meg és ezt érzem a sorozat lényegének hogy kicsit belelássunk abba hogy nem fenékig tejfel azért a hoolywoodi élet.elég jó betekintést enged Hollywoodba,én kb így képzelem el az ottani dolgokat,nagyvonalakban.
Kedvenc amikor Teknőc be akar szólni Tom Bradynek.,és még tetszett,hogy rengeteg sztár adta az arcát,és a nevét is a sorozat egyes részeihez,szóval magukat alakították benne. Ez nagyon jó dolog szerintem.
Én is épp most végeztem vele.Hát valóban fájt az a jelenet,annyira tudtam,h odamerészkedik,aztán gond lesz belőle... Az öreg Dale látta kárát,,akinek a helyére fel lehet venni a csapatba az új fiút.Fiatalítunk,mint az Arsenalvisca el barca írta:walking dead 2x11
ekkor hulyeseget....
a zombi ott áll a patak partján belesüllyedve az iszapban ki tudja miota, az az idetlen kisgyerek meg persze h odamegy hozzá és pont akkor szabadul ki.sajnálom h az öreget irták ki, ráadásul ennyire gyengén...